icon

Mladé maminky, tehuľky a snažilky II: Pridajte sa do diskusie

pipi1211
27. aug 2007

Baby tak zakladam novu temu lebo v tej starej je uz dost popisaneho takze sem mozete dalej pisat 😀 😀 😀 😀 😀

sisstin
19. dec 2007

já nežeru 😔

tinni
19. dec 2007

ahojte 🙂

pipi1211
autor
20. dec 2007

ooooooooooooooooooooo dnes ake ticho? 😕 😕 😕 😕 😕

weroni
21. dec 2007

caute baby, ja tusim odkedy som zacala druhy trimester ma len choroby prenasleduju 😖 najprv na konci prveho trimestra ta hnusna migrena sprevadzana zdurenymi uzlinami, teraz - ked som po dvoch tyzdnoch v posteli tyzden normalne robila som v stredu skoncila na pohotovosti s tym ze v priebehu hodiny mi vystupila teplota a zacala som kaslat jak tuberak pricom ma hrozne palili pluca ☹ vraj zapalena sliznica. Takze od stredy vecera som lezala so zvysenou teplotou, prvu noc sa mi studenymi obkladmi podarilo stiahnut ju z 37,6 na 37, 3, tak som verila ze ten dalsi den stiahnem aj zvysne tri, no namiesto toho mi vystupila teplota az na 38,5 ☹ takze to uz som sa nemohla vyhnut panadolu, po ktorom mi sice klesla na 37, 3 ale zase vystupila naspät. Takze este jeden, ta ista reakcia. Az teraz v noci som si dala treti a rano som sa zobudila mokra jak mys - spotena a namiesto 38 mam 36 🙂
vy sa inac ako mate?

tinni
21. dec 2007

dobre ranko 😀

tinni
21. dec 2007

babyyyyyyyyyyy, kde ste??????????????

dzej
21. dec 2007

ahoj holky,
weroni a co takhle nějaký homeopatika, nechceš vyzkoušet? Já teda jít panadol nebo paralen tak 1x týdně, mám docela bolesti hlavy a dr. říkala že to není problém, ale taky zkouším, jestli mi nepomůžou homeopatika - zatím teda bez úspěchu. Jinak se drž a ať jsi zdravá!

dzej
21. dec 2007

☹ asi všichni děláte přípravy na vánoce, co? Tak se mějte krásně a přeji kráááásné vánoce!!!

pipi1211
autor
22. dec 2007

ahojte 🙂 🙂 🙂 🙂

karkulka55
22. dec 2007

ahoj pipi, ako sa mate? pripravena na vianoce?? 🙂

greenlight
22. dec 2007

ahojte babenky? mam jednu otazocku.. bolelo vas v podbrusku ked ste boli tehu...a ci ste boli unavene v kuse, a ci vas bolela hlava...tak divne ako by ste boli nevyspate...? alebo aj cele telo ako pred horuckou...ale horucka nikde

greenlight
22. dec 2007

zase tu nikto neni?? to mam ale smolu ☹

tinni
22. dec 2007

ahojte? je tu niekto?????????? 😕 😅

tinni
22. dec 2007

☹ zase nikto...

sandrika
22. dec 2007

Ahoj tinni 🙂

tinni
22. dec 2007

ahoj 🙂 ako sa mas?

sandrika
22. dec 2007

Ujde to ešťe stále ma trápia nevoľnosti , takže mi je zle z obeda a to som papala rybku a zemiaky 😒 no snažím sa to dáko zvládať.
Pozerám, že malinká bude mať čoskoro rôčik , ten môj drobec príde iba za 4 mesiace na svet... 😵

tinni
22. dec 2007

halo-halo 😲

pipi1211
autor
23. dec 2007

dobre ranko 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

tinni
23. dec 2007

dobre ranko 🙂

tinni
23. dec 2007

haloooooooooooooooooo 😲

tinni
23. dec 2007

to preco som tu zase sama?????????? ☹

sandrika
23. dec 2007

Ahoj , lebo všetky sviatkujú tak je to aj " u nás v májovkách", ale mne baby hneď povedali, že tu cez sviatky nebudú 😢

pipi1211
autor
23. dec 2007

no uz som tu 😉 bola som o obchode a teraz mala haja tak mam cas 😀 😀 😀 😀

tinni
23. dec 2007

ako sa mate? aj mne mala spinka, tak upratujem a som chvilkami aj tu 🙂

pipi1211
autor
23. dec 2007

no ja som sa na upratovanie vykaslala lebo tu je svokra a tak som rada ze mam klud so svokrou aspon tu v izbe za dverami 😠 😀 😀 😀 😀 😀 mame sa fajn len sme vsetci soplavi 😠 😠 😠 a vy ako? kukam ze uz je z teba opat blondinecka 😵

tinni
23. dec 2007

no mne nikto neuprace 😀 ja upratujem uz styri dni vkuse, medzitym beham po nakupoch atd. 😀
my nastastie nie sme chori-klop-klop...
no uz to mam konecne uplne blond 🙂

pipi1211
autor
23. dec 2007

ja by som aj rada upratovala ale nemam naladu tam s nou bojovat tak som za compom a kukam rozpravky 😀 😀 😀 😀

arabeska
23. dec 2007

ahojky🙂
my vam xceme zazelat krasne vianoce 😵
tinni tie vlasky ti fakt seknu 🙂