icon

Mladé maminky, tehuľky a snažilky II: Pridajte sa do diskusie

pipi1211
27. aug 2007

Baby tak zakladam novu temu lebo v tej starej je uz dost popisaneho takze sem mozete dalej pisat 😀 😀 😀 😀 😀

weroni
2. mar 2008

hedu no som velmi zvedava ako to so mnou dopadne nakoniec 🙂
hedu ty si nevedela ze kuko uz ma alicku pri sebe? ja som spionila medzi marcovymi babami 🙂 sa tesim s nou lebo pokial by sa mala narodila na termin tak by si teda este pockala v tej nemocnici... 😒 takto to ma super - uz coskoro pojdu domenko 🙂

hedunecka
2. mar 2008

veru nevedela lebo marcovky som necitala-no to asi preto lebo jej dohovarala a malinka ju pekne posluxla..no tak fakt moze byt rada lebo lebo este nakoniec prenasala tak by sa tam zblaznila..viem co to je lezala som tam mesiac aj tyzden a uz mi sibalo

weroni
2. mar 2008

hedu tak to sa ti nedivim to by aj mne zacalo.... brr nemocnica, aj tie styri dni ktore tam pri najlepsom stravim mi budu vela 😀
princezna ti este spinka? 🙂

hedunecka
2. mar 2008

nie uz haca na mne spokojna napapana 😵

neznasam nedelu to je taka nudaaaaaaaaa 🙄

weroni
2. mar 2008

hedu: no ja tento weekend totalne hnijem - vcerajsok som cely prespala, dnes som iba navarila a striedavo lezim a sedim pri PC - mala by som zacat robit na zaverecnej praci do skoly ale nechce sa mi.... drahy robi dole v kancli komp takze som tu sama a sem-tam dobehne mi dat pusu alebo ja jemu uz za chvilu konci tak sa konecne aj jeden druhemu trocha budeme moct venovat...
pozdravujem malicku 🙂

hedunecka
2. mar 2008

jeej vy ste zlaty.. 😵 😵 😵
no ten moj zase hnije v robote tak asi tak 🙄 tak si to uzite aj za mna 😵 😀

weroni
2. mar 2008

pocuj hedu jak tak pozeram na tvoj album ty byvas niekde tam v TT ako sa ide na Biely Kostol?

hedunecka
2. mar 2008

nie ked myslis tie fotky vonku s malou to som pri trnavke.. 🙂

hedunecka
2. mar 2008

a byvame v baraku 😉

weroni
2. mar 2008

hedu jaj 😀 lebo tam v Bielom Kostole mam rodinu a dost casto tam chodime a tam je teraz taka vystavba tak preto som sa pytala 🙂 niekedy ked pojdeme za rodinou tak by sme sa mozno mohli stretnut co ty na to? 🙂

hedunecka
2. mar 2008

no mohli mne je jedno..moja sestra tam stavaju dom pri B.K 😉

weroni
2. mar 2008

no uz tu mam svoju lasku tak idem za nim 🙂
hedu tak krasny zvysok nedele a posielam malickej cmuka 😵 pa 🙂

tinni
3. mar 2008

caute kocky, kde ste cely den?????????? 😕

hedunecka
5. mar 2008

dnes abo zajtra by uz mala prist kuko nie?? 😵

pipi1211
autor
5. mar 2008

no baby dako to tu viazne co sa deje? 😕 😕 😕 😕 😕

flow111
6. mar 2008

Ahojte 🙂 tak dufam, ze kuko sa ma aj babom dobre a ze porod bol rychly, teda dufam 😉
ako sa tu mate?

pipi1211
autor
6. mar 2008

ahojcek flow 🙂 no to dufam aj ja chcela som ju ist aj pozriet do nemocky ale nakoniec som si nevybavila odvoz a to by bola strapa cez cele mesto na druhy koniec ba busom a to fakt je na dlho tak sme nakoniec nesli ☹
vy sa ako mate 🙂 mate zubky? 🙂

tinni
7. mar 2008

dobre ranko kocky 🙂

weroni
8. mar 2008

ahojte 🙂 nachadza sa tu niekto? 🙂

tinni
8. mar 2008

ja som tu 😀

tinni
8. mar 2008
weroni
8. mar 2008

tinni cau 🙂 ano ja som ju videla uz pred par dnami je chutnucka 😵 nevies kedy bude kuko doma?
neboli ste ju niekto pozriet?

tinni
8. mar 2008

nie, neviem nic... ja neviem ani kkde rodila... 😀 Alicka je zlatunka, taky macik 😵

weroni
8. mar 2008

ano je strasne chutna 🙂 Kuko sa musi hrozne tesit dufam ze je vsetko ok 🙂

hedunecka
8. mar 2008

ahojte no ja som tiez videla uz malu alicku a jak pise tinni je jak taky malicky macko nadherna 😵 😵 😵
uz mala byt domka nie?? 😕 booze ked ja sa tak na nu tesim 😀

zuzana_t
8. mar 2008

caute, kuko by mala byt od vcera doma 😉

tinni
8. mar 2008

ahoj zuzi, a ty ako? 😉

zuzana_t
8. mar 2008

cau tinni - no, v utorok idem lekarke, zajtra to budu 3 tyzdne, co mi meska....ale minuly tyzden som robila test a nic... aj pred minuly... ze mi zoberie krv a pravdepodobne opat agolutin dostanem ☹

tinni
8. mar 2008

ale neboj, vsak to pride 😉 vsak si mladica 😉