icon

Mladé maminky, tehuľky a snažilky II: Pridajte sa do diskusie

pipi1211
27. aug 2007

Baby tak zakladam novu temu lebo v tej starej je uz dost popisaneho takze sem mozete dalej pisat 😀 😀 😀 😀 😀

bihan
1. sep 2007

Ja to tiež tak vidím...aj keby som nechala malú spať v postieľke, tak dvere asi nezvriem, takže by som ju mala počuť...jedine možno večer, ke´d bude manžel doma, pustená telka...

sisstin
1. sep 2007

dzej: jsi tuuu? 😀

sisstin
1. sep 2007

bihan: ty jsi tydýt...jsem se teď fakt zasmála 😅 😅 😅 😅 ty velrybo 😅

bihan
1. sep 2007

sa ti rehoce, tintítko, čo? 😀 😀 😀

sisstin
1. sep 2007

bihan: no..já zas takový tintíko nejsem..a kozy asi máme identický..možná mám větší..ale na pohled fakt stejný 😅 😅 😅 😅 a mně se zas vylejzaj strie a svědí to 😠

bihan
1. sep 2007

mňa to, našťastie, ani nesvrbí... tie na bruchu sú pomerne málo výrazné... chudák sesterka, tej sa urobili v deviatom mesiaci otrasné 2 centimetre široké strie a neskutočne to svrbelo.. skús čistý mandľový olej z lekárne...

sisstin
1. sep 2007

bihan: no taky to není zatím moc vidět..a je to jen na podbřišku..ale jak vidím, tak se to klidně může začít dělat až ke konci..já neměla do 32tt nic 😖

bihan
1. sep 2007

Teraz už ani neide o to, aby to bolo vidieť alebo nie, lebo vidieť to bude, ale to svrbenie je fakt otras 😠

sisstin
1. sep 2007

bihan: mě to svědí až dneska..nikdy předtím mě to nesvědilo 😲 😖

bihan
1. sep 2007

kuva, moja sestra dnes skákala s padákom!!! ☹ Aj ja som mala, ale akosi nevyšlo počasie a potom som otehotnela, tak z môjho narodeninového darčeka nič nebolo... shit.. a segra si to len tak naplánuje z týždňa na týždeň a pohoďka 😎

sisstin
1. sep 2007

bihan: no to bych byla pokakaná až na zádech..takovej adrenalin není pro mě 😅

bihan
1. sep 2007

No tak to ja nieeeee 😀 Najprv by som chcela skúsiť padák a potom bungeee... ale fakt strašne a vkuse mi do toho niečo vlezie, to snáď ani nie je pravda 😠

sisstin
1. sep 2007

bihan: já chci zas nakupováááát..a být hezká 😔 😅

pipi1211
autor
1. sep 2007

ahojte my sme boli nakoniec na prechadzocke a teraz sme sa vratili 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sisstin
1. sep 2007

pipi: tak vidííííš..to jsi byla s malou tak dlouho venkuuu? 😝

bihan
1. sep 2007

Siss, tak dnes to zase chytilo teba? 😀 Ešte vydrž, za chvíľku budeme vo forme 😉
Ahoj Pipi 🙂

sisstin
1. sep 2007

bihan: mě už to drží dýl..dřív jsem měla samé nové hadříky..kosmetiku..doplňky..a ted jsem jak šmudla furt v tom samym 😠

bihan
1. sep 2007

to sme na tom rovnako.. odkedy sme sa presťahovali, tak mi ostala ešte jedna veľká krabica oblečenia, čo som vôbec nevybalila, lebo sa do toho nevpracem 😅 A keď si spomeniem na časy, keď som čo najskôr chcela, aby to bolo vidieť 😀
čo je ale horšie, tak fakt z tej kozmetiky používam už len make-up a farbu na líčka, trošku perleťového očného tieňa, ale to len keď mám náladu... to je fakt otras.. ešteže som si neostrihala vlasy nakrátko 😅

sisstin
1. sep 2007

bihan: no já se maluju furt..ale už nemám dvacet lesků na rty 😅 a hadry..já nerada nosím něco víc jak rok staré... 😅

bihan
1. sep 2007

ja zase neznášam nosiť dva dni to isté tričko alebo jeany.. a keď ti ich v skrini ostane 5, tak ti toho veľa na obmieńanie nezostane 😠

pipi1211
autor
1. sep 2007

nie isli sme asi o siestej a pred osmou sme dorazili dom 😀 😀 😀 a teraz sa mi tu jeduje lebo nechce lezat a chce sa nosit 😠

sisstin
1. sep 2007

bihan: já si hlavně neumím představit, jak po porodu půjdu někam něco kupovat s kočárem 😒

bihan
1. sep 2007

neblbni, vezmeš si klokanku a ideš 😉
Pipi, môžem otázočku? Kupovali ste pre Momo elektronickú opatrovateľku? (aby som bola poriadne slovenská... proste chúvičky?)

sisstin
1. sep 2007

bihan: já ji nemám...a jak si pak něco budu zkoušet?Je to na prd..to snad ukecám mámu, aby hlídala..ale nevim teda 😅

bihan
1. sep 2007

alebo 😉

sisstin
1. sep 2007

bihan: tady to přece jenom omezení je..mít to mimino...do spousty krámů, kaváren atd. se vůbec s kočárkem nedostaneš..nemluvě o MHD..to je mega katastrofa 😠 🙄

bihan
1. sep 2007

no jo.. preto sme kúpili kočík s naklikávacou sedačkou a babyvak 😅 a ešte dokúpim klokanku a šatku, keď sa rozhodnem, čo bude lepšie...

sisstin
1. sep 2007

bihan: tak vy stejně jezdíte autem ne? 😉 Tady je to šílený..MHD věčně narvaný, je to drahý..a nikdo ti nepomůže s kočárem..dokonce se ani nechtějí uhnout z místa, určené pro kočárky 🙄

pipi1211
autor
1. sep 2007

bihan? myslis monitor dychu? 😕

sisstin
1. sep 2007

pipi: bihan myslí chůvičky..takový ty vysílačky, že slyšíš, co se děje v jiným pokoji..ale myslím, že ty to taky nepotřebuješ ve vašem bytě 😅