icon

Mladé maminky, tehuľky a snažilky II: Pridajte sa do diskusie

pipi1211
27. aug 2007

Baby tak zakladam novu temu lebo v tej starej je uz dost popisaneho takze sem mozete dalej pisat 😀 😀 😀 😀 😀

sisstin
6. sep 2007

hedu: nevim, vždycky je taková milá..teď byla taková nepřístupná...neseděla mi dnes vůbec 😕

hedunecka
6. sep 2007

tak asi nemala svoj den..kolko krat sa mi to stalo jednoduxo ten dr.ma niekedy toho plne zuby

sisstin
6. sep 2007

hedu: asi jo..i doktoři jsou jen lidi..a znám mnohem horší 😉

bihan
6. sep 2007

Hedu, som myslela termín vyšetrenia v nemocnici 😉
Ide o to, že tu musíš mať za sebou vyšetrenie od anesteziológa už keď ideš rodiť...v prípade, že by si chcela epi alebo by museli robiť cisára a ak náhodou porodím pred týmto stretnutím v nemocnici, tak z toho budú robiť caviky... Prietoky, to ani netuším, čo je - ak sa to robí na UZV a sleduje sa pritok krvi v pupočníku, tak to mi robili pri každom UZV... streptokoka tu zrejme nerobia rutinne a čo sa týka testov, tak síce mám papier do labáku na to všetko, čo mi majú urobiť (je toho kopec a tu sa to nerobí u lekára ale priamo v labáku), ale mám tam ísť najskôr bud. týždeň, aby tie výsledky boli do nemocnice "čerstvé"...
A dúfam, že som sa mykózy zbavila.. tá ma trápila pred mesiacom 😉

sisstin
6. sep 2007

bihan: všude máš něco 😉

hedunecka
6. sep 2007

bihan ja som ju mala v 30tt a teraz sa mi zda ze sa mi vratila..takze mala by som brat znovu na to tabletky a ked sa to nestihne preliecit tak neviem co spravia..a ja som mala mat davno za sebou EKG a take veci lebo je to 50/50ci neskoncim cisarom..a ked ma to xyti v noci som zvedava kto mi ho bude robit..a prietoky som mala mat skontrolovane od 36tt takze som v 40tt a takisto nemam ziadne testy urobene

sisstin
6. sep 2007

hedu: prej to nevadí..mimi pak dostane nějaký létky..není to nic hroznýho 😉

bihan: prietoky je asi monitr 😉

hedunecka
6. sep 2007

siss no ano to sa dava pri streptokokovi antibiotika babatku ale ja mam asi infekciu a zevraj to neni dobre ani pri nastrihnuti lebo su s tym potom velke problemy pri hojeni a nebodaj este vacsej infekcii

prietoky to sa sleduje vyziva cez pupocnik ako dieta prijima a ako ix odvadza 😉

sisstin
6. sep 2007

hedu: aha..tak to mi snad ani dělat nebudou 😕

hedunecka
6. sep 2007

siss ono sa to robi od 36tt a to robi normalne cez klasicke sono 😉 no a na mna asi zabudli

anjeliksu
6. sep 2007

ahojte kocky.. mozem sa pridat??
ak sa smiem spytat, kolko mate rokov??Sue

hedunecka
6. sep 2007

ahoj my sme si uz spolu pisali v ktorej teme to bolo?? 😕

sisstin
6. sep 2007

hedu: no já nevím..mně už žádný UZV dělat nebudou 😕 to je asi všude jiné 😉

hedunecka
6. sep 2007

siss ale musia prietoky sa robia oni ti nepovia niekedy dopredu a ono to trva 10sek.a prietoky musia spravit kazdej tehule lebo tak sa aj zistuje ako zasobujes babatko a kopu zien muselo ist cisarskym skor lebo napriklad vobec nevyzivovali uz svoje mimi http://www.pronatal.sk/vysetrenia.htm a samozrejme tak sa zistuje aj prisun kyslika..

sisstin
6. sep 2007

hedu: já vím jen o tom monitoru..ale asi nemaj potřebu mi něco sdělovat dopředu 😉 😕

hedunecka
6. sep 2007

no sak si este len v 35tt 😉

sisstin
6. sep 2007

hedu: do poradny jdu ve 37tt 😉

arabeska
6. sep 2007

siss,aj mne oznamili az na poradni v 37tt ze mam ist na dalsi den an prietoky 😉

sisstin
6. sep 2007

arabeska: tak to asi joooo..naštěstí má doktorka UZV i ten monitor v ordinaci..tak mě snad nebude nahánět do nemocnice 🙄

hedunecka
6. sep 2007

siss no sak to je najlepsi cas medzi 36 a 38tt
ale na mna zabudli tak dufam ze mi to spravi zajtra..

no co ari ako sa citis??boze ja som tusim nervozna za teba 😀 😀

sisstin
6. sep 2007

holky..tu budou najednou tři miminka 😝

arabeska
6. sep 2007

😀 hedun ja som total vyrehotana tu pobehujem a naozaj vyzeram ako cvok,ved kto normalny sa tesi na to ze ho zajtra caka bolavy porod?

ozaj flow je este 2v1??hedun pod rodit aj tyyy 🙂

sisstin
6. sep 2007

arabeska: zítra? 😲 😕

hedunecka
6. sep 2007

ari jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀
a nedrazdi 😠 😀 ja idem zajtra na jarmok tak nie ze mi to privolas 😀 😀

hedunecka
6. sep 2007

siss ake miminka??

sisstin
6. sep 2007

hedu: no ty, flow a arabeska 😀

arabeska
6. sep 2007

siss,no mam na zajtra naplanovany porod tak hadam nam to vide 😅
hedun tak ty sa budes zabavat a ja budem funat?tak to teda nie podme so mnou 😀 😀

ja by som si dala loksee 😅

sisstin
6. sep 2007

ara: a proč dřív? 😕

hedunecka
6. sep 2007

aaaaar nerob ty si ma tusim zakliala teraz mi tak stvrdlo brusko ze ledva odfukujem 😒 nieeeeeeee ked nechcela ist doteraz tak nex este nejde bo ja si nenexam ujst tu kacicku a husku a este aj cigaaaaaansku-neboj budem na teba mysliet a tlacit za teba 😀 😀 😀 🤐

sisstin
6. sep 2007

hedu: ty máš teda chutě 😲 😅 😅 😅 😅 😅