icon

Mladé maminky, tehuľky a snažilky II: Pridajte sa do diskusie

pipi1211
27. aug 2007

Baby tak zakladam novu temu lebo v tej starej je uz dost popisaneho takze sem mozete dalej pisat 😀 😀 😀 😀 😀

sisstin
15. sep 2007

kajule: no ten můj fotí na prd..ten jeho sice dobře..ale to je mi k ničemu, když tu nikdy není 😅

kajule
15. sep 2007

A jaktože je tam tak málo, co dělá?

sisstin
15. sep 2007

kajule: tak já jsem tady..a on je v Bratislavě 😉 a má tři zaměstnání..takže se vídáme tak 1x za 14 dní na víkend, když to jde 😉 ale třeba teď tu byl až po pěti týdnech..bylo moc práce 😠 😠

kajule
15. sep 2007

Jééé tři zaměstnání, to by mě teda asi docela dost zmáhalo. A to ti nevadí, že se vidíte tak málo?

sisstin
15. sep 2007

kajule: tak vadí..ale s tím jsem do toho vztahu šla, že to jinak nebude 😉 akorát to mimi je neplánovaný..tak je to těžký, když jsem furt sama..no..ale dala jsem se do boje..tak musím bojovat 😎 🙄

kajule
15. sep 2007

Tak to je jasný, já myslím, že to zvládnete. No a jestli se budete stěhovat na to Slovensku, tak to pak třeba bude lepší, ne?

sisstin
15. sep 2007

kajule: no moc ne 😒 on domů moc nejezdí..páč chodí z denní na noční..takže je furt v čoudu..ale bude to lepší, než teď...ale každej den doma rozhodně nebude 😉

kajule
15. sep 2007

Tak to pak jo, ale stejně se tam ukáže snad častějc než tady. 🙂

sisstin
15. sep 2007

kajule: a hlavně už nebudu bydlet s rodičema 😵 😵 😵 😵

kajule
15. sep 2007

My máme nově postavený domek a jsou tady dva byty a v jednom bydlí rodiče. Péťa chce ale co nejdřív začít stavět někde u HK. Už se na to šíleně těším. Pže už mi leze na nervy, jak mi pořád do všeho mluví. Já vím, že to myslí dobře, když mě už to někdy přímo s.... 😠

sisstin
15. sep 2007

kajule: já právě myslela, že máma je taková, že mi do ničeho kecat nebude..že jí je tohle fuk..a ejhle..už před porodem má plno chytrých rad, se kterýma mě taky děsně sere 😠

kajule
15. sep 2007

U nás to jsou ale kolikrát úplný dá se říct kraviny. Zapomenu si v kuchyni vytáhnout roletu a táta přijde, ať si ji vytáhnu, že tam jsem jak v kobce. Mě to tak šíleně naštve, že si řeknu, že je to snad moje věc a i kdybych chtěla, tak ji nevytáhnu. Už pro ten pocit, že si to snad můžu udělat, jak já chci.

sisstin
15. sep 2007

kajule: jo..to znám..blbosti, ale pekelně to nasere 😠

kajule
15. sep 2007

Přesně tak, ale už si z toho nic nedělám. 😎 Jináč bych musela být n...... každou chvíli.

sisstin
15. sep 2007

kajule: ale aspoň s nima nejste v bytě..to by bylo úplný psycho 😉 😅

kajule
15. sep 2007

Tak to si teda nedovedu vůbec představit. 😀

sisstin
15. sep 2007

jsem právě dojedla zmrzlinu a bylo toho málo 😢 😠 😅

kajule
15. sep 2007

No vidíš, já mám v mražáku, tuším višeň-jogurt. Bych si taky mohla dát. 😎 Tu váhu už nějak neřeším. Před těhu jsem měla 57kg, před porodem 72kg a teď mám 62kg. Když na mně ty kila stejně nikde nejsou vidět, do výšky mám 175cm, není to moc, ale i to břicho se mi v tom v těhu ztratilo.

sisstin
15. sep 2007

já si musím jít hají na chvilku..tak zatím 🙂 😉

kajule
15. sep 2007

Jj, zatím. 😉

sisstin
15. sep 2007

tak my máme v říjnu další miminko..... 😀

kajule
15. sep 2007

Nepovídej, tak to je krásný. 😵

sisstin
15. sep 2007

kajule: se to zchrupnutí nějak protáhlo 😕 ale nějak oslíkuju..tak jsem byla ve sprše 🙄

kajule
15. sep 2007

To je asi normálka. Já jsem taky pořád spala. 🙂 No hlavně teda ze začátku těhu. Jinak přes den vůbec neusnu, jak vidím, že je venku světlo.

sisstin
15. sep 2007

mně nedělalo problém spát nikdy přes den..jsem zas byla ztahaná z práce...tak jsem spala třeba do dvanácti a pak šla na odpolední 😕

kajule
15. sep 2007

Já ať jsem ztahaná jak jsem ztahaná, tak přes den neusnu jenom když mi není dobře. Spát jdu klidně o půlnoci a vstanu třeba v šest. 🙂 Ale ze začátku těhu jsem kolikrát usla už v šest. 😅

sisstin
15. sep 2007

měli teď dávat Jste to, co jíte..a je debilní Krampol místo toho 🙄 🙄 🙄

kajule
15. sep 2007

Tak Krampola taky nemusím. 🙄 My se teď díváme na video ze svatby, to je trochu větší zábava než Krampol. 😀 Ty taneční kreace po kolika skleničkách píva, vína. 😀 😀 😀

sisstin
15. sep 2007

to mi připomíná..jsem byla výjimečně na rodinné oslavě..a tam jakýsi příbuzný z padesátýho koleno oblečen v tepláky taky vykroužil služný pozice... 😅 😅 😅 😅 😅

kajule
15. sep 2007

Tak tady byli oblečený docela dobře. No ale když si pak nasadili ty barevný paruky. 😀 😀 😀