Môj syn je asi pán Dokonalý, tak prečo nemá babu?
čauko babenky chcela by som sa opýtať či nemám doma nahodou pána dokonaleho /syna/
ide o to že chalanisko má 18 a už býva sám chodí na strednú a popritom robí. vie variť piecť upratovat a podobne . povahu má typu : je slušný nepije nefajčí nefetuje , k dievčatám sa chová slušne a to že si ich ctí rešpektuje a chová sa k nim milo / nikdy si nepotreboval dokazovať ego a činy a skutky robíl/robí rukami a nie prázdními slovami a vetami od nás rodičov si naposledy pýtal peniaze v 16 na intrák inač ked mu manžel núka do ruky tak si to nikdy nezoberie a vždy odvetí dakujem oci ale nepotrebujem ich mám dosť, vedie slušný život cvičí zdravo sa stravuje od malička nejedáva sladkosti a jediné čo pije je čistá voda a nesladený čaj a občas káva a moja otázka je prečo sakra taký chalan nemá babu ? on nám vždy len odpovie že on babu nepotrebuje lebo samému je mu dobre ale gay neni lebo od mala sa mu takýto tip ludí hnusil mal vždy vlastný nazor do ktoreho sme mi rodičia moc nezasahovali a vo pred dakujem. a ešte takto 1,ako ho niako presvedčit aby si niaku našiel
2, je normalne toto spravanie
To je pravopis a plus tie bachorky 😃🤦♀️
Čauko babenky urcite pozdravi dospela zena s dospelymi detmi, gramatiku uz ani nekomentujem. Vyzera to, ze skor ty si ten "dokonaly" z ucnovky.
@curino automechanik , ktorý tu dielňu nevlastní, ma 18r - je v procese výučby, prax slabá...
Ak niekto dá za opravu 800€, veď v Tom je materiál, náhradné.diely, nájom dielne atď...
800€ mávajú takýto mechanici mesačne....Tu fakt niečo nesedí. Predsa len má Pán dokonalý nejakú vadu (okrem homofóbie). Klame ti až sa práši...
Niekto si len potreboval nieco dokazat, v utorok uz pekne zasadne do sk. lavice a moze pilovat pravopis, aj logicke myslenie, lebo vo vsetkom ma priam vesmirne medzery.
Mat tvoj problem a prezidentov plat tak si zijem ako v rozpravke, preber sa je to 18 dieta vsetko bude tak ako ma byt, ked pride jeho cas a bude sa na to citit. Moj ma 27 frajerku nema a ani by ma nenapadlo to riesit, ked chce tak si najde ked nie bude am je to jeho zivot.Asi nemas ozajstne problemy ak riesis uplne sprostosti.
@martul sikovny, nie?? 🙂
Kde sú tie časy, keď sme na strednej zarobili na zemiakovej brigáde 100,- Sk a teplý čaj za celý deň a ten, kto šiel aj v sobotu, tak 120 + horalku? 😂😂😂
"Niako podporovat aby si niaku nasiel."..tvoja veta nedava zmysel... slovo niako neexistuje, spravne ma byt " nejako", a slovo " nijako" spisovne je ,ake znamena" ziadnym sposobom", cize si pouzila opacne vyznamy.😉. chces aby si "ziadnu babu nenasiel a ziadnym sposobom ho nepodporit" .takze, co to vlastne chces?
P.s. dost chalanov v jeho veku, co sa upne na cvicenie, nema zaujem o baby... a ze sa ku" hnusia" homosi? No, len aby to nehral prave preto, abybste ho nepodozrievali.😜
Ale skor proste ma ine zaujmy , baba by ho obmedzovala v tom, vo chce...asi taky dokonaly nebude, nechce sa prisposobovat🤣
@martul moja dcera chodi na narocne gymnazium a robi v MC donalde... v lete tam robila jak blazon a zarobila slusne..cez skolsky rok ma okolo 200-300e, podla toho, kolko sviatkov robi🤣.ale to uz teda nerobi tolko co v lete, kedze ma skolu denne. chalan moze zarobit, co by nie, kludne..
@curino akoze sorry, terwz docitavam diskusiu... dookola omielas ako dostane 800 e za auto a su jeho..🙈🙈🙈🙈
Prosim ta, ty si fakt taka naivna?? Kolko trva zarobit si na byt aj kedy neviem ako zarabal??? To je nerealne..uzivit sa sam, v podnajme, ok.. ale zaplatit byt v Ba??? Ha ha ha...
V niecom fici... bud je autickar alebo nieco take..
@katrin21 zarobit na praxi tolko, aby si kupil byt bez hypoteky?????
@veronikaszabova ved to som uz okomentivala...ze nie.
Ale na zivobytie by si mohol.. moje netere celu VS vystudovali a pracovali brigadne, z domu nemali skoro nic/ nezamestnanost/ .a boli A-ckarky... z 200-250e mesacne vyzijes, ked musis.. v podnajme s viac babami + strava... poskromne..ked sa zarobi viac,,kupis oblecko atd... kto chce, ten to dokaze, ale je to zahul.
@hettinka tam je to tak rozne, nejako tusim do 4e, co sa nezda vela, ale.. tam mas vselijake priplatky a zavisi aj od praxe..zo zaciatku menej.. ona robi vela nediel a sviatkov.. v lete mala viac ako jedna stala zamestnankyna, co tam je 8h denne klasicky.
Uz robi aj hostesku ns oslavach, vybrali ju ., je sikovna a poviem ti, ze tam robit je velka skola..prisne bodovanie , pravidla ,,striktne dodrziavat system atd.. mario smykal tam bol minule ci ktory..1 den.. a mal dost🤣🤣🤣🤣
@oli18 a jej mama si mysli, ze vsetci zeru seno. Nie? 🙂 🙂 🙂
@veronikaszabova skôr tá mama seno žere ak tomu verí 😘

@curino fuuuu, tak to má príjem akože 10 áut za deň a každé 800€??? .....moja zlatá, ak má taký príjem, tak sa preber do reality......to nebude za opravy áut....hmmmm