icon

Môj syn je asi pán Dokonalý, tak prečo nemá babu?

curino
6. jan 2019

čauko babenky chcela by som sa opýtať či nemám doma nahodou pána dokonaleho /syna/
ide o to že chalanisko má 18 a už býva sám chodí na strednú a popritom robí. vie variť piecť upratovat a podobne . povahu má typu : je slušný nepije nefajčí nefetuje , k dievčatám sa chová slušne a to že si ich ctí rešpektuje a chová sa k nim milo / nikdy si nepotreboval dokazovať ego a činy a skutky robíl/robí rukami a nie prázdními slovami a vetami od nás rodičov si naposledy pýtal peniaze v 16 na intrák inač ked mu manžel núka do ruky tak si to nikdy nezoberie a vždy odvetí dakujem oci ale nepotrebujem ich mám dosť, vedie slušný život cvičí zdravo sa stravuje od malička nejedáva sladkosti a jediné čo pije je čistá voda a nesladený čaj a občas káva a moja otázka je prečo sakra taký chalan nemá babu ? on nám vždy len odpovie že on babu nepotrebuje lebo samému je mu dobre ale gay neni lebo od mala sa mu takýto tip ludí hnusil mal vždy vlastný nazor do ktoreho sme mi rodičia moc nezasahovali a vo pred dakujem. a ešte takto 1,ako ho niako presvedčit aby si niaku našiel
2, je normalne toto spravanie

evittam
6. jan 2019

@curino 10aut za den po 800Eur?! Cize dostane v piatok 40tisic Eur.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

evittam
6. jan 2019

@curino To co opravi za 800Eur?! To je co za auto? Povedzme,ze ma 8h prac.dobu, no nech 10h, to akoze cza hodinu opravi auto a este za 800Eur? 🤣🤣🤣🤣🤣

evittam
6. jan 2019

@matqa411211 Za tyzden.😉

evittam
6. jan 2019

@oli18
@veronikaszabova
Aj moja znama kedysi dávno nechala matke 3rocnu dceru, že ide na týždeň do Belgicka skusit nájsť prácu. Bola prec 3mesiace a jej matka sa všade chvalila,ze jej dcera tam robí recepcnu-jasnee, ked odchádzala nevedela ani "ceknut" ci po nemecky,anglicky, francúzsky,.....🤣

alexandra1509
6. jan 2019

@curino
Kupil si sám byť ?HM?

romiada
6. jan 2019

@curino tak potom nerieš, možete byt spojojni že mate uvedomeleho syna ktory sa neflaka. Frajerka by aj tak rozptyľovala jeho pozornosť ktoru takto može venovať škole, športu atd. Aj moj muž začal s babami neskor, a je tu...a je z neho skvely manžel a otec...a presne ako pišeš Ty teraz o svojom...dobry, vychovany chlapec bol...

veronikaszabova
6. jan 2019

@evittam inak cakam, kedy aj tato tema zmizne ;)

saslavka73
6. jan 2019

Mamka mu na to prišla tak hľadá výhovorky, ale chlape ak takto klameš tak si slabý ako čaj. @curino

dai
6. jan 2019

@romiada a zarobil 8000 euro za deň a v 18tich si kúpil v ba byť bez hypo? 🙂

kengurica
6. jan 2019

@dai Jasné, nech sa ozve, chcem ho za "zátka" 😂😂😂😂😂

kengurica
6. jan 2019

@kengurica zaťka 😄😄

deti95060810
6. jan 2019

18ročný si kúpil byt za vlastné peniaze...musíš nás mať za riadnych debilov keď nám toto tu vypisuješ....🙄

dai
6. jan 2019

@deti95060810 tak ale zarába 8000 za deň... To dal 3izbak za mesiac - závidis, že?

deti95060810
6. jan 2019

@dai netárajte ženy...🙄

beky1813
6. jan 2019

@dai jasne, opravovanim aut na praxi sa da zarobit na byt v Bratislave 😃😃😃

beky1813
Autor odpoveď zmazal
dai
6. jan 2019

@deti95060810
@beky1813 tak asi ano🙂 za 1 mesiac... Sa čudujem ze len byt ma lebo za 2 roky už by mal mať pri tom zárobku najmenej vilu pod slavinom.. Ale možno ho intrak vyjde na 30 000 mesačne, tak sa zmohol len na ten byt - chudacik

romiada
6. jan 2019

@dai no ten byt a prachy.... to zavaňa niečim nekalym alebo zlou matematikou mamy a naivitou 🤔

kengurica
6. jan 2019

@dai možno mu už nejaký intrák aj patrí. 😂😂😂😂😂

sintra
6. jan 2019

@curino no to by bolo najhorsie, tlacit ho do niecoho. Inak, aby som ta upokojila, mame presne tak pripad v rodine. Chalan, velmi sikovny, samostatny, prvu frajerku domov doviedol ukazat az po dvadsiatke, boli spolu 5 rokov a uz aj stihla byt svadba a prve dieta.

katrin21
6. jan 2019

@evittam nuz, napr. Ja som sa doma sama naucila jazyk tak, ze 4 mes po som isla robit do zahranicej firmy a tlmocit aj konatelovi veci , co sa deju vo firme kedze on bol v domovskej krajine.... ver never.. ale! Mne jazyky idu, ucila som sa doma zo skvelej knihy pre samoukov/ neslo o anglinu/ denne 8h!!! Aj viac... vtedy som nemala pracu , dieta v skolke a ja nad knihou a zositom... komunikovala som mailami a lustila tie maily, jeden aj 3 hodiny🤣 a odpoved som si davala dokopy asi tak isto dlho.☺
. Po 3t som bola schopna telefonovat, mam segru svedka, pocula ma.nechapala.... po 2 mes som sla na 5 dni do danej krajiny a komunikovala.. vsade kde to slo...🤣 na trhuz v obchode, s ludmi kdekolvek..to mi vela dalo.. A nikto mi neveril, ze sa ucim jazyk tak kratko...

Cize.. ok, mozno robila to, co si ty myslis, a mozno sa ucila doma nejaky xas intenzivne ako ja a dala to... nikdy nevies..

evittam
6. jan 2019

@katrin21 Bohužiaľ velmi dobre viem. 😉 Inak by som to tu nenapisala. Ona by nemohla robiť recepcnu na SVK a nie v Belgicku.

sissy27
6. jan 2019

@curino tak usmerním ťa - to čo píšeš, je nezmysel. Na zmluvu ho ako automechanika nikto nezamestná, keďže nie je vyučený automechanik ale má len základné vzdelanie. Nikto si nevezme na triko, že 18r.študent opraví komplet auto a bude za to plne zodpovedný, aby mohol brať za to plat. Okrem toho školu má tak cca do 14.00, autoservisy v BA sú štandardne otvorené do 15-16hod, samozrejme určite niektoré aj dlhšie, ale čo tak asi stihne spraviť za tie 2-3hod?? To, čo "zarobí" na školskej praxi, berie škola, možno malá časť ide študentom.
Žiadna banka nedá hypo študentovi. V hotovosti si byt určite nekúpil "za poctivo zarobené peniaze za 2 roky", hlavne ak sa bavíme o BA a blízkom okolí (keďže v BA študuje, tak určite aj býva).

kengurica
6. jan 2019

@curino no tak, vyjadri sa k príspevkom konečne...

veronikaszabova
6. jan 2019

@kengurica uz sa nevyjadri 🙂 a typujem, ze do vecera tu uz ani tema nebude

dahra
6. jan 2019

@curino - nie kazdy ma v 18tich frajerku. Mam bratranca, ten ma takmer 30 a vztah ziadny, je velmi tichy. Sice ako cca 20 rocny nejaky ten mesiac s nejakou bol, ale odvtedy nic. Mozno sa aj sklamal, aj sa boji, aj nechce. Maju to v rodine, jeho dvaja strykovia su nad 50, ale jeden iba doma zavrety, nikdy vztah a druhy len kratkodobe, nikdy mu nic poriadne nevyslo.

brendaa
6. jan 2019

@curino ideees ideees😀😀😀

0martina0
6. jan 2019

@curino no akurat mame na navšteve švagra čo ma autoservis a aj u neho robia chalani ale ked si prečital ako tvoj syn zaraba tak radšej si pytal naliať slivovice.....ako totalne nesedi čo pišeš,ale myslim že už skončili sviatky a treba hľadať obbornu pomoc😉

eva8
6. jan 2019

@curino to je výborné

eva8
7. jan 2019