Môj syn je asi pán Dokonalý, tak prečo nemá babu?
čauko babenky chcela by som sa opýtať či nemám doma nahodou pána dokonaleho /syna/
ide o to že chalanisko má 18 a už býva sám chodí na strednú a popritom robí. vie variť piecť upratovat a podobne . povahu má typu : je slušný nepije nefajčí nefetuje , k dievčatám sa chová slušne a to že si ich ctí rešpektuje a chová sa k nim milo / nikdy si nepotreboval dokazovať ego a činy a skutky robíl/robí rukami a nie prázdními slovami a vetami od nás rodičov si naposledy pýtal peniaze v 16 na intrák inač ked mu manžel núka do ruky tak si to nikdy nezoberie a vždy odvetí dakujem oci ale nepotrebujem ich mám dosť, vedie slušný život cvičí zdravo sa stravuje od malička nejedáva sladkosti a jediné čo pije je čistá voda a nesladený čaj a občas káva a moja otázka je prečo sakra taký chalan nemá babu ? on nám vždy len odpovie že on babu nepotrebuje lebo samému je mu dobre ale gay neni lebo od mala sa mu takýto tip ludí hnusil mal vždy vlastný nazor do ktoreho sme mi rodičia moc nezasahovali a vo pred dakujem. a ešte takto 1,ako ho niako presvedčit aby si niaku našiel
2, je normalne toto spravanie
@17juraj17 a manzelke si uz nacrtol jej skvelu buducnost?😀
@dskjhfdlkdjhl 😀 Ak jej poviem ze poznam hlucheho osamaleho latentného homosexuala, zivot v BA a tie prachy tak mi to navrhne asi aj sama.😉

@curino Uz si nerob starosti s priatelkou. Ak mi bude posielat pol vyplaty tak zenu posadim na prvy autobus do BA. Je ochotna, starostliva, varit, prat vie a i upatovat.
PS: Ak posle 2/3 vypalty pribalim aj jedno z deti😉