Moje gélové nechtíky
Moje prve gelove nechtiky berte ohlad som samouk 😀 😀 😀
@marcella24 zle spravená základná manikúra, fľaky na nechtoch pod gelom sa radšej nepýtam akého sú pôvodu, nechty sú strašne hrubé a nesúmerné, hrboľaté... niektoré veci je lepšie nechať na odborníkov... ak si tým chceš privyrobiť, tak odporúčam normálny odborný kurz, lebo za toto pýtať peniaze je nehoráznosť... ak sú ruky na druhej foto tvoje, tak odporúčam návštevu dermatológa...
@marcella24 Sissy27 ti ponukla konstruktivnu kritiku, ja by som bola strucnejsia, je to taaak odpudiveee 😝
ja viem ye niesu dokonale ale ukazte mi fotku ktora robila nechtiky a boli bez jedinej vady 😒
@marcella24 a chceš sa zlepšiť alebo chceš ostať takto? Lebo ak sa chceš zlepšiť, prečítaj si ešte raz rady @sissy27. Možno to bolí, ale začiatočníkovi skôr pomôže konštruktívna rada ako ťahanie medových motúzov popod nos 😉
Podla mna su velmi pekne ja sama som zaciatocnicka natolko ze sa ucis sama je to na prvy krat dobre aj ked je tam nieaka chybicka
Ahoj,prepác sle naozaj sa dá velmu vidiet ze si samouk(inak ja sa cudujem ako môzu baby robit necht.dizajn.ked nemajú ani sajnu o stavbe prirodzenèho nechta,o koznych a nechtovych chorobách,a o látkách ktorymi robia-sú to silnè jedy-#okrem rakoviny môzu spôsobit aj odumretie plodu atd.#)Podla mna najprv sa nauc teoriu a základy a potom môzes zacat experimentovat....
Ak si to dala sem len aby ta vsetci chvalili, tak si to sem nemala davat. Vediet zniest konstruktivnu kritiku je dolezite ak sa chce clovek zlepsovat. Pretoze aj ja si myslim ze z dialky a prizmurenymi ocami su pekne, ale inak sa mi to nepaci.
@marcella24 ak neznesieš kritiku, tak sa nepredvádzaj na verejnom fóre... Ja rada povzbudím aj pochválim - ak je čo, ale žiaľ ty si na najlepšej ceste niekomu zničiť nechty definitívne... Komu není zhůry dáno, v apatyce nekoupí...
nepekne, zly tvar, skareda ruka...ak si to sem dala len preto, aby ta chvalili, spravila si zle.
tu nie je co chvalit.
@marcella24 chovas sa ako mala. Daj to tu radsej zamknut. Ludia ti povedia co je zle a ty hned urazena do nich skaces
ja do nikoho neskacem ale vsetky ste tu velmi dvolezite je logicke ked to robim po prvy krat tak to dokonale nemoze bit a sa za to nehambim sa zamyslite vobec nad sebou ubohe
@marcella24 nikto sa tu nerobi dolezitym, iba si moc precitlivela a mna neurazis 🙂

@marcella24 su krásne si šikulka👍