icon

Môžu sa nosiť bikiny na plavárni?

11. okt 2024

Chodím pravidelne plávať a poslednou dobou tam chodí jedna mamička, ktorá sa tam promenáduje v bikinách. A nie obyčajných. Vidno jej pol zadku. Podľa mňa absolútne nevhodné a nehygienické. Každá žena má celé plavky a táto vždy takto. Je to vôbec dovolené? Nemala by mať celé plavky?

danica2711
11. okt 2024

to má o toľko krajší zadok než ty, že ti to tak vadí?

hellwant
11. okt 2024

@evaachesa ona nechape, ze bikiny neznamenaju tango spodny diel, ale je to nazov vseobecne pre dvoj dielne plavky.

322sima123
11. okt 2024

Je to nechutne, aj ja som toho nazoru, to uz mozu byt aj hole, naco par tenkych nitiek na sebe.. hlavne ze ostatni slintaju alebo sa pohorsuju

domka222
11. okt 2024

@322sima123 bikiny nemusia byť tango nohavičky

luccija
11. okt 2024

Čo je na tom nehygienické?niekto môže byť spindira a mať celé plavky.Ved s ňou hod reč😉

ranavika
11. okt 2024

podľa mňa tiež by nemala mať bikiny otrasné pri mori skôr.....možno sama je a hľadá partnera lebo inak nevie zaujať

prunee
11. okt 2024

Kvoli comu sa ti zdaju nevhodne a nehygienicke? Ak ti vadi pol zadku vidiet, ved na nu nehlad.

lavender94
11. okt 2024

No ak to nie je plaváreň niekde v Iráne alebo saudskej arábii, tak to dovolené určite je 😂 neviem čo je na tom nehygienické. Reálne sa močíte vo vode. Keď tam príde humusáčka v celých plavkách myslíš, že sa jej tie baktérie a plesne nebudú lúhovať? Neverím úprimne že ti ide o hygienu. Tu skôr panička asi závidí postavu, alebo sebavedomie. Pretože keby si tak vyťažená na hygienu, tak do verejných bazénov ani nepáchneš. Tam kde chodim plávať ja sa nosia cele plavky tak 50/50 s bikinami. Keď plávaš tak pozeraj pred seba a nie cudzím ženám na rite, lepšie sa potom dodržiava technika.

kp7333
11. okt 2024

Ber to tak, ze niekto chodi na plavaren plavat a niekto lovit, ci aspon putat pozornost. Bud rada, ze nie si v druhej skupine.

lucia13022023
11. okt 2024

🤣🤣🤣🤣 Ona sa nepredvadzala, to ty si pozerala a závidela.

evaachesa
11. okt 2024

@hellwant ale tak hádam nie je úplne mimo že nevie čo sú bikiny. 😁
Autorka, bikiny sú poväčšine takéto s normálnym nohavičkovým spodkom, ale samozrejme môže byť aj tangový spodok. Nepohoršuj sa toľko, na plavárni sa venuj plávaniu a nie očumovaniu zadkov. 😉

akje
11. okt 2024

"To je samozrejme dosť vážne zistenie. Nabudúce poprosím foto inkriminovaných bikín aj s mamičkou aby sme sa vedeli zariadiť a prípadne by som túto situáciu prišiel preveriť aj osobne"

@yosi pobavil 😁😁

viestta
11. okt 2024

@hellwant prosim Ta, kde na Slovensku su zakazane tangacove plavky? Inac mas v tom hokej. Bikini su minimalisticke dvojdielne plavky, ale nie len tie co maju spodny diel tangacoveho typu.

viestta
11. okt 2024

@322sima123 kto slinta? Len neandrtalec. Vsetkym ostatnym je to uplne ukradnute. A neandrtalec bude slintat kdekolvek a kedykolvek, nemusi kvoli tomu chodit na plavaren

vanilkovazmrzka
11. okt 2024

Nehygienicke 😂 a ty si zabalena v nepremokavom igelite aby to bolo hygienicke?

Pokial kuffa nerobi plavcika bikiny urcite zakazane nie su

k47
11. okt 2024

Keď idem párkrát za rok na plaváreň, tak si kvôli tomu veru nekupujem iné plavky než do vonkajšieho bazéna. Pri intenzívnejšom plávaní by som už zvážila celé, keďže lepšie držia na mieste. Ale ani jedno z toho nie je o tom, v čom som viac sexi, ale o pohodlí. Verejné bazény beriem ako miesto, kde sú všetci nadpriemerne odhalení a nikoho nesúdim za to, ako vyzerá, lebo od nich očakávam to isté.

gubcikova
11. okt 2024

Skús sa jej nabudúce opýtať či jej nie je trápne,že ty musíš byť v celých plavkách a ona sa promenáduje v bikinách a teba to strašne irituje 🙄😉

katka700
11. okt 2024

@bmolko 😂😂😂

katka700
11. okt 2024

@michaela329 keby len starší pani, v lete sa nedalo nevšimnúť že plavky "na úchyla" idú znova do módy a nosia ich aj mladí. Tango verzia pri bmi 30 🤮

thirstymonk
11. okt 2024

Fuuu, uplne škandal :D Som pobureny rovnako ako ty. O to viac, že je to mamička! Keby to bola dajaka slobodna osemnastka, to by sa ešte dalo prepačiť, ale keď je to mamička, konec. Tá by mala len s varechou pri peci v bombarďakoch, strapata, mastne vlasy a škareda. Nema sa čo chodiť promenadovať na plavarni, keď je mamička! A ešte v bikinach. Fuj, hanba doby!!!
[koniec ironie]

A teraz mi fakt plz niekto vysvetlite, čo je nehygienicke na bikinach, a čo je hygienickejšie na normalnych plavkach a čo je najhygienickejšie na jednodnielynch plavkach?

3princezne
11. okt 2024

Odteraz uz len burkini 🙂

hellwant
11. okt 2024

@viestta viesta precitaj si co som pisal. Ja viem , ze bikiny nie su iba tangacove, ale ze môzu byt aj tangacove. Autorka to nevie. A pisal som , ze to zalezi na plavarni, ci sa rozhodne zakazat nieco take. Nie, ze to aj realne je zakazane. Hokej mas ty, nepochopila si, co som pisal

autor
11. okt 2024

@ranavika ona tam chodí s deťmi aj manželom. 😳
@evaachesa neviem či je to tangovy spodok. Nieco medzi tym. Ani tanga, ani taketo. Pol zadku von 😖
@vanilkovazmrzka podla mna nie je hygienicke ak niekomu vytrca pol r...
@hellwant aj mne sa zda, ze taketo plavky nie su vsade povolene. Preto sa pytam.

domka222
11. okt 2024

Čo na tom nie je hygienické? Však vagínu a ritný otvor má prekrytý plavkami. A keď si dajú tučné celé plavky a pol kufra aj tak majú von,to ti už nevadí?

pralinka86
11. okt 2024

Nehygienicke je ked sa niekto neosprchuje alebo len tak z dialky, aby sa nepovedalo
Urcite ma kazdy aj ciapku na hlave, ved kupat sa s cudzimi vlasmi je také...mile, ze 🙂
S aj ziadne dieta necika do bazena

autor
11. okt 2024

@domka222 ak mas cele plavky tak ti uplne zakryvaju cely zadok, aj celu ... Ak mas pol zadku von, tak aj ta cast je viac odhalena.

autor
11. okt 2024

@pralinka86 dobre, ved ja viem, ze to tam nie je sterline, ale aj tak si myslim, ze cele plavky su hygienickejsie. A hlavne slušnejsie.

domka222
11. okt 2024

Ešte raz a čo ti tá odhalená polka rite spraví? Aká časť je viac odhalená? To,čo má byť schované je schované. Trčí jej jedna diera,alebo druhá? Keď si myslíš, že sú hygienickejšie, tak ich nos aj ďalej a nekáž nikomu inému, čo má nosiť. Lebo ani tebe nekážu celé plavky.

simsalabim
11. okt 2024

Tak ale ci plne plavky alebo nie, namocene je vsetko 🤷‍♀️ a presiakne do vody. Nie? A pravdu povediac, nehygienicke sa mi skor zdaju burkiny.

samkolea
11. okt 2024

Neopren treba neopren, pre vsetkych a povinne 😀