icon

Multi-kultúrne spolužitie po všetkých stránkach

vevesh
30. júl 2014

Tato tema je urcena pre kazdeho a akukolvek temu suvisiacu so spoluzitim viacerych narodov - po politickej, ekonomickej, nabozenskej ci kulturnej stranke. Nech sa paci, pridavajte akekolvek prispevky pozitivne ci negativne, usmevne ci "na zaplakanie", glorifikujuce ci kriticke, vitane su napr. aj multikulturne recepty, vychovne metody atd. atd...
Jedine pravidlo (ja viem "medzi nami zenami je tazke ho dodrzat..." ) je ***ziadne urazanie, osocovanie a nadavanie***! -aj ked ma niekto opacny nazor ako VY 😎

erjona
1. aug 2014

@maca_p Nevidim dovod na sukromku, ked budu ludia dodrziavat pravidla a prianie admina, aby sme nase nazory schovavali,,, pretoze ked citaju verejne vasu mienku, tak nech si teda precitaju aj nasu,, a vidia 2 strany mince ini citatelia, nie len jednu 😉

maca_p
1. aug 2014

@erjona lenze tie protichodne nazory a dve strany mince sa musia objavit v jednej teme, inak tema a ani diskusia nema vyznam.

erjona
1. aug 2014

@maca_p Ved prave,,, diskusia nebude,,, uz len nazory,,, admin to jasne napisal a ja s tym suhlasim,,, 😉

vevesh
autor
1. aug 2014

@erjona vyriesila som to inac... 😉

erjona
1. aug 2014

@vevesh Ako? Uz sme sukromka?

maca_p
1. aug 2014

@erjona kazdy den akoze napises 1 svoj nazor a hotovo? okej... 🙂
nechapem to, ale ved v pohode. za 5 stran tu uz (ak tema bude zit) ludia nebudu mat prehlad, ake pravidla vam nastolil smykal a urcite sa im nebudu pacit vase jednostranne nazory napr. na temu IZR/PAL... alebo dalsie ine.

erjona
1. aug 2014

@maca_p Myslis, ze vas jednostanny nazor sa im bude viacej pacit,,, my nehanime ziadne etnikum, ale nesuhlasime s politikou statu a odsudzujeme vojnu,,, a nie sme zaujate proti ziadnemu nabozenstvu, takze v podstate dodrzujeme vsetky pravidla fora,,, no a ci nam bude tema stat, nemyslim, je toho tolko na svete, co treba prebrat, ze neviem, ci MK ma taku kapacitu,,, 😉

erjona
1. aug 2014

@vevesh dik moja,, super si to poriesila 😀

maca_p
1. aug 2014

@erjona vidis a uz je to tu, ked spominas: "vas jednostranny nazor"
nazor nie je hanenie. nazor je nazor. kazdy ma ten svoj nazor a nazor by mal byt brany ako nazor, nie ako hanenie.

erjona
1. aug 2014

@maca_p Len bohuzial nie kazda z dam to tak videla a ked mi odporucala jedna z nich si allahovi deti obetovat a ist za hamasom, alebo urazky hrubeho zrna, narazky na inteligenciu, konvertliky, nebezpecne osoby a chore a nasilnicky, co mozu babicku ubit na ulici a podobne, to je jednoducho uz neakceptovatelne,,, preco by sme si to mali nechat pacit,,, ja nevidim dovod,,, 😉

aliza
1. aug 2014

@erjona nic v zlom, ale tomuto sa hovori cenzura. Komunizmus uz daaavno skoncil 😖. To akoze mozu prispievat len tie, ktore su proti izraelu, ci ako? to nemyslis vazne 😕. Ak chete vies protiizraelsky odboj a ziaden protinazor neakceptujete, tak si fakt zalozte sukromku, ale je neprijatelne, aby ste na verejnom fore hovorili ludom, aky nazor mozu napisat a aky nie. To je prehnane.... Uz som sa nechcela k tomuto vyjadrovat, ale zachadzate do extremov.

maca_p
1. aug 2014

@aliza ked som spravne pochopila, uz ju maju...

zita19
1. aug 2014

@aliza @maca_p a z toho vsetkheo najhorsie obsatala pani grofka... Koho bude teraz ohurovat svojim preklepopisom..
@aliza presne si to definovala cenzra... Neviem preco mi to pripomenoulo nasho dobrotivého pana premiera: Kazdy ma pravo na nazor. Na ten moj... 😝

aliza
1. aug 2014

@maca_p ved nech maju, mam to vies kde... 😎. Ale nech nechaju ludi volne diskutovat. tato tema mala byt o multikulti spolunazivani a nie o tom, aki su izraelci bezcitne svine.

aliza
1. aug 2014

@zita19 no, pokial sa nebudu pisat fanaticke blbosti, tak nebude potrebne ani ohurovat 😀

maca_p
1. aug 2014

@aliza len zas ked to beries z pohladu, kto je fanaticky, tak kazdu temu, co i len s odorom multi-kulti by museli zamknut uz v zarodku 😉

alice107
1. aug 2014

@maca_p
@aliza suhlasim s vami. je uplne smiesne a neprijatelne v demokratickom pravnom state mat cenzuru ci separaciu na nazory. presne ste obe vystihli situaciu.
takze ak si toto admin praje, tak to je presne konanie a myslenie ako za totalitneho rezimu.
admin viditelne nezvadol siutaciu , ked povolil hrubost, narazky a neokrochanost pisatelov. mal zakrcit proti tomu,anie proti vyjadreniu nazorov ako takych.
ja som mrkla na toto forum a az teraz mam potrebu sa vyjadrit. . nevidim jednostranne vyjadrovanie protiizralelskych nalad.
a ako vidim /

@zita19 presne rovnake chovanie,ako v zamknutej teme,takze admin sa minul ucinkom , ked chcel zachovat uroven dalsich for. ide totiz nie o nazory.,ale chovanie pisatelov.

no admin by mal pozriet na toto forum urcite.

alice107
1. aug 2014

oprava: ´´nevidim nic ine len jednostranne vyjadrovanie protiizraelakych nalad.´´ aby nedoslo k nedorozumeniu .

mariuskaa
2. aug 2014

Ok, co keby sme zanechali IL/Pal problem a presli na iny topic - "miernejsi"? Ci su take vobec? 😉

Nemyslim si, ze admin nechce komunikaciu... len chce aby sa aj napriek odlisnym nazorom zachovala uroven, NEdiskriminacia a rovnopravnost a nekomunikovalo proti pravidlam prispievania na MK.
Ak sa to bude dodrziavat myslim, ze nebude mat nic proti.

mariuskaa
2. aug 2014

Napriklad ak toto niekoho zaujima...

https://www.yahoo.com/health/mom-defends-stretc...

Matka niekolkych deti, isla na plaz, kde sa opalovala v bikinach napriek striam na bruchu, kde si z nej muzi robili posmesky, a dala to na facebook, jej komentar isiel viral,s tisickami komentov,
Jedna z nich Moslimka (asi) (davam, preto, aby sme boli v teme 😝 ) napisala, a porovnavala ludi co aplauduju tuto zenu a davaju jej za pravdu, nech si nosi, co chce, ze ma byt pysna na to, ze ma tie strie na bruchu, lebo davala zivot detom... tak tato dalsia zahalena napisala.. ze toto aplaudujete, ale tie zeny, ktore z vlastneho presvedcenia sa chcu zakryvat volate Stupid, alebo nesvojpravnymi...
A dalsie komenty ludi davam vo fotkach... pod tymto prispevkom..

mariuskaa
2. aug 2014
mariuskaa
2. aug 2014

Samozrejme, bavme sa o hocicom inom.. ja len som dala priklad.. ak by to niekoho zaujimalo, albo sa chcel vyjadrit k tomu

erjona
2. aug 2014

@zita19 To nie je moj vymysel, ja len dodrzujem to, co nam bolo povedana 😉

erjona
2. aug 2014

@alice107 Nemyslim si, ze je zakazane vyjadrit si protinazor, vy robite to iste v inej teme, no nie?

erjona
2. aug 2014

Vidim dievcence, ze sa bez nas nudite 😉 Vybavte si to s adminom, ak odsuhlasi, tak ja s vami budem diskutovat, pokial nebudete urazat, pokial nie, nediskutujem s protistranou, nejaky poriadok musi byt 😉 😉 😉

erjona
2. aug 2014

@mariuskaa Ta moslimka mala pravdu,,, ludia maju pomaly uz na vsetko predsudky, co nepovazujem za spravne,,, strije na bruchu nie su ziadnou chybickou krasy, kedze je vidiet., ze je matka a nevidim dovod, preco by sa nemohla opalovat v polovicnych plavkach,,, to je vidno, kolko intolerancie maju ludia v sebe, nie len co sa tyka zahalovania, ale aj odhalenia 🙂

erjona
2. aug 2014

@dominika2727 - tu sme, kuk 😀

erjona
2. aug 2014

@aliza Toto je volna tema o vsetkom, aj o politike,,, a kedze je to momentalne horuca tema, ako badam aj vo vasej skupine, tak diskutujeme o tom,, co len vy mozete?

erjona
2. aug 2014

@zita19 😀 😀 😀 😀 😀 😀 - to je na prvu cast tvojho prispevku, na druhu som ti uz odpovedala 😀

erjona
2. aug 2014

@aliza A nik tu nenapisal na nikoho, ze je svi++, my nemame vo zvyku sa tak vyjadrovat,,, chod si precitat, ako sa vyjadrili o palastincanoch, a moslimoch vseobecne,, tam sa do zverou a podobne nadava,,, my to nerobime,,, 😠 😠 😠