icon

Myslím, že susedia týrajú dieťa.

22. dec 2019

Ahojte, už dlhší čas mám pocit, že susedia nad nami tyraju dieťa. Bývame tu relatívne krátko, ani nikoho nepoznáme z vchodu, takže ani neviem ako sa volajú, nakoľko sú asi v podnajme. Myslím si aj ze fetuju, no najviac ma trápi to dieťa. Každý deň počuť ako vresti, doslova, stále kričí že au au, preto si myslím ze je to týranie. Co by ste robili na mojom mieste? Ďakujem

Strana
z4
halienka
22. dec 2019

@ptmt1011 hm, ale rodičov asi videla, keď vravela, že vyzerajú ako feťáci, tak by mala vidieť niekedy s nimi aj dieťa...či? žeby si to celé vymyslela?

lucia147852
22. dec 2019

@pribinak vieš čo moja je schopná kričať au au a nič sa nedeje. Opýtam sa jej ci ju niečo boli a povie ze nie. Minule ju muž niesol na rukách a kričala z celého hrdla pomoc pretože ešte nechcela ísť domov. Jak keby ju uniesol. Takže deti sú vseliaken ALE v tomto prípade by som to dala prešetriť. Keďže sú tam aj iné znaky že to nie je všetko s kostolnym poriadkom

autor
22. dec 2019

@halienka nevymyslela, a mam aj iné veci na praci ako byť celý deň na modrom koníkovi 🙂 a nie nevidela som ich, už som to tu aj písala, že si to myslím podľa toho čo rozprávajú a ako a aj kedy, keďže bývajú nad nami. Zistím číslo bytu a samozrejme budem konať. Ďakujem všetkým za komentáre, aj užitočné aj tie odveci. Pekne sviatky

pribinak
22. dec 2019

@lucia147852 Dobry Boze, vsetky deti z casu na cas revu, ALE tu su indície, ktore naznačujú, ze nie vsetko je s touto rodinou OK, tieto indície clovek zo zdravým rozumom a chrbtovou kosťou nemoze ignorovať

Zakladateľka temy nie je zvedava ci vase deti revu alebo nie, pytala sa skor na postup

ladyvi
22. dec 2019

Moja sa hodi na zem, a krici na cely panelak, preco si ma zhodila 😂

Ale da sa vytusit, ked je dieta tyrane, a kedy je to dieta len nevystate, nespratne, male zlobidlo a rodicia uz vynerveni😉 A fetakov sa tiez da na pohlad spoznat.

sara07
22. dec 2019

@abeata myslela som v zmysle dobrom, niekedy fakt miluje to dieta matka, inokedy zase len pre tlak pre naboženstvo , rodiny to je fakt rôzne, neviem už sa ti stalo že sa ti zosypala matka že nezvladze , že by jej nevadilo keby umrelo a potom vyčitky čo to ma za myšlienky
však sama vieš ako nefunuguje odlahčovacia služba, niečo také ako v čechách ked nerieši štát že sa vyškolia dobrovolnici a zoberu si dieta na hodinu 1x do tyždna aby matka sa mohla aspon tu jednu hodinu venovat sebe alebo inému dietatu
su silné ženy čo to dávaju a su ženy čo si vedia priznat ano je to o držku , záleží či nájdu niekoho kto ich za to neodsudi, hlavne pri tažkých pripadoch ale tak to vieš najlepšie aj sama ako to tu funguje

sara07
22. dec 2019

ešte by ma zaujímala odpoved ked si mala také detstvo prečo si to nepovedala rodine alebo učitelke, lekárke ,
z toho čo píšeš je to málo na tak vážne obvinenie, a feták predsa ked si dá fet tak zalahne a je ticho , vo svojom svete, mimo doslova , spí nevrieska nekriči

pribinak
22. dec 2019

@sara07 kde chodíte na tieto rozpravky, ze feťák di da davku a zalahne? Moja sestra robi v nemocnici, by si len kukala ako vedia vyvádzať! Aky bordel dokazu robit a akí su casto agresívni.

senta_sofia
22. dec 2019

Ak by si zavolala hliadku mestskej policie, ked kricia, tak podla hluku by ich snad vedeli najst

sara07
22. dec 2019

@pribinak ano ked su na detoxikácii tak vyvadzaju ako šialeny priviazany o postel, ano to vyvadzaju to je pravda

pribinak
22. dec 2019

@sara07 ty si fakt mimo, ale uplne mimo.

ladyvi
22. dec 2019

@sara07 ludia zavisli napriklad na pervitine su uplne bezne vyzerajuci jedinci. Roky by si neprisla na to, ze nieco beru.

amelie2017
22. dec 2019

@sara07 odpadnem, na to si kde prisla? vsak najviac sa fetuje na zurkach, aby si to uzili, zabavili sa, dobre si zasexovali. To este v tych lepsich pripadoch. Potom je vela magorov, agresivnych, hlucnych atd.

sara07
22. dec 2019

@pribinakjasne pribinačik od teba inu odpoved ani nečakam plne chápem

sara07
22. dec 2019

@ladyvi podla typu dávok, nebudeme si tu robit toxikologické prednášky
ale poznat su určité priznaky, tak napr u niektorých liekoch na tlmenie bolesti , pas deti čo jedia ale vidno, záleží aky máš pozorovací talent a iné určité náležitosti
hlučny môže byt aj pri alkohole , synator má napr dost hlučné mamičky a ked su 3 v šatni treští mi hlava a nie je to o tom že by na niečo išli su také typy
ale myslím že je ti zbytočne niečo pisat, pochopila som o čo tu ide neboj

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
abeata
22. dec 2019

@sara07 nie, nebojte sa, určite som to nebrala v zlom. Je to racionálny a adekvátny pohľad na danú situáciu. A máte pravdu, u nás nefunguje žiadna podpora. Ani emocionálna, ani sociálna... Najmä u dospelých autistov je to veľmi ťažké. Ukončia povinnú šk. dochádzku, možno praktickú a čo ďalej? A áno. Zložila.

katarinavav
22. dec 2019

@ptmt1011 čo vkuse máš do autorky ?chcela sa tu akurát poradiť ty jedine na čo si sa zmohla je tu riešiť seba pokial má nejaké podozrenie urcite nech to rieši ...pokial sa pozeráš na zlo a nič neurobíš je to akoby si ho sama páchala ...tak už sa tu prestaň do nej navazat a rieš svoju situáciu či vypisovanie na mk je lepšie ?

guava1989
23. dec 2019

Omg, autorka vravi, ze ich rozhovory pocuje z balkona. Tak asi ked tam stoja a rozpravaju sa o tom, ako im slape davka, ci slape a do toho posobia mimo, tak asi je dost relevantne usudzovat, ze sa bavia o fete.
Autorka, ja by som urcite nekonfrontovala tych ludi osobne, pretoze moze sa stat, ze sa nedajboze tyranie bude zhorsovat a ked vtedy zavolas policiu alebo socialku, bude jasne, ze si to bola ty, mozu sa chciet pomstit a pod.
Skor by som si asi skusila zaznamenat behom nejakeho tyzdna dvoch vsetko, co pocujes a pripada ti divne, aby si to mala nejak zosumarizovane...

guava1989
23. dec 2019

@sara07 iste drogy maju utlmujuci efekt, to je pravda. Ale kopa drog je na povzbudenie a vtedy su ludia nadmieru sebavedomi, premotivovani, nespia, nejedia, maju vacsi sexualny apetit a lepsiu vydrz, rozpravaju zrychlene a mnohi mozu byt agresivni. A prave ludia, ktori su trebars na okraji spolocnosti sa uchyluju k takymto drogam, napr. pervitin, pretoze im to dodava sebavedomie a je to relativne lahko dostupne. Casom im to posobi ja psychiku a aj bez aktualnej davky su paranoidni, uzkostni, agresivni.

natalia_1
6. mar 2020

Ahoj,ako to dopadlo?

klara321
15. máj 2020

Ako to dopadlo? Precitala som si skoro vsetky komentare k tejto teme a som zhrozena z toho ako to tu niektore mamicky bagatelizuju. Urcite to treba ihned nahlasit socialke, uz len to, ze dieta je vychovavane drogovo zavislymi rodicmi....

Strana
z4