icon

Myslíte, že nastanú ťažké časy?

14. sep 2022

Mama kúpila generator, benzín, kachle na drevo minula všetky peniaze z účtu na opravu domu, drevo a potraviny lebo vraj nebudú mať žiadnu hodnotu. Ja som investovala do pozemku ale iné veci nemám v pláne. Tiež sa nejak pripravujete?

Strana
z3
markus1
Odpoveď bola odstránená
markus1
Odpoveď bola odstránená
mamusa123456789
16. sep 2022

Celá naša príprava je v tom ze nepanikarime... Nemyslím si zo bude až také strašné zle... Len vypúšťajú tie najhoršie možné scenáre aby boli ľudia pripravený na najhoršie, ale určite to bude lepsie

ivanka9
16. sep 2022

My ideme v tejto šalenote stavať dom 😃 dostali sme pozemok, ktorý sa po dlllhej dobe konečne klasifikuje ako stavebný, a vyšlo to na teraz..začíname riešiť projekt, a snáď to zvládneme, hoci nás živí len manželov príjem..takže my sa raz toľko budeme musieť uskromňovať, ale spolu to dáme 🙂

surrender
Autor odpoveď zmazal
siska266
17. sep 2022

Tak toto su tipickí Slovenskí občania. Zohnut chrbát a nech nás tlačia a biju.Treba vyhnať z parlamentu tu háveď v prvom rade. Nie ze zdvihnú ceny všetko a vy sa radšej uskromnite alebo dobre nájdem si robotu, ušetrím a len zase ustupovať. Treba ísť do ulíc ako to robia inde a nie tu. Kedy sa už Slovensko zobudí? Ako neviem kam už to chcete ďalej nechať zájsť? Je mi do plaču keď tu tie komenty čítam.

moncici7
17. sep 2022

@deti95060810 ano deti sa hrali neboli v kociku s mobilom

roja01
17. sep 2022

@siska266 mas navrh aj na to, kto by mal riadit krajinu? Nestaci vyhnat, pridu podobni.

gigie24
17. sep 2022

@stanulienkat Nemusite to citat, ludia maju strach a chcu nazory inych, nie kritiku 😉

ivami74
17. sep 2022

@siska266 presne tak, konečne to niekto napísal

att123
Odpoveď bola odstránená
siska266
17. sep 2022

@roja01 Tak horšie ako je to teraz co tam robia asi už nemôže byť. Zapredanci Americký. Sak keď budeme ticho tak budú stále len pritvrdzovat.Ved musíme ukázať ze sa nebojíme a ze chceme žiť a nie tpiet a len si nechať po hlave skákať. Oni to vidia dobre ešte sa ľudia majú dobré tak zase pridrazime sak vydržia. Keď prídu vám faktúry po pol roku uvidíme ci to s pohne s vami luida ale ako čítam ani to tak už neviem čo aby sme otvorili si oči.

siska266
17. sep 2022

@ivami74 Sak co už s nami robia to neni normlane. A oni tam vraždia kradnú už vo veľkom a všetci to vidíme a nič sa nedeje. Keď sudcovia šéfovia Naky a všetko sú najväčšie svine. Média nám dávajú len to co chcú a treba pozrieť a čítať iné veci nie zapínať telku. Ja neviem koľko ešte ľudia chcú si nechať na hlavu srat.

siska266
17. sep 2022

@att123 Putin nás zachránil len zase z neho robia Hitlera všetci. Keby neobsadil UK tak to by sme videli co by s nami porobili. Všetko zlo robí USA a EÚ si to odserie lebo nás potrebujú zničiť. Prečo si to nevyriešia medzi sebou, zase musia ostatné krajiny trpieť.

att123
Odpoveď bola odstránená
mondolina
17. sep 2022

@siska266
neopúšťaj sa toľko 🙊
presťahuj sa do Ruska k svojmu záchrancovi🤦‍♀️

roja01
17. sep 2022

@siska266, mas pravdu. Len ja som zazila aj 69 aj 89 a viem, ze slusni ludia sa buria, ale nakoniec nechaju uchopit opraty hajzlikom. Ja by som navrhla, nech kazdy zacne od seba, pohlada v sebe lasku, spravodlivost, schopnost obetovat sa, spoji sa s rovnakymi a bez nasilia prevezmu moc a pomozu ludom, narodu.

siska266
17. sep 2022

Strata času tu v tejto diskusii.... 🤦‍♀️ Sprostý národ ostane sprostý...Presme keď nezačneme od seba, nikam sa nepohneme.Nahnali nás na pôžičky, teraz s nami manipulujú ako chcú. Nedáš sa zaočkovať, nepôjdeš tam tam a hneď sa dáš zaočkovať, lebo potrebuješ peniaze. Aby sme mali aj tu robotu aj tu nám zoberú a potom čo.... Kam chcú oni, tam nás dostanú, vedia ze len sklonu e chrbát a spravíme všetko podľa nich. Tak nech sa páči.... Na co by som išla do Ruska, tu som sa narodila, treba bojovať za vlasť. Voliť národné strany a nie debilov... Ale to co ste si zvolili mate tak si to užívajte,ked vám to vyhovuje. Končím...

blue_eyes
17. sep 2022

Určite nie, žijem prítomnosťou....zajtrajška sa nemusíme ani dožiť tak na čo to je dobré

leadan
18. sep 2022

Kúpime fotovoltaiku, plyn nemáme, kúrime okrem toho ešte drevom. Asi nedám výpoveď v práci, aj keď ma nebaví, aby sme mali z čoho žiť, manžel tiež ešte nepôjde do dôchodku, aj keď by už mohol. Možno vymeníme auto za také, čo bude mať menší obsah motora a menšiu spotrebu, na potravinách šetriť nebudem 😅 podľa mna, horšie časy už sú teraz..

bodka70
18. sep 2022

@siska266 , národné strany, to myslíš Kotlebu, Mazureka, Danka, Harabina a spol. ? No dakujem, neprosim si. A sprostý je ten, čo neuvažuje ako ty?

siska266
18. sep 2022

@bodka70 No lebo Matovič, Heger, Sulik sú Top 🤦‍♀️

akbara77
18. sep 2022

@vilma7 stare dobre časy? To je len spomienkový optimizmus.

Strana
z3