icon

Na čo sa tešíte, keď deti odrastú?

ichbinich
26. aug 2014

Samozrejme, ze moje deti milujem a snazim sa vychutnavat kazdu chvilu s nimi. Viem, ze uz nebudem mat skoro 5-rocneho, co mi stale nieco rozprava, ani 17-mesacnu, co lezie vsade 😉 Takze to neberte uplne doslova 🙂
Ide o to, ze kazda z nas ma urcite chvile, ked si pomysli, ako to bude, ked budu deti vacsie. Takze tu je moj "zoznam".

Ked moje deti odrastu, tesim sa, ze:
- nebudem musiet spat v podprsenke a s vlozkami do podprsenky
- nebude vedla mna spat minimalne jedno z deti priecne na celu postel, ale zase manzel 😉
- budeme si moct pozriet cely film bez toho, aby som sla tri krat ku dcere a raz dat syna cikat
- budem moct jest DVOMA rukami
- budem moct jest v klude bez toho, aby som zachranovala nejaky pohar, tanier, ich obsah alebo dieta pred spadnutim na zem
- nebudem musiet trepat ciste plienky domov a plne do smeti
- nebudem musiet prezliect kazde dieta aspon raz za den (ale obavam sa, ze to sa este nacakam 😀)
- nebudem musiet opakovat rano 30-krat synovi, aby si obul topanky, vecer, aby si siel umyt zuby, vecer, ze uz dalsia rozpravka nebude,...

Ja viem, o par rokov bude ten zoznam este stale existovat, len tam budu ine veci.
Takze, na co sa tesite vy, az deti odrastu?

Strana
z3
karolina04
27. aug 2014

no ono je to tak ked su deti male chceme aby boli velke viem o čom hovorim mam 20 ročneho syna, a desať ročneho syna ,a občas sa tešim že su už velky a mam klud ,ale na druhej strane sa bojim že možno o desať rokov ostaneme s manželom sami ,a budeme sa nudiť 😒 aj ked manžel ma ubezpečuje že nam bude fajn -mame spoločne koničky, a vieme si to uživať ,ale mne budu deti chybať , nebodaj sa rozletia do sveta kade tade toho sa bojim ,a dnes sa mi snivalo že som tehotna, a všetci sme sa tešili no sen to bol krasny 🙂 🙂 🙂 ja by som ešte pristala na babo nebyť mojich zdravotnych problemov ☹ ,bojim sa že mi čochvilka moji nezbednici vyletia z hniezda 😉 no na druhej strane som už viac odychnuta 🙂

yanni
27. aug 2014

jeeeej baby, aka krasna tema 😉 Aj som sa pousmiala popod bajuz 😀 Nasi 3 chalani maju 8, 6 a 4,5 roka. da sa s nimi uz vela ale vstavaju o pol 6 rano, su strasne hlucni, jedia este stale ako prasiatka, behaju, dupocu, ze sa cely dom otriasa, kazdy vecer mam v kupelni potopu, aspon raz zaden v niektorom zachode najdem velky nesplachnuty smradlavy klocok 😕, veci rozhadzane asi vsade atd.

A niekto tu spominal to jedenie pubisov. Tak nasi este ani pubisi nie su a omacka na cestoviny z 1,5 kg mleteho mäsa nestaci. V sobotu sa muz smial: isli sme z dovolenky na Balatone a stavili sa v Sturove, kde boli zase moji rodicia na dovolenke. Vecerali sme v hotely, kde boli ubytovani. Svedske stoly. Platili nasi a mama mi vravi, ze za krpceka platit nemusela. A moj muz na to: "no keby vedeli, kolko ten zje, tak by nam dali za neho zaplatit dvojnasobok 😀 😀 😀 😀 😀 A stredny (6 rokov) spucoval naraz 3 velke rezne 😀 😀 😀 😀 😀 Takze baby, ja si fakt neviem predstavit, ako to bude vyzerat, ked uz budu vsetci pubisi 😕 😕 😕 😕

lenusinka
27. aug 2014

@25daniela Náš už tiež zháňa pištol (samozrejme zo srandy) alebo má lepší plán, obidve idú za mníšky...😀

ichbinich
autor
28. aug 2014

No, ako prasiatka jedia aj moji... Kdesi som citala, ze co vsetko sa da u vas pod stolom? Otazka bola polozena tak, ze na co vsetko sa pod stolom deti hraju. A jedna odpoved, ktora by mohla byt aj odo mna bola, ze sa tam da jest... lebo je tam vzdy tolko namrvene 😉 😀
Ja mojim hovorim, ze velky Mrvo a maly Mrvo 😀

kristina74
28. aug 2014

@fra ako by som to ja písala, u nás presne to isté 🙂)))

petrarac
31. aug 2014

tesim sa na to ze budeme v nedelu vstavat zase o deviatej 🤐 🤐 🤐

fuska
31. aug 2014

Ja som asi divna, ale ked som si precitala nazov temy, tak mi ostalo velmi smutno...

petrarac
31. aug 2014

@fuska to by bolo na inu temu ze za cim vam bude smutno ked deti odrastu.. ved vsetky mame svoje deti najradsej na svete a nie je nic zle na tom ked sa obcas maminky potrebuju aj trochu postazovat, nie? 😉

fuska
31. aug 2014

@petrarac Ja som to myslela tak, ze mi bude za tym, ze su deti male, smutno. Nevadi mi nocne vstavanie, zarypany nabytok, natrusene pod stolom, kocky v topankach...

froto
5. máj 2015

Tesim sa.., mam predstavu ako sedime spolu s dcerou na kave-doma, v kaviarni.. a kecame. Teraz ma 5 rokov 🙂

dankaa78
5. máj 2015

na vnucata🙂

Strana
z3