Na čo sa tešíte, keď deti odrastú?
Samozrejme, ze moje deti milujem a snazim sa vychutnavat kazdu chvilu s nimi. Viem, ze uz nebudem mat skoro 5-rocneho, co mi stale nieco rozprava, ani 17-mesacnu, co lezie vsade 😉 Takze to neberte uplne doslova 🙂
Ide o to, ze kazda z nas ma urcite chvile, ked si pomysli, ako to bude, ked budu deti vacsie. Takze tu je moj "zoznam".
Ked moje deti odrastu, tesim sa, ze:
- nebudem musiet spat v podprsenke a s vlozkami do podprsenky
- nebude vedla mna spat minimalne jedno z deti priecne na celu postel, ale zase manzel 😉
- budeme si moct pozriet cely film bez toho, aby som sla tri krat ku dcere a raz dat syna cikat
- budem moct jest DVOMA rukami
- budem moct jest v klude bez toho, aby som zachranovala nejaky pohar, tanier, ich obsah alebo dieta pred spadnutim na zem
- nebudem musiet trepat ciste plienky domov a plne do smeti
- nebudem musiet prezliect kazde dieta aspon raz za den (ale obavam sa, ze to sa este nacakam 😀)
- nebudem musiet opakovat rano 30-krat synovi, aby si obul topanky, vecer, aby si siel umyt zuby, vecer, ze uz dalsia rozpravka nebude,...
Ja viem, o par rokov bude ten zoznam este stale existovat, len tam budu ine veci.
Takze, na co sa tesite vy, az deti odrastu?
jeeeej baby, aka krasna tema 😉 Aj som sa pousmiala popod bajuz 😀 Nasi 3 chalani maju 8, 6 a 4,5 roka. da sa s nimi uz vela ale vstavaju o pol 6 rano, su strasne hlucni, jedia este stale ako prasiatka, behaju, dupocu, ze sa cely dom otriasa, kazdy vecer mam v kupelni potopu, aspon raz zaden v niektorom zachode najdem velky nesplachnuty smradlavy klocok 😕, veci rozhadzane asi vsade atd.
A niekto tu spominal to jedenie pubisov. Tak nasi este ani pubisi nie su a omacka na cestoviny z 1,5 kg mleteho mäsa nestaci. V sobotu sa muz smial: isli sme z dovolenky na Balatone a stavili sa v Sturove, kde boli zase moji rodicia na dovolenke. Vecerali sme v hotely, kde boli ubytovani. Svedske stoly. Platili nasi a mama mi vravi, ze za krpceka platit nemusela. A moj muz na to: "no keby vedeli, kolko ten zje, tak by nam dali za neho zaplatit dvojnasobok 😀 😀 😀 😀 😀 A stredny (6 rokov) spucoval naraz 3 velke rezne 😀 😀 😀 😀 😀 Takze baby, ja si fakt neviem predstavit, ako to bude vyzerat, ked uz budu vsetci pubisi 😕 😕 😕 😕
No, ako prasiatka jedia aj moji... Kdesi som citala, ze co vsetko sa da u vas pod stolom? Otazka bola polozena tak, ze na co vsetko sa pod stolom deti hraju. A jedna odpoved, ktora by mohla byt aj odo mna bola, ze sa tam da jest... lebo je tam vzdy tolko namrvene 😉 😀
Ja mojim hovorim, ze velky Mrvo a maly Mrvo 😀
@fra ako by som to ja písala, u nás presne to isté 🙂)))
tesim sa na to ze budeme v nedelu vstavat zase o deviatej 🤐 🤐 🤐
Ja som asi divna, ale ked som si precitala nazov temy, tak mi ostalo velmi smutno...
Tesim sa.., mam predstavu ako sedime spolu s dcerou na kave-doma, v kaviarni.. a kecame. Teraz ma 5 rokov 🙂
na vnucata🙂

no ono je to tak ked su deti male chceme aby boli velke viem o čom hovorim mam 20 ročneho syna, a desať ročneho syna ,a občas sa tešim že su už velky a mam klud ,ale na druhej strane sa bojim že možno o desať rokov ostaneme s manželom sami ,a budeme sa nudiť 😒 aj ked manžel ma ubezpečuje že nam bude fajn -mame spoločne koničky, a vieme si to uživať ,ale mne budu deti chybať , nebodaj sa rozletia do sveta kade tade toho sa bojim ,a dnes sa mi snivalo že som tehotna, a všetci sme sa tešili no sen to bol krasny 🙂 🙂 🙂 ja by som ešte pristala na babo nebyť mojich zdravotnych problemov ☹ ,bojim sa že mi čochvilka moji nezbednici vyletia z hniezda 😉 no na druhej strane som už viac odychnuta 🙂