icon

Na ktorú nevyriešenú záhadu chcete odpoveď?

12. apr 2024

Máme na svete množstvo nevyriešených záhad, na ktoré by ľudia vedeli odpovede. Máte nejakú, ktorá vás zaujíma najviac a chceli by ste na ňu poznať odpoveď?

kamatopo
13. apr 2024

Jack rozparovac- kto bol a čo ho viedlo k takej brutalite. Naozaj to bol lekár princa? Alebo len sadista čo našiel ľahké obete a uspokojil svoju túžbu po brutalite

lenuska0075
13. apr 2024

Pripnem sa sem, všetko spomenuté ma zaujíma. Len sem prosím neplete politiku. 🙏

januarova
13. apr 2024

Mňa by tiež zaujímalo, kto je ešte za vraždou Jana a Martiny, nemyslím, že len Kocner. A čo sa stalo s Palom Rypalom...

bosorkabb
13. apr 2024

@andreatytler na Netflixe je o tom pekný dokumentárny film. Vznik života, ako to išlo vo vývoji.

brendaa
13. apr 2024

Dávne vyspelé civilizácie kapitola, sama o sebe❤️Ďalej vesmír, mozog a povaha človeka, intuícia, telepatia, tranz a hypnóza, nirvána, biela mágia,
dejavu...

jednoduchomaria89
13. apr 2024

@larinka552 ja som ako decko videla nejaký dokument o illuminatoch a celebritách - hlavne amerických , dosť mi to začalo vŕtať hlavou . Spomínala sa tam taylor swift , Rihanna, jay z , že sú ich členmi a že im zaručili brutálny úspech , tuším tam bolo niečo aj o eminemovi , ktorý s nimi nechcel spolupracovať tak potopili jeho kariéru . Keď niekto to pozná , napíšte mi pls . Rozprávalo sa tam o ich symboloch

ckocka
13. apr 2024

Chcela by som vidieť aké to je keď vás zachytí čierna diera. A rada by som si vedela predstaviť nekonečno, moj mozog to nedokáže.

autor
13. apr 2024

@ckocka Pravdepodobne by si sa zmenila na špagety.

eva8
13. apr 2024

@janulka420 existuje viac moznosti

katka700
13. apr 2024

@jednoduchomaria89 dokument out of the shadows, natočil to chlapík čo robil v Hollywoode kaskadéra

diaszoky
13. apr 2024

@ysseba niekto ju vytipoval co vedel te je labilna podla mna

katka700
13. apr 2024

@bloger Napísal to veľmi realisticky to je pravda, aj film bol dobrý, ale keď ideš na Zibricu alebo Veľký Tríbeč či na Gymes z Remitaze je tomu ťažké uveriť. Tie hory vôbec nepôsobia zlovestne. Kraj je to veľmi pekný.

janulka420
Odpoveď bola odstránená
slovakboy
13. apr 2024

Chcel by som vedieť ako postavili Egypťania pyramídy. A ako vedeli tak dokonalo opracovať žulu

eva8
13. apr 2024

@canany o tom vsetkom rozhodujeme konecne aj my - volbami. A bohatstvo. Stavame sa konzumnou spolocnostou. Vo vseobecnosti, cim ma clovek menej, tym je dobroprajnesi. (Samozrejme, instinkt na prezitie funguje) Ale malokedy clovek nezmeni povahu, ked ma viac, a nedosiahol to vlastnym usilim, chce mat este viac. Zalezi od toho, kde sme sa narodili, komu, ako na nas vplyva okolie. No a v sucasnosti, ako na nas vplyvaju socialne siete 🙂 Akosi neverim, ze svet riadia nejaki Roschildovci (ci ako sa to pise) a podobne. Je uplne prirodzene, ze za peniaze sa da kupit vsetko, preto sa zda, ze "bohati" ovplyvnuju svet. Ale svet tvorime my, ,alezi od kazdeho jednotlivca, ake prostredie tvorime.
Vojny? Tiez jednotlivci tuziaci po moci. Celou historiou sa to tiahne.
Prepac, ze som sa rozpusala, oslovila som teba, lebo si ma zaujala, ale to "rozvitie" myslim vseobecne, aj ako reakcia na napisane na zaciatku 🙂

januska12323
13. apr 2024

Väčšina z toho čo píšete už bola vyriešená len nie na 100% potvrdená, potom si človek začne domýšlať.
Je reálnejšie, že vraždila Judita lebo jej preplo alebo cudzí človek, ktorého nikto nevidel? Je reálnejšie, že matka s popôrodnou depresiou sa zabila alebo, že ju niekto uniesol?...

katika85
13. apr 2024

super tema… zaujimave citanie.. piste dalej kto co kde cital ci videl dokument.
zaujima ma vesmir… aj to ci sme tu sami slebo nie..
tiez ma zaujima krestanstvo kto ho vymyslel a preco… a preco vyplavali na povrch spinavosti ako zneuzivanie deti fararom a pod a aj tak ma krestanstvo ….poboznost take velke zastupenie v ludi…dost ma prekvapilo ze na skole sa uci na prirodovede o velkonocnych sviatkov a este je z toho pisomka.. my neslavime tento “sviatok” nech sa to skusa na hodine nabozenstva…
co sa stalo viole a preco sa to dalej neriesi..
preco judita v jednu sekundu sa smiala s kamosom mala ist s nim na vylet a v dalsiu sekundu je schopna brutalne zavradit kamarata…
ta mala miss bola zavrazdena bratom podla mna..
joj strasne vela nezodpovedanych otazok..
fascinuje ma vzdelanost egyptanov a ich dokonalost v stavbach..
chcela by som sa na chvilu ocitnu v case kde neboli auta telefony..chodniky pisalo sa v skole na tabulky.. zeny nesmeli volit… styl obliekania.. styl vychovy deti..ci vztahy muza a zeny kedysi davno…
strasne rada citam historicke romany aj preto ze tam opisuju postoj zeny v spolocnosti kde zene islo len o to aby sa vydala a bola pod ochranou toho svojho muza…plesy baly.. zabavy kde muz hladal vhodnu manzelku ..
to zmyslanie aristokracie ze su nieco viac.. casto citam ze sice hlupy opilecky skaredy smradkavy aristokrat je lepsi ako pekny mlady pracovity muz. ze sa povazovalo za nevhodne davat najavo ze zaraba peniaze, bolo to priam proti etikete .. najlepsie bolo tvarit sa ze peniaze nikoho nezaujimaju a najradsej nerobim nic…ze ako sa komplikovane zeny obliekali potrebovali na to sluzku doslova…joj strasne vela ma toho zaujima

zuzanaam
13. apr 2024

@walentina7 no normále začnem veriť, že je to možné, lebo je to žiaľ tak, HIV je biologická zbraň, presne ako aj Covid.

jednoduchomaria89
13. apr 2024

Pre ktorého politika pracovali mafiánske gangy v 90tych . Kto kryl Černáka , kto pomohol mellovi utiecť

ktochytavzite
13. apr 2024

@ckocka ani ja si neviem predstavit nelonecno.A ani to co bolo pred svetom ak bolo,nic.Keby nic neexistovalo,vesmir nic a ani nekonecno.

andreatytler
13. apr 2024

@slovakboy Ano, to by bolo fascinujuce mat moznost to vidiet ako stavaju piramidy, alebo aj stredoveke katedraly. Bez akychkolvek strojov a vsetko len manualne merali a napriek tomu to bolo na chlp presne a rovno.

slovakboy
13. apr 2024

@andreatytler kdesi som počul také vyjadrenie, že tak ako my sme dokázali so svojimi vedomosťami nemožné, tak oni dokázaki za tie roky vytvoriť spôsoby, ktoré si nevieme predstaviť,

fido69
13. apr 2024

Chcel by som rozumieť ženám. 🙂

macik166
13. apr 2024

Čo sa stalo Madeleine Mc Cann

macik166
13. apr 2024

@walentina7 fúha .. aj prezradis čo sa stalo? Znie to ako niečo mimozemské.

tomasisa
13. apr 2024

@jednoduchomaria89 vdaka zmene zakona mozno konecne budu odskodneni poskodeni...

heln
14. apr 2024

kam zmizla maddie mc cain, ci ozaj s tym maju rodicia nieco spolocne,
preco a ako zabila judita svojho kamarata,
a pripad kramny.
z historickych veci nam len chyba vela informacii.

heln
14. apr 2024

a este vysvetlenie pripadu z roosvelu, bol aj dokument, ale neviem preco neodvysielali poslednu cast.

dzulik_
14. apr 2024

Kde zmizla študentka Nitrianskej univerzity Lily pred 10 rokmi