icon

Na nete sa prezentuje ako pablb

3. aug 2023

Ahojte.
Mam na vas otazku. Co by ste si mysleli o cloveku, ktory sa v realite prezentuje ako priemerne inteligentny clovek, ma aky-taky rozhlad a da sa s nim normalne porozpravat… ale na internete ma na svojich profiloch aj s fotkami napisane popisy, ktore narocky robi s pravopisnymi chybami a doslova akoby imituje mentalne zaostaleho jedinca. Priklad: „Pracujem ako zerjavnik v holancku.” „ Vydite aki som pekni.” atd🙈😂no proste sa prezentuje na nete ako negramotny hlupak, pritom v realite je to priemerny jedinec… Na mna to posobi velmi cudne, az odpudzujuco.

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
3. aug 2023

@sheila121 To by aj mne napadlo. Ma vsak uz 25 rokov🙈🥲

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
vanilkovazmrzka
•
3. aug 2023

Je to odpudive.

nikha2809
•
3. aug 2023

Nemyslíš náhodou toho Filipa z Farmy?

vesimelonimarsista
•
3. aug 2023

Vyradila by som ho zo zoznamu potencialnych partnerov a dalej by som sa nim nezaoberala.

autor
•
3. aug 2023

@nikha2809 Nie. Je to chalan, s ktorym som si zacala pisat cez zoznamku (tam nemal prekvapivo ziadne take popisy). Stretli sme sa, tam posobil velmi prijemne, spraval sa inteligentne.. a po stretnuti sme si vymenili socialne siete, ze si budeme pisat inde… No toto ma riadne zaskocilo, tie popisy vsade, v profile, k fotkam, videam. O to viac, ze studujem specialnu pedagogiku a chcem pracovat s detmi s mentalnym postihnutim. Toto mi pride ako vysmech aj takym detom… proste hnusne, odpudive. Baby, vy by ste sa cez to preniesli a stretavali dalej, alebo sa na to vykaslali rovno v zaciatkoch?

nikha2809
•
3. aug 2023

Jaj, lebo aj ten z Farmy to robí, bohvie prečo, tiež má vraj IQ vysoké.

magnoliaa
•
3. aug 2023

Opýtaj sa ho na to

tatehotna
•
3. aug 2023

ved sa ho na to spytaj, ze preco tak pise

zuza265
•
3. aug 2023

Podla mna je to jeho styl “humoru” a mozno si z toho robia v partii srandu. To by som si myslela ja

domkakvet
•
3. aug 2023

Tiez si myslim, ze si z toho robi srandu, ale najlepsie bude ked sa opytas.

ullala
•
3. aug 2023

Mna by zaujimalo ako specialne sa prezentuje priemerne inteligentny clovek. Priemerne inteligentna je vacsina populacie. Fakt som cakala, ze napises aspon nadpriemerne inteligentny 😀 a teda robi si srandu na nete z ludi. Asi by som ho kvoli tomu neodpisala, no ak sa este stretnete, spytaj sa ho a az na zaklade toho ho odpisuj/neodpisuj.

marianarem
•
3. aug 2023

To sa nechce prezentovat ako blbec, ale je to podla mna taky typ humoru, hry alebo sa chce nejako odlisit a zaujat. Aj moj velmi vysoko inteligentny manzel obcas toto v chatoch alebo na FB robi. Nie zakazdym, ale robieva to, je to unho take hranie sa so slovami.

lilope
•
3. aug 2023

Nevie sa prezentovať ako inteligent, tak sa prezentuje ako blbec. Chce byť zaujímavý a inak zaujať nevie. Keby mal popisy napísané správne, tak by nebol ničím odlišný od iných a ani ty by si to teraz neriešila. Dosiahol presne to, čo chcel, aby to ľudia, ako teraz ty, riešili. Pre mňa je toto hrané správanie odpudivé.

jakoma
•
3. aug 2023

Je to odpudive, ale ak sa ti zda nazivo zaujimavy, porozpravaj sa o tom alebo si to nevsimaj. Moj muz ma styl pisania, ktory inak neznasam, otazniky este nenasiel na klavesnici a nadavky v pisani pouziva ovela viac ako v hovorenej reci, neriesim. V case zoznamenia pouzival skratky XIXI a LOL, no co narobim :D

xsandrax
•
3. aug 2023

Podľa mňa si tiež iba robí srandu, inak by vždy tak komunikoval, aj s tebou na zoznamke... Akú má prácu, nemusí tam byt vážny a potrebuje sa iba uvoľniť? A našiel si takýto divný spôsob 😄

kika147
•
3. aug 2023

Chce byt vtipný , možno sa na tom s kamošmi bavia

thoughtfulweirdo
•
3. aug 2023

Chce byť vtipný, pre mňa je to úplný krok vedľa a schladilo by ma to 😄

zuzanka.zuzu
•
3. aug 2023

ježiši mňa takýto balil pred 100 rokmi, snáď to nie je jeho syn, v tom prípade by bol dedičný druh "humoru" 😀 nie je z liptova?

vanilkovazmrzka
•
3. aug 2023

A to ma aj pri novych prispevkoch? Mozno je to len pozostatok z cias, kedy bol sprosty. A mozno stale je… ale vsak sama vravis, ze chces pracovat s detmi s mentalnym postihnutim 🫣

jaskolka
•
4. aug 2023

A nie je to len tak, ze neovláda gramatiku? V osobnom kontakte to nezistís, lebo v rozhovore nemusí dávať pozor na hrúbky, a podobne. No v pisanom slove to je už viditeľné.
Rozhľad môže mať aký taký, to tiež nesúvisí s gramatikou.
Veď sa ho normálne opýtaj, prečo to je tak

ahhola
•
4. aug 2023

Nefandi stránke Zomri▪️ s jej praudami?

1ryba
•
Odpoveď bola odstránená
•
sono2
•
4. aug 2023

Že ťa vôbec taky človek zaujal...

iwesska
•
4. aug 2023

Mozno len neovlada pravopis😂

erosmal
•
4. aug 2023

možno forma interného humoru medzi kamošmi? niektorí ľudia majú v priateľoch fakt len priateľov, a v takom úzkom kruhu si to môžu dovoliť.. ja tiež mam pri prastarých fotkách debilné popisy ale nechávam si to ako spomienku na tie časy, kedy som bola mladá, sprostá a fičala s davom 😀 a v komunikácii s mužom si tiež píšeme slová ako krásTny, fčera, kotičiz ap. a pritom sme obaja vš.vzdelaní, ovládame gramatiku a nemáme ani podpriemerný intelekt 😅

taminka1986
•
4. aug 2023

Nemyslim ze robi naschval gramaticke chyby. Ked raz tu gramatiku ovladam tak nenapisem "vydiet"

miadi
•
4. aug 2023

Podla mna je trapne odsudit cloveka na zaklade pravopisu. Mam nadpriemerne iq ( odmerane v skole ) a chyby robim cely zivot Hlavne v SJ . Zalezi od uhla pohladu nemusi byt trapny on. .. a ked zije v zahranici pouziva cudzi jazyk ten rodny mu viac vypadne a pise ako počuje 😁. Neriesila by som cloveka podla toho aky mà prejav na soc sietach to mi pride prizemne. Za muza hovoria činy .