icon

Nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?

27. sep 2023

Ahojte, nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?

majusqwa
27. sep 2023

@derry síce ich nezrekonštruoval, ale aspoň si nakradol.

dominikamacakova
27. sep 2023

@vorkola what? 😂

jamimo
27. sep 2023

je toho mnoho... Nemám IG, nemám FB... kamošky sa však pravidelne rozprávajú o živote na sieťach. Velebili Simonu Krainovú, aká je odvážna, že má ako prvá účet na Only Fans!!! Som sa zamyslela, wtf 👉😵 kde to žijem? Toto niekto potrebuje k životu?
Potom kdesi v novinách som videla ako herec Dobrík písal o chorobe svojho syna. Ešte ok.... Ak má potrebu o tom rozprávať ešte tomu dokážem rozumieť. Ale zverejňovať súkromné fotky dieťaťa pri chemoterapii, tak pri tom som si pomyslela : Prečo to tým deťom rodičia robia? 🤷‍♀️ Možno som ja divná a "nemoderná" ale nerozumiem týmto činom.

lujza123
27. sep 2023

@vorkola to sa ti kľudne môže stať bez ohľadu na to ktorá politická strana vyhrá. Nerozumiem matke ktorá by dokázala odvrhnúť dieťa koli jeho vrodenej orientácii a otca ktorý by dostával mŕtvicu z toho. Vy musite byt veľmi úbohé a bezcitne kreatury, takto uvažovať o vlastných deťoch. Hnus

lujza123
27. sep 2023

Mne sa zrovna niekoľkokrát zastavil rozum aj pri tejto krátkej diskusii.

vkatush
27. sep 2023

Takmer nikdy nič nevyhrám.
Dnes večer som vyhrala fľašku.
Som dlhoročný abstinent 😑

hanaxxx
27. sep 2023

Nad stupajucimi % pre Olano

nikasmile
27. sep 2023

@thoughtfulweirdo tu úplne súhlasím.

zirafienka
27. sep 2023

@jamimo nad tým som sa aj ja pozastavila...

zeldia
28. sep 2023

@vorkola áno TOTO chceme a aj to aby taký ocko aj namka dostali konecne mŕtvicu.

mell27
28. sep 2023

@zuzanka.zuzu prosím, o aký eshop sa jedná? 😃

taktotedanie
28. sep 2023

Pani si vo vode rozpustila kuchynsku sol a toto si striekala do oka v domneni, ze to pomoze lebo sa jej nechcelo cakat v cakarni na vysetrenie

tiika
28. sep 2023

@tetaandulkova ja som čítala inzerat, kde mamička predáva derave gumáky po dieťati; a tiež detskú autosedacku so zlomenou opierkou hlavy 🫣😆

tiika
28. sep 2023

Ako môže náhodne vystreliť zaseknutý náboj pri čistení zbrane a trafiť niekoho z vedľajšej ulice priamo do hrude.

andreakotesova
28. sep 2023

Že sme hlúpy a nepoučiteľný národ.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
nikyball
28. sep 2023

mne sa kazdy den pozastavi nad hlupostou ba az je*nutostou ludi . vcera sa v obchode rozculovali dochodci , ze museli 3 minuty cakat na predavacku a do toho som pozerala jednu influencerku , ktora hovorila o tom, ze nejaka baba vlastni kaviaren a chodi tam zakaznik ,ktory dopije kavu a hodi do salky muchu :D :D takze on realne nosi pri sebe mrtve muchy :D :D

monikkatt
28. sep 2023

Ked pocujem a citam ze niekto ide volit PS, rozum sa mi zastavuje

drusila1407
28. sep 2023

@zuzanka.zuzu prosím ťa ako sa volal ten obchod? Ďakujem

tetaandulkova
28. sep 2023

@tiika tak to je no coment radšej 😀

angeli121212
28. sep 2023

@surama kokos ... a potom sa divia, že prečo tie deti robia to čo robia no od niekoho sa to asi museli naučiť

tetaandulkova
28. sep 2023

@nevenka naozaj 😀 minimálne 2 takéto inzeráty tu sú v bazari, ak by jeden inzerát bol s ľavou a druhý s pravou topánkou, človek si môže objednať a kúpiť obe, to nevadí že je každá iná, však dedoles sú teraz moderné 😂( to len na odľahčenie samozrejme)

moonlight1210
28. sep 2023

Mne v zahranici, kde sme naozaj dlho cakali v kratkej rade na sladke miestne pecivo. Ze pripravovali kazdy kus pomaly, to este ok. Aj to, ze je predavacka akasi bez nalady sa da neriesit. Ale ze pani predavacka vzdy medzi jednotlivymi zakaznikmi listovala minutu na tindri, ci badoo (ci kde sa dava to paci/nepaci odsunutim fotky na vpravo/vlavo), to mi uz zdvihlo obocie. Stojis pred pultom, pozeras na nu, ona ta ostentativne ignoruje (i ten rad ludi za tebou) a vybera si buduceho byvaleho.
Akurat sa to nedalo zistit inak, az kym clovek neprisiel k pultu. Vtedy videl, kde to realne viazne.

surama
28. sep 2023

@vorkola Druhykrat sa mi rozum zastavil... Ja som pisala komentar o priechode pre chodcov a dostanem vynadane za PS. Aj si citala moj komentar alebo si si ma len tak vytipovala na vyventilovanie?

ivangeline
28. sep 2023

@fotoportret ...pretoze napr.. ako pises..mozes zit naplno. Mozes sa snazit co najrýchlejšie odhnevat sa. Upratat vztahy. A pod. Lebo mnoho veci za to nestojí,ked za rohom je smrt. A kazdy zomrie. Mnoho zien je v uzkostiach a depresiách... Na mnoho veci sa da pozriet cez.. a co? Zivot je kratky.. podme s tym nieco robit..podme zit... ale vacsina preziva,nemeni sa,obava sa,stagnuje...

moonlight1210
28. sep 2023

@zuzanka.zuzu tak vyhod sest z tych, co mas a nesedia ti dost dobre (alebo su uz sprane a znosene) a tieto si nechaj. Sediaca podprsenka je skvela pre prsia i chrbticu. To sa oplati nechat si ich.

oli18
28. sep 2023

Na Mk nad tym, ze volebny program strany je hlavnym voditkom, koho volit.

oli18
28. sep 2023

Ze stale a stale niekto "nechape tomu" . Ja TO nechapem.

jana_eyre_2
28. sep 2023

Mne sa zastavuje nad politickými diskusiami a ich účastníkmi... uz nech je po voľbách..

jana_eyre_2
28. sep 2023

@sheila121 prečo by nemali chodiť na kolobežkách?