Nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?
Ahojte, nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?
@vorkola what? 😂
je toho mnoho... Nemám IG, nemám FB... kamošky sa však pravidelne rozprávajú o živote na sieťach. Velebili Simonu Krainovú, aká je odvážna, že má ako prvá účet na Only Fans!!! Som sa zamyslela, wtf 👉😵 kde to žijem? Toto niekto potrebuje k životu?
Potom kdesi v novinách som videla ako herec Dobrík písal o chorobe svojho syna. Ešte ok.... Ak má potrebu o tom rozprávať ešte tomu dokážem rozumieť. Ale zverejňovať súkromné fotky dieťaťa pri chemoterapii, tak pri tom som si pomyslela : Prečo to tým deťom rodičia robia? 🤷♀️ Možno som ja divná a "nemoderná" ale nerozumiem týmto činom.
@vorkola to sa ti kľudne môže stať bez ohľadu na to ktorá politická strana vyhrá. Nerozumiem matke ktorá by dokázala odvrhnúť dieťa koli jeho vrodenej orientácii a otca ktorý by dostával mŕtvicu z toho. Vy musite byt veľmi úbohé a bezcitne kreatury, takto uvažovať o vlastných deťoch. Hnus
Mne sa zrovna niekoľkokrát zastavil rozum aj pri tejto krátkej diskusii.
Takmer nikdy nič nevyhrám.
Dnes večer som vyhrala fľašku.
Som dlhoročný abstinent 😑
Nad stupajucimi % pre Olano
@thoughtfulweirdo tu úplne súhlasím.
@jamimo nad tým som sa aj ja pozastavila...
@zuzanka.zuzu prosím, o aký eshop sa jedná? 😃
Pani si vo vode rozpustila kuchynsku sol a toto si striekala do oka v domneni, ze to pomoze lebo sa jej nechcelo cakat v cakarni na vysetrenie
@tetaandulkova ja som čítala inzerat, kde mamička predáva derave gumáky po dieťati; a tiež detskú autosedacku so zlomenou opierkou hlavy 🫣😆
Ako môže náhodne vystreliť zaseknutý náboj pri čistení zbrane a trafiť niekoho z vedľajšej ulice priamo do hrude.
Že sme hlúpy a nepoučiteľný národ.
mne sa kazdy den pozastavi nad hlupostou ba az je*nutostou ludi . vcera sa v obchode rozculovali dochodci , ze museli 3 minuty cakat na predavacku a do toho som pozerala jednu influencerku , ktora hovorila o tom, ze nejaka baba vlastni kaviaren a chodi tam zakaznik ,ktory dopije kavu a hodi do salky muchu :D :D takze on realne nosi pri sebe mrtve muchy :D :D
Ked pocujem a citam ze niekto ide volit PS, rozum sa mi zastavuje
@zuzanka.zuzu prosím ťa ako sa volal ten obchod? Ďakujem
@tiika tak to je no coment radšej 😀
@surama kokos ... a potom sa divia, že prečo tie deti robia to čo robia no od niekoho sa to asi museli naučiť
@nevenka naozaj 😀 minimálne 2 takéto inzeráty tu sú v bazari, ak by jeden inzerát bol s ľavou a druhý s pravou topánkou, človek si môže objednať a kúpiť obe, to nevadí že je každá iná, však dedoles sú teraz moderné 😂( to len na odľahčenie samozrejme)
Mne v zahranici, kde sme naozaj dlho cakali v kratkej rade na sladke miestne pecivo. Ze pripravovali kazdy kus pomaly, to este ok. Aj to, ze je predavacka akasi bez nalady sa da neriesit. Ale ze pani predavacka vzdy medzi jednotlivymi zakaznikmi listovala minutu na tindri, ci badoo (ci kde sa dava to paci/nepaci odsunutim fotky na vpravo/vlavo), to mi uz zdvihlo obocie. Stojis pred pultom, pozeras na nu, ona ta ostentativne ignoruje (i ten rad ludi za tebou) a vybera si buduceho byvaleho.
Akurat sa to nedalo zistit inak, az kym clovek neprisiel k pultu. Vtedy videl, kde to realne viazne.
@fotoportret ...pretoze napr.. ako pises..mozes zit naplno. Mozes sa snazit co najrýchlejšie odhnevat sa. Upratat vztahy. A pod. Lebo mnoho veci za to nestojí,ked za rohom je smrt. A kazdy zomrie. Mnoho zien je v uzkostiach a depresiách... Na mnoho veci sa da pozriet cez.. a co? Zivot je kratky.. podme s tym nieco robit..podme zit... ale vacsina preziva,nemeni sa,obava sa,stagnuje...
@zuzanka.zuzu tak vyhod sest z tych, co mas a nesedia ti dost dobre (alebo su uz sprane a znosene) a tieto si nechaj. Sediaca podprsenka je skvela pre prsia i chrbticu. To sa oplati nechat si ich.
Na Mk nad tym, ze volebny program strany je hlavnym voditkom, koho volit.
Ze stale a stale niekto "nechape tomu" . Ja TO nechapem.
Mne sa zastavuje nad politickými diskusiami a ich účastníkmi... uz nech je po voľbách..
@sheila121 prečo by nemali chodiť na kolobežkách?

@derry síce ich nezrekonštruoval, ale aspoň si nakradol.