Nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?
Ahojte, nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?
Nad zenou, ktora soferovala s malym dietatom na kolenach 🤯
Ja som sa najviac za poslednú dobu nad tým ako niektoré ženy písali k únosu a znasilneniu študentky že si za to môžu ženy samé, majú byt večer o 20h doma a neobliekat sa pekne vtedy sa im to nestane. To som normálne prestala dýchať a prečítala som to niekoľkokrát. Toto vo mne zostáva nadlho, túto úvahu jednej ženy z MK nevymazem aj keď veľmi chcem.
nad kolegynou, ktora prisla vyslovene chora do kolektivu...ohladuplnost 0 bodov
@jakubrianka ja si myslím že zlo zdochne ale potom príde ďalšie zlo tak dookola celá história ľudstva. Hlupákov je väčšina, vsade.
Že sa rodina vie tak škaredo vyjadrovať o ostatných príslušníkoch a že dokonca rodičia nie sú schopní sa zastať svojho dieťaťa. Tie ohovárania, čo vedia ľudia predvádzať a starať sa viac o život iných ľudí ako o ten svoj.
Nad ničím 🤷🏼♀️ druhých neriešim. Šetrí to veľa nervou a zbytočných problémov.
@minenkak určite, ked vlastnym detom povie ze ona uz ma inu "rodinu" a nechava ich samy doma... fantasticky stastnou ju to musi robit.
@babulkomale ale vieš, každá minca má dve strany
@moonlight1210 väčšia sranda je, keď v Lidli má pokladníčka sluchátko a mikrofón, blokuje, pozerá na mňa a rozpráva s niekým o paletách, kamióne s tovarom, rozpise zmien...
Pokladníčke v Bille zazvoní súkromný telefón, blokuje, zdvihne a na plné ústa: Jožo, som ti povedala, že nie to a ono. Ohrej si v tom a tom hrnci, nie v mikrovlnke, ale na sporáku... Ako doma v kuchyni a veľmi nahlas.
Zlatý klinec : Operovali ma, gyneko operácia, nahá, nohy pripnuté remeňmi v gyneko polohe 😵, ruky pripnuté detto. Čakalo sa na lekára na sále. Triaslo ma od zimy... Mala som síce v sebe náladovku, ale tá potupa. Inštrumentárka, anesteziológ, sestry, okolo mňa a chichichi michichi, aké mali planty, koľko paprík, rajčín. Som si pomyslela.. to je fakt úroveň. Obchádzali ma tam ako nohu od stola 🙄
Nad tým ako rodina zavolala matke rýchlu na 5 deň od mozgovej .. čo je naozaj doba kedy sa už s tým moc nedá nič robiť … 🙄
@fotoportret mám trošku inú predstavu o úrovni komunikácie, zvlášť ak máš pacientku na stole "koze" v plnej kráse pred onkologickou operáciou...
Nemusí ma nikkto ofukovať práškovým cukrom, aj horšie som prežila, neboj... Podľa tvojho názoru, aj pri paliatívnom lôžku sa má takto personál správať?
Asi áno... mnohé príhody len potvrdzujú, že sa nič nemení k lepšiemu. Na škodu všetkým 🤔
@sheila121 a kolobežka je akože nejaký neduh? Veď na tom sa tie deti hýbu, tak nerozumiem stále čo na tom prekáža?
@sheila121 áno, uľahčuje im to komunikáciu a prácu, avšak zvláštny pocit, pozerá mne do tváre, očí hovorí inam... Pripadám si ako v dvoch rôznych realitách, alebo že mám pred sebou humanoida.
O zákazníkoch kt. telefonujú, tykajú predavačkám, hodia peniaze ako kosť psovi, to by sa nazbieralo. do hitparády 😄
@sheila121 a ty píšeš o elektrickej kolobežke? Lebo je dosť rozdiel písať o kolobežke čo si napísala a o elektrickej kolobežke..
@jamimo Ja praveze pri tej operacii nemam s tymto problem, ze sa okolo mna bavia o kadecom. Horsie by bolo, ak by sa bavili o operacii (v zmysle viac nez o tom, kolko coho nadavkovat. To je mne mna to iste, ako ked vidim, ake nastroje si na mna chysta zubar. Uff.). To ma znervoznuje viac.
Ked ich tak pocuvam, ako sa bavia o kadecom, tak sa prestavam sustredit na to, co ma prist. A dostojne ticho by bolo este horsie, lebo by som ostala vnutorne sama so svojim stresom.
Oni to nerobia preto, ze som pre nich vzduch. To mi je jasne. Viem, ze so mnou sa nemaju o com vela bavit.
Pokial by som bola este pri zmysloch a dalo by sa mi hovorit, tak by som sa asi k tej konverzacii o plantach pridala, nech sa rozptylim. 🙂 Ale mne po naladovke zacne byt vzdy vsetko uplne jedno. Takze ak by sa mi jazyk este neplietol, asi by som ich rozosmiala s mojimi nazormi.

Nad volebnym programom PS