Nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?
Ahojte, nad čím sa vám naposledy ,,zastavil rozum”?
@mell27 @drusila1407 astratex, možno aj doma máte od nich veci, len ja som sa doteraz stranila objednávať podprsenky z internetu bez vyskúšania, že však mne nesedia ani v kabinkach, vždy niečo trčí, škrabe, tlačí, odstava... toto sú podľa všetkého poľské podprdy predávané v SR za brutálnu prirážky ale mne sedia všetky čo som objednala 🙈
Ako uz po x krat, ak sa niektori soferi chodia otacat do krizovatky.
@zuzanka.zuzu len tak zo zaujimavosti čo sú to “planty”?
No a témy pri operačnom stole (mám aj z gyndy skúsenosť) viem že sa bavili o blbostiach tie operačné tímy nie sú rovnaké možno sa niektorí členovia tímu ani dobre nepoznajú tak tárajú čo ich napadne aj tím je v strese nie len pacient.
@zeldia planta (z lat.) je sadenica.
@andreakotesova Dakujem. Ale tak koľko máš sadeniciek paradajok a po koľko si kupila je snáď neutrálna téma či nie? Či aj toto už dokáže uraziť?
@zeldia čo? aké planty?
@zeldia netuším. Mna by to neurazilo 🤣
Ze ma niekto predbiehal cez dvojitu plnu ciaru,v zakrute.
Nad tým koľko ľudí ide voliť PS.
Nad tym, ze niekto zije v starom plesnivom dome, lebo nema 400€ na najom a planuje stavat dom.
@jamimo presne toto sok zazila. Plus ma pripravoval nejaky zdrav.brat alebo pomocnik alebo kto to bol-50 rocny!!! mi tam dole mazal dezinfekciu. Nerada spominam.
@plnenapaprika aj také som počula... po pôrode, žena tam dole na šalát... pôrodník šil, mrkol na manžela a... citujem: nebojte sa, budete spokojný! 🤔
Tu sa nejedná o urážanie, ale o kúsok požiadavky na elementárnu slušnosť.
Mne sa casto pozastavuje rozum nad selfickami tu.
Bud bez komentara, alebo s komentarom v zmysle "pekny dnicek" a tam detail nejakej tvare (povacsine s naspulenymi perami, alebo inou sucasnou vychytavkou). A pod nimi komentare: aka si krasna, si nadherna, modelka...😕
@fotoportret V tej skupine nie som, ale ako si to spomenula hned sa mi pozastavil rozum... 😒
@dagmarovita k tomuto sa pridavam. A desim sa toho
@vorkola ja viem že toto je téma úplne o niečom inom, ale nedá mi nenapísať. Myslíš, ze toto je najväčší alebo reálny problém na Slovensku?
Ja dnes sama nad sebou, ked som si dala oprate gatky miesto do skrine do chladničky 🤷♀️😅
Toto je síce blbosť....ale zastavil sa mi vtedy, keď som tesne pred ústami mala indulonu namiesto pikaa.
Ľudia prosím vám voľte hocikoho len nie PS, myslím ze všetko je lepšie ako PS.
Ze dieta ma v 14r pravidelny sex,lebo je uz vo vaznom rocnom vztahu🤦♀️
Nad ficovoličmi 🐵🦧
@lulupulu ušiel ti názov témy?
@andreakotesova nerada to priznávam ale je to tak ....

@moonlight1210 rozumiem, každý to máme ináč. Ja by som privítala neutrálnu debatu, o počasí, že to nebude dlho trvať.... asi v spojení s tým rozkrokom, nahotou, zimou mi to pripadalo celé nedôstojné.