Nahlásila som zlodeja v lidli
Ženy, dnes som v lidli narazila na chlapíka, čo si strkal tovar za bundu, tak som automaticky, bez rozmyslu išla za predavačkou a nahlasila som jej to. Chlapík vytiahol asi 7 veľkých štanglí salámu, nejaké tie fajnovejšie syry som videla a neviem čo ešte. Som sa nestačila diviť, kam to všetko pod tú bundu popchal. No ale...moje okolie nemá akosi pochopenie pre môj počin a ja mam pochybnosti, či som to nemala nechať tak. Viem, že doba je kadejaká, ale proste nemam pochopenie pre lumpov. Ako by ste sa vy zachovali?
však ak neprišli policajti to riešiť, tak z toho chlapík nič nebude mať
@anonym_16bbe3 chlapik nic, ale predavacky manko
@anonym_autor ja som tiež v Lidli nahlásila zlodeja. Pchal si veľké Milka čokolády pod bundu. Ja robím v obchode a tiež ma poteší, keď niekto upozorní na zlodeja.
@anonym_16bbe3 volali policajtov, držali ho tam do príchodu
A co mysliš,že sa stane. Celkom nič....nebude potrestaný a mózes 3x hadať prečo....
A pôjde to ukradnut inde...
Ja som raz videla ženu ukradnut maslo,bola som ticho,keby alkohol či dezert tak poviem
@anonym_16bbe3 chlapik nic, ale predavacky manko
@anonym_656d46 si ma nepochopila. ale nevadí.
A co mysliš,že sa stane. Celkom nič....nebude potrestaný a mózes 3x hadať prečo....
Ja som raz videla ženu ukradnut maslo,bola som ticho,keby alkohol či dezert tak poviem
@janinah vzdy to ma zmysel… co ked uz kradol? Ma nejake zaznamy? Tiez nemoze kradnut donekonecna…nikdy nepochopim ako niekto moze mlcat a nic nepovedat, ked vidi niekoho kradnut… to je uplne to akoby si ho v tom podporila a je uplne jedno co kradne…..
Tiež som minule videla našich spoluobčanov, ale tí už boli za pokladňou a jeden s pod bundy prekladal druhému do batohu. Tiež som na to upozornila sbsku, ako to dopadlo neviem, ale sama som bola okradnutá o nie malú čiastku čiže toto absolútne netolerujem aj keby to boli len žuvačky.
Dobre si urobila, urob to aj nabudúce, prosím
Dobre si urobila ja som tak nastupovala do autobusu a videla som ako jednej pani chce nás spoluobcan vybrať z kabelky peňaženku už tam mal ruku som naňho zakričala a odsotila ho,no potom tie nadávky a vyhrážky čo na mňa spustil nebolo mi všetko jedno ale toto bol 15r zasran
@anonym_autor prečo nemá tvoje okolie pochopenie, čo, aj oni kradnú?
@janinah ked sa vsetci takto k tomu stavajú, tak sa nečudujme, že to v tejto republike vypada tak, ako to vypadá. Vsetko sa tu každému prepečie, mafia nam tu rozoberá štát, ale veď pohoda.
Autorka, si skvela, mala si gule poukázať na zlodeja.
Autorka, si skvela, mala si gule poukázať na zlodeja.
@nelca0510 dakujem
@anonym_autor prečo nemá tvoje okolie pochopenie, čo, aj oni kradnú?
@anonym_0b5de0 to niee, ale vnímaju celkovu situaciu, a popritom sú to voliči toho spektra, čo to tu sposobilo.
@anonym_autor Nemaj z toho mindráky, spravila si správne.
aj sa ti predavacky aspon podakovali? lebo ony dostavaju za chytenie zlodeja 50 eciek 😉
@janinah vzdy to ma zmysel… co ked uz kradol? Ma nejake zaznamy? Tiez nemoze kradnut donekonecna…nikdy nepochopim ako niekto moze mlcat a nic nepovedat, ked vidi niekoho kradnut… to je uplne to akoby si ho v tom podporila a je uplne jedno co kradne…..
@klarissa25 neviem, sa nebojíš, ze si ta zapamätá počká niekde, a dobije ta? Z tohto mam ja traumu....zazila som ako si ma počkal za pumpou...ale len nahulakal na mna o 50 kíl väčší chlap nacapeny na mne, ked išlo o penazenku co vypadla inému pánovi a som utekala za ním ze ten druhy ju zdvihol, 2 dní som nesla von a doma grcala od strachu co som mala sok a úzkosť
aj sa ti predavacky aspon podakovali? lebo ony dostavaju za chytenie zlodeja 50 eciek 😉
@anonym_db3d95 ano, podakovala sa mi ta, co som jej to ohlasila.
Dobre si urobila👏
Viackrat som nahlasila zlodeja. Az raz sa mi stalo, ze si ma dotycny pockal na zastavke a zacal sa mi vyhrazat.
Zlodej dostane záznam, ak ich bude mať 3, ide do väzenia. Ja by som ho nenahlásila, na to je tam SBS-kár a kamery...
Spravila si dobre. Jedine, čo by som nikdy nenahlasila, ak by som videla kradnúť veci pre deti - plienky, mlieko alebo vložky.
@klarissa25 neviem, sa nebojíš, ze si ta zapamätá počká niekde, a dobije ta? Z tohto mam ja traumu....zazila som ako si ma počkal za pumpou...ale len nahulakal na mna o 50 kíl väčší chlap nacapeny na mne, ked išlo o penazenku co vypadla inému pánovi a som utekala za ním ze ten druhy ju zdvihol, 2 dní som nesla von a doma grcala od strachu co som mala sok a úzkosť
@anonym_8306b1 robim v lidli. A z pohladu zakaznika viem ze sa to da nahlasit aj diskretne
Zlodej dostane záznam, ak ich bude mať 3, ide do väzenia. Ja by som ho nenahlásila, na to je tam SBS-kár a kamery...
@alguno sbskári v Lidli sú na okrasu a na hanbu
@anonym_db3d95 ano, podakovala sa mi ta, co som jej to ohlasila.
@anonym_autor u nás už 50e za zachyt zrušili a máme striktný zákaz montovať sa sbskarom do remesla

Dobre si urobila