icon

Nahlásila som zlodeja v lidli

Včera o 20:12

Ženy, dnes som v lidli narazila na chlapíka, čo si strkal tovar za bundu, tak som automaticky, bez rozmyslu išla za predavačkou a nahlasila som jej to. Chlapík vytiahol asi 7 veľkých štanglí salámu, nejaké tie fajnovejšie syry som videla a neviem čo ešte. Som sa nestačila diviť, kam to všetko pod tú bundu popchal. No ale...moje okolie nemá akosi pochopenie pre môj počin a ja mam pochybnosti, či som to nemala nechať tak. Viem, že doba je kadejaká, ale proste nemam pochopenie pre lumpov. Ako by ste sa vy zachovali?

Strana
z2
anonym_41bb55
Včera o 20:13

Dobre si urobila

anonym_16bbe3
Včera o 20:14

však ak neprišli policajti to riešiť, tak z toho chlapík nič nebude mať

anonym_656d46
Včera o 20:15
@anonym_16bbe3

@anonym_16bbe3 chlapik nic, ale predavacky manko

adalmba
Včera o 20:15

@anonym_autor ja som tiež v Lidli nahlásila zlodeja. Pchal si veľké Milka čokolády pod bundu. Ja robím v obchode a tiež ma poteší, keď niekto upozorní na zlodeja.

autor
Včera o 20:17
@anonym_16bbe3

@anonym_16bbe3 volali policajtov, držali ho tam do príchodu

janinah
Včera o 20:17

A co mysliš,že sa stane. Celkom nič....nebude potrestaný a mózes 3x hadať prečo....
A pôjde to ukradnut inde...
Ja som raz videla ženu ukradnut maslo,bola som ticho,keby alkohol či dezert tak poviem

anonym_16bbe3
Včera o 20:20
@anonym_656d46

@anonym_16bbe3 chlapik nic, ale predavacky manko

@anonym_656d46 si ma nepochopila. ale nevadí.

klarissa25
Včera o 20:26
@janinah

A co mysliš,že sa stane. Celkom nič....nebude potrestaný a mózes 3x hadať prečo....
Ja som raz videla ženu ukradnut maslo,bola som ticho,keby alkohol či dezert tak poviem

@janinah vzdy to ma zmysel… co ked uz kradol? Ma nejake zaznamy? Tiez nemoze kradnut donekonecna…nikdy nepochopim ako niekto moze mlcat a nic nepovedat, ked vidi niekoho kradnut… to je uplne to akoby si ho v tom podporila a je uplne jedno co kradne…..

anonym_4dabcc
Včera o 20:27

Tiež som minule videla našich spoluobčanov, ale tí už boli za pokladňou a jeden s pod bundy prekladal druhému do batohu. Tiež som na to upozornila sbsku, ako to dopadlo neviem, ale sama som bola okradnutá o nie malú čiastku čiže toto absolútne netolerujem aj keby to boli len žuvačky.

ruxandra
Včera o 20:32

Dobre si urobila, urob to aj nabudúce, prosím

aduskalac
Včera o 20:49

Dobre si urobila ja som tak nastupovala do autobusu a videla som ako jednej pani chce nás spoluobcan vybrať z kabelky peňaženku už tam mal ruku som naňho zakričala a odsotila ho,no potom tie nadávky a vyhrážky čo na mňa spustil nebolo mi všetko jedno ale toto bol 15r zasran

anonym_0b5de0
Včera o 20:54

@anonym_autor prečo nemá tvoje okolie pochopenie, čo, aj oni kradnú?

autor
Včera o 21:00
@janinah

@janinah ked sa vsetci takto k tomu stavajú, tak sa nečudujme, že to v tejto republike vypada tak, ako to vypadá. Vsetko sa tu každému prepečie, mafia nam tu rozoberá štát, ale veď pohoda.

nelca0510
Včera o 21:10

Autorka, si skvela, mala si gule poukázať na zlodeja.

autor
Včera o 21:19
@nelca0510

Autorka, si skvela, mala si gule poukázať na zlodeja.

@nelca0510 dakujem

abbey1
Včera o 21:21
@janinah

@janinah Prečo si jej to maslo radšej nekúpila?

autor
Včera o 21:32
@anonym_0b5de0

@anonym_autor prečo nemá tvoje okolie pochopenie, čo, aj oni kradnú?

@anonym_0b5de0 to niee, ale vnímaju celkovu situaciu, a popritom sú to voliči toho spektra, čo to tu sposobilo.

chrobak7
Včera o 21:42

@anonym_autor Nemaj z toho mindráky, spravila si správne.

anonym_db3d95
Včera o 21:44

aj sa ti predavacky aspon podakovali? lebo ony dostavaju za chytenie zlodeja 50 eciek 😉

janinah
Včera o 21:50
@abbey1

@abbey1 nenapadlo mi to, bolo to asi pred 25 rokmi

anonym_8306b1
Včera o 21:54
@klarissa25

@janinah vzdy to ma zmysel… co ked uz kradol? Ma nejake zaznamy? Tiez nemoze kradnut donekonecna…nikdy nepochopim ako niekto moze mlcat a nic nepovedat, ked vidi niekoho kradnut… to je uplne to akoby si ho v tom podporila a je uplne jedno co kradne…..

@klarissa25 neviem, sa nebojíš, ze si ta zapamätá počká niekde, a dobije ta? Z tohto mam ja traumu....zazila som ako si ma počkal za pumpou...ale len nahulakal na mna o 50 kíl väčší chlap nacapeny na mne, ked išlo o penazenku co vypadla inému pánovi a som utekala za ním ze ten druhy ju zdvihol, 2 dní som nesla von a doma grcala od strachu co som mala sok a úzkosť

autor
Včera o 22:02
@anonym_db3d95

aj sa ti predavacky aspon podakovali? lebo ony dostavaju za chytenie zlodeja 50 eciek 😉

@anonym_db3d95 ano, podakovala sa mi ta, co som jej to ohlasila.

1sally12
Dnes o 01:36

Dobre si urobila👏

anonym_ecddfb
Dnes o 06:48

Viackrat som nahlasila zlodeja. Az raz sa mi stalo, ze si ma dotycny pockal na zastavke a zacal sa mi vyhrazat.

basska_b
Dnes o 06:52
@abbey1

@abbey1 Ja som raz chcela žene kupit maslo, lebo jej pri pokladni nevychádzalo a hrdo ma odmietla 🙄

alguno
Dnes o 06:59

Zlodej dostane záznam, ak ich bude mať 3, ide do väzenia. Ja by som ho nenahlásila, na to je tam SBS-kár a kamery...

nicoletta98
Dnes o 07:15

Spravila si dobre. Jedine, čo by som nikdy nenahlasila, ak by som videla kradnúť veci pre deti - plienky, mlieko alebo vložky.

klarissa25
Dnes o 07:22
@anonym_8306b1

@klarissa25 neviem, sa nebojíš, ze si ta zapamätá počká niekde, a dobije ta? Z tohto mam ja traumu....zazila som ako si ma počkal za pumpou...ale len nahulakal na mna o 50 kíl väčší chlap nacapeny na mne, ked išlo o penazenku co vypadla inému pánovi a som utekala za ním ze ten druhy ju zdvihol, 2 dní som nesla von a doma grcala od strachu co som mala sok a úzkosť

@anonym_8306b1 robim v lidli. A z pohladu zakaznika viem ze sa to da nahlasit aj diskretne

anonym_f917dd
Dnes o 08:27
@alguno

Zlodej dostane záznam, ak ich bude mať 3, ide do väzenia. Ja by som ho nenahlásila, na to je tam SBS-kár a kamery...

@alguno sbskári v Lidli sú na okrasu a na hanbu

anonym_f917dd
Dnes o 08:28
@anonym_autor

@anonym_db3d95 ano, podakovala sa mi ta, co som jej to ohlasila.

@anonym_autor u nás už 50e za zachyt zrušili a máme striktný zákaz montovať sa sbskarom do remesla

Strana
z2