icon

Nahlásila som zlodeja v lidli

Včera o 20:12

Ženy, dnes som v lidli narazila na chlapíka, čo si strkal tovar za bundu, tak som automaticky, bez rozmyslu išla za predavačkou a nahlasila som jej to. Chlapík vytiahol asi 7 veľkých štanglí salámu, nejaké tie fajnovejšie syry som videla a neviem čo ešte. Som sa nestačila diviť, kam to všetko pod tú bundu popchal. No ale...moje okolie nemá akosi pochopenie pre môj počin a ja mam pochybnosti, či som to nemala nechať tak. Viem, že doba je kadejaká, ale proste nemam pochopenie pre lumpov. Ako by ste sa vy zachovali?

Strana
z2
slovakboy
Dnes o 08:31

@anonym_autor to čo si urobila je občianska statočnosť. 👏👏👏

ghostsgirl
Dnes o 08:44

@anonym_autor dobre si urobila. Kamarat robi v potravinach a extremne sa kradne v tejto dobe. Hovoril, ze ked ich odchytia, normalne niektori maju pri sebe zoznamy, ze co maju ukradnut. Robia to na objednavku napr. pre gastro prevadzky

zubercovalinda
Dnes o 09:06
@klarissa25

@anonym_8306b1 robim v lidli. A z pohladu zakaznika viem ze sa to da nahlasit aj diskretne

@klarissa25 toto bolo vonku no, chcela som dobre odvtedy mám strach a su to roky ale dobre vediet dakujem

anonym_00184c
Dnes o 10:54
@klarissa25

@janinah vzdy to ma zmysel… co ked uz kradol? Ma nejake zaznamy? Tiez nemoze kradnut donekonecna…nikdy nepochopim ako niekto moze mlcat a nic nepovedat, ked vidi niekoho kradnut… to je uplne to akoby si ho v tom podporila a je uplne jedno co kradne…..

@klarissa25 mlčať môžeš pre vlastnú bezpečnosť. Čo keď si ta dakde potom odchyti? Ohroziť seba kvôli tomu? Mám doma dve deti a tie ma potrebujú. Raz som nahlásila osobu v pátraní a vieš čo sa stalo? Nič. Nikto za ním nešiel. Vraj ze však ho nahlásia keď ho uvidia. Doteraz je v pátraní

anonym_00184c
Dnes o 10:55
@anonym_db3d95

aj sa ti predavacky aspon podakovali? lebo ony dostavaju za chytenie zlodeja 50 eciek 😉

@anonym_db3d95 tak toto vôbec nie je pravda. Robila som v potravinách a nemali sme z toho nič

anonym_0e4762
Dnes o 11:12

@anonym_autor dobre si urobila. Dnes by sa im prepiekla krádež, zajtra znásilnenie a pozajtra vražda. Takýchto ľudí netreba ľutovať!

motylik2559
Dnes o 11:27

@anonym_autor Ahoj, si super, ze si to nahlasila, podla mna to treba hlasit, nech by sa jednalo o cokolvek v obchode, co by chceli cmajznut. Inak uz aj mne sa stalo, ze som takto nahlasila v potravinach-decka, cca do 15r., 3 chlapci a 2 dievcata, si pchali flase alka pod bundu a tie dievcata kusok dalej odtial zas slane chceli pobrat. Dali nieco aj do kosika, akoze aby to nebolo napadne...Isiel nedaleko myslim,ze to bol manazer predajne a tiez som mu to nahlasila a bol za to vdacny, hned privolal sbs a pekne si decka pobrali tam do nejakej ich miestnosti do prichodu policie (rodicia museli mat potom radost). Jednej babicke, ale takej tej fest vyzerala ako babicka z rozpravky, satok na hlave ako si kedysi uväzovali, sedinky a take dobro jej srsalo z tvare, chodila o palicke a zrejme si zle vyratala doma, kolko zaplati za nakup, lebo pri kase jej chybalo 5.50€, normalne mala az slzy v ociach, ze uz nemala tolko v penazenke, ako to tam hladala, tak som jej to dolozila❤️ Este ma vonku cakala, co som necakala a tam sa mi este asi 2x podakovala, opytala som sa jej ktorym smerom ide, a kedze som ju mala po ceste a sice moj nakup nebol najlahsi, hodila som si ho cez plece (pevna taska s dlhymi usami) a pomohla som jej s tym jej k brane, taka bola stastna a mna to zahrialo na dusi tiez🙈🥰 Deju sa rozne situacie. A co sa teda kradezi tyka, urcite aj nabuduce nahlas, ak by si videla cokolvek take🙂 Svoje okolie co nema pochopenie, na ich nazory kasli, v tomto bud sama za seba🙂

marca12
Dnes o 11:40
@janinah

A co mysliš,že sa stane. Celkom nič....nebude potrestaný a mózes 3x hadať prečo....
A pôjde to ukradnut inde...
Ja som raz videla ženu ukradnut maslo,bola som ticho,keby alkohol či dezert tak poviem

@janinah Prepac,ale ide o princip. To mi pripomina ako ked Fica obhajuju. A co ze kradne,ved kazdy by kradol. A toto je to iste. Preto,ze sa zlodejovi nic nestane, teraz budeme tolerovat zlodejov? V ziadnom pripade. Kazdu zlodejinu treba nahlasovat.

anonym_9cb943
Dnes o 11:46

@anonym_autor tak ja mam platiť a niekto príde a zoberie si len tak? neznášam to. Ja mam platiť za moju šikovnosť ze si viem zarobiť na to, roky studia, prace, a on sa bude flákať, nic so sebou neurobí a nemusí zaplatiť? Mňa to štve a ano poukázala by som na zlodeja.

marca12
Dnes o 11:57
@anonym_autor

@janinah ked sa vsetci takto k tomu stavajú, tak sa nečudujme, že to v tejto republike vypada tak, ako to vypadá. Vsetko sa tu každému prepečie, mafia nam tu rozoberá štát, ale veď pohoda.

@anonym_autor Mna to tiez udivuje. Mne sa uz okolie smeje,ked poukazem na nepravost. Nemam problem napisat,zavolat na prislusny urad,organizaciu,ak nieco nefunguje. Nie som ten typ,ktory doma za zatvorenymi dverami pinda alebo vypisuje v skupinach na soc.sietach. Ale slusne a vecne sa ozvem,ked na nieco treba poukazat. Uz neraz som bola na smiech a je mi to jedno. Ja chcem zit v zdravej krajine a prave nase individualne ciny tomu napomozu. A zatial vzdy doslo k naprave,ak som na nieco take poukazala. Takze ma to zmysel.

anonym_2e01b2
Dnes o 12:03
@anonym_f917dd

@alguno sbskári v Lidli sú na okrasu a na hanbu

@anonym_autor spravila si dobre
Ja som bola šokovaná, že v Lidli predávajú hovädzie mäso s pipakom hanba už sme úplne ako zebraci
@anonym_f917dd oni stoja pri dverách opreti o stenu a na mobile načo taká ochrana?

mia667
Dnes o 12:04

@anonym_autor dobre si spravila a určite si nič nevyčítaj

anonym_0e4762
Dnes o 12:08
@marca12

@anonym_autor Mna to tiez udivuje. Mne sa uz okolie smeje,ked poukazem na nepravost. Nemam problem napisat,zavolat na prislusny urad,organizaciu,ak nieco nefunguje. Nie som ten typ,ktory doma za zatvorenymi dverami pinda alebo vypisuje v skupinach na soc.sietach. Ale slusne a vecne sa ozvem,ked na nieco treba poukazat. Uz neraz som bola na smiech a je mi to jedno. Ja chcem zit v zdravej krajine a prave nase individualne ciny tomu napomozu. A zatial vzdy doslo k naprave,ak som na nieco take poukazala. Takze ma to zmysel.

@marca12 vždy sa treba ozvať a vždy ma zmysel sa ozvať. Nie nechávať nemorálnych jedincov a psychopatov robit si čo chcú. Kam by sme sa ako spoločnosť dostali?

klarissa25
Dnes o 12:27
@anonym_2e01b2

@anonym_autor spravila si dobre
Ja som bola šokovaná, že v Lidli predávajú hovädzie mäso s pipakom hanba už sme úplne ako zebraci
@anonym_f917dd oni stoja pri dverách opreti o stenu a na mobile načo taká ochrana?

@anonym_2e01b2 hovadzina sa kradne vo velkom a predstav si potom to ti zlodeji predavaju do restauracii

anonym_db3d95
Dnes o 12:35
@anonym_00184c

@anonym_db3d95 tak toto vôbec nie je pravda. Robila som v potravinách a nemali sme z toho nič

@anonym_00184c nepisem o potravinach, ale o lidli

anonym_921e23
Dnes o 12:54

Ja mam taky citak, ze tie kamery tam maju na odstrasenie (nikto ich nesleduje) hlavne zrana, ked je pomenej ludi. Tito individua maju taketo rezimy presne zmapovane. Vraj to centralne sleduje chranena dielna a ked nieco, daju pokyn sbs karovi na zadrzanie, musi prist policia. Ja vidim v lidli tolko "coriek"... Tie uzavery z alkoholu pohodene v obleceni, cize nepipa a prejde (zaplati rozky a vynesie chlast za 100€)😅alebo vyberu elektroniku z krabice a potom kvoli chmatakom clovek vystrihuje mincove baterky pomaly zo zahrad. Noznicami, co to tak tuho obalia. A zaplatime to my, lidl zisti, kolko coho zmizlo a vam do velkeho nakupu doklepnu tu dvoje keksiky, tam cokoladu a drza opica ma Zadara. V britskom kalifate su aspon cestni chmataci, napllnia batoh a vyjdu cez pokladne... Kto by si na nich trufol...

Strana
z2