Naj diskusie na koníku
Poďme si trošku pospomínať, pobaviť a podeliť sa.. aké sú také naj diskusie, ktoré vám utkveli v pamäti? 😁
Mne utkvela v pamäti téma o žene, ktorá to tam dole mala úzke a rozhodla sa roztahovať, až to prehnala a hľadala lekára, ktorý jej to napraví, tie komentáre tam boli 🔝
Mne sa strašne páčil komentár k príspevku ci môže žena otehotniet vo vode keď sa muž urobil do vani a ci sa to z tej vody nemohlo dostať "tam" 😂😂😂 a komentár znel: samozrejme, spermie sú raketoví plavci, okamžite chytia kopas a zamieria smerom k tvojej **** a porodiš morskú pannu😂😂😂 dodnes to mam screenshotnuté a keď na to narazím tak sa zasmejem😂
Môžem otehotnieť z tampónu, na ktorom boli omylom spermie, a ktorý som si omylom zaviedla? 😅😅 To bola pre mňa jedna z najlepších 😅
@marca12 pre mna je toto tiez top diskusia. Ja mam niekde z tejto diskusie screen. Skoro som sa zadusila od smiechu kolacom pri citani toho prispevku.
Pamätám si tú tému kde sa nejaká pani učiteľka rozčuľovala že jej predavačka nebola ochotná napočítat neviem koľko koliesok salami.Chcela sa ňu niekde sťažovať že ešte bola drzá a v diskusii sa ozvala jedna pani že bola v Tom rade že jediný kto tam bol drzi bola ona.
bola tu jedna pred par rokmi co chcela silou mocou otehotniet napriek partnerovmu nesuhlasu a stale sa pytala ci moze otehotniet ked injekciou vytiahne semeno z kondomu a vpichne ho do seba alebo ked zoskriabe lyzickou z pradla a rukou si ho vopcha a podobne koniny pisala 😀
Aboslutny vitaz pre mna. V ten den to bolo aj v radiu. https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/kvapka-na-trenkach/
mne sa velmi pacila aj tema muz mi kupil iphone tusim modry ale autorka chcela inu farbu a tazko to znasala 🤷♀️
Prvá debata na ktorej som sa tu bavila bola slečna a jej téma “Svokra je mrcha”, (aký paradox keď si tu ten jej bujak asi dodnes nevzal za ženu), a ta mrcha na ňu nechcela prepísať jej “prasivy dom”, keďže jej rodičia jej v tom dome kúpili nábytok do frajerovi detskej izbičky. Ktovie ako sa dotyčná bebe a pár čísel dnes má.
To bolo ešte v roku 2016 😅
Ďalšia pecka bola nedávno madam ktorá frajerovi v lete upratala dom a otehotnela.
Včera alebo predvčerom pisala zas, že s nim žiť nechce.
A úplne naj je pravidelne obnovovana debata Nabehol Vám na účet rodičovský príspevok, kde sa dokola mamičky opúšťajú, ako to tým tetuškám trvá a či si myslíme, že ich várka bude dnes, alebo až zajtra.
Pamatam si blazna, co stale riesil, ze ked ide niekde od piatku vecera do nedele rana, ci tam je 1,2 alebo 3 dni.... velky problem ... mixi mixy forever jasne... ale aj take smutne, ako sofiajaj, co caka 5 dievca, vsetko cisarske, uz po 3tom ju doktorka strasila nech neotehotnie, ale ona blba chce dat chlapovi chlapca... on ju podvadza a ma aj lavobocka tusim. A este sa jej po pode pred rodinou sm8al, ze je tucna a take pikosky. Ak si neuzenie rupturu, do roka je tu v dalsej diskusii... Pamatam si aj tu bipolarnu pani, vazna diskusia a silny pribeh. Aj toho chuja, co sa vybral cestovat, ale zene nechce predat byt, radsej nech hla detom nove byvanie, chuj.
Toho mixeroveho fantoma registrujem snad uz od roku 2012 na roznych forach. To musi byt nejaky psychos. Chvilu, tak mesiac, ma snad kazdy den nejaku temu a potom sa na pol roka, rok, odmlci a potom znovu. A tak to ide dokolecka. Usudzujem z toho, ze vtedy, ked prispieva, je doma z psychiatrie, potom sa znovu lieci atd.
Toto: "Mám taký problém v práci s kolegyňou. Nakoľko som už v dôchodkovom veku kolegyňa mi robi zle. Spúšta mi, aby mi v hlave stále hovorilo . Pri každom pohybe. No nie som psychický chora . Chcela by som vedieť či by mi niekto vedel poradiť ako mám zastaviť."
@selena_luna Ta tema nie je zmazana? Chcela som jej napisat aby isla k lekarovi ze jej da tabletky aby ju to chranilo a kolegyna jej nic nemohla v hlave spustat. Lebo ked by vyriesila kolegynu tak jej tie hlasy zacne spustat niekto iny.
Bohuzial to je vazna diagnoza :( a vysmievali sa jej tam :(
Ja som tu asi tri roky a registrujem fakt veľa tém, na ktorých sa po bavím, ale za mňa top je jednoznačne ta o omylom spermiami postriekanom tampóne ktorý bol omylom zavedeny do vagíny 😁😁. A potom o ovisnutej ***, o frajerovi, čo páčil anal aj všetky jeho bývalé ho páčili a autorka nepáči, a co tetaz, a všetky témy, lde"mal na prstoch asi semeno a obtrel ich o mňa a môžem otehotnieť z toho?Urobil sa na brucho a stieklo to dnu a som tehotná? "
A bola tu aj téma kde chlap sa urobil v sprche a ona sa šla sprchovat a co ak jej to šlo dnu a ona mala potom orgazmus a možno sa tie spermie dostali tak dnu...
Vtedy normálne uvažujem, či sú zo vymyslené témy, alebo fakt tie dotyčne majú už občiansky preukaz a primerane IQ
@jaskolka kazdopadne maju (alebo budu mat) pravo volit a to je desive
@bosorka2302 srbskaprincezna sa volala 😂
No ktovie ako dopadla, ale diakusiu poriadnu rozbehla, škoda že nevieme pokračovanie 😅
Ešte jedna tu bola,neviem už nick, stalkovala akéhosi chlapa, písala také básničky, či recepty o jablku, ako sa dá pripraviť.. Ale ona myslím bola skutočne psychicky chorá, mala nejaké problémy po tejto stránke, čo bolo zrejmé z prejavu, tej mi bolo skôr ľúto..
@heln toto ma zaujima 🍿🍿🍿 prosim.viac info
@jaskolka slova sa vola 🙂 (nechcem pred to dávať symbol @, kto by jej to potom vysvetloval…🙂)
https://www.modrykonik.sk/blog/slova/
- ta byva ale aj riadne konkrétna, napísala aj meno aj priezvisko, nemala s tým vôbec žiadny problém že ide o ženatého chlapa…
A ešte ma pobavilo, keď sa jedna spýtala, či môže ísť tehotná žena do zoologickej. Ja som jej tam odpovedala v zmysle toho, že chápem že ide o vtip – ale najhoršie na tom je, že ona to myslela vážne.. 🤷🏻♀️

ja si pamätám tému :Muž kúpil náramok, ale ja som ho nedostala