icon

Naj diskusie na koníku

buberova
1. feb 2022

Poďme si trošku pospomínať, pobaviť a podeliť sa.. aké sú také naj diskusie, ktoré vám utkveli v pamäti? 😁

martinkatinka
2. feb 2022

@malinoismum ja som si donedavna myslela, ze zeny su vseobecne inteligentne.... Naozaj. No tu som sa presvedcila o tom, ze som bola velky optimista a ze to tak vobec nie je. Niektore tie otazky su neskutocne primitivne. Vzdy ma nieco dokaze prekvapit.

lesana25
2. feb 2022

A adusik, ktorú jej muž ovalil latou tu už bola? Silou mocou s nim chcela byť tehotná, potom zase s nejakým novým. A mysli ze keď ma exekúcie a nebude chodiť na súdy, tak sa problém nejak vyrieši aj sam.

malinoismum
2. feb 2022

@martinkatinka ja som zase naopak (napriek mojej profesii ) až tu pochopila tú vysokú rozvodovosť na Slovensku….

floren
2. feb 2022

@nikha2809 áno, to si pamätám, minule som si na to spomenula🤣🤣🤣🤣🤣

elviku11
2. feb 2022

@buberova najradšej si čítam trapasy na rande. Alebo najtrapnejsie rande či ako sa to volá. Stále sa tam zasmejem na nových momentoch, ktoré objavím :D

floren
2. feb 2022

Jaj a ešte tu bola téma, že si nabrali kopec poziciek, neplatili, malu exekúcie a rodicia bolu svine, lebo im nedali peniaze

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
floren
2. feb 2022

@viestta no a na mňa každý kuká, ako na vraha, keď hovorím, že sa teším do roboty🤦‍♀️

nominativ
2. feb 2022

A ten chlap, čo tu písal romány na tú ženskú, čo ho stále podvádzala? Peťo, či ako? To bol vážne človek, čo som mala chuť ho zbiť.

liusa82
2. feb 2022

Mňa pobavila diskusia s americkým vojakom Nelsonom len škoda že je už zmazaná.Možno nás ale pride strážiť ako ozbrojená zložka z usa armády a konečne sa s vyvolenou aj stretnú😀

nominativ
2. feb 2022

@liusa82 to bolo tiež super. 😄 ...kks, asi tu trávim príliš veľa času.

viestta
Odpoveď bola odstránená
martinkatinka
2. feb 2022

Teraz je super tema na stene 😉 ta retiazka nema chybu

viestta
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
2. feb 2022

@martinkatinka môžem poprosiť link na tú tému s retiazkou? Neviem to nájsť :D

viestta
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
2. feb 2022

@viestta áááá do kelu :D zmeškala som to... o čom bola? Či sa radšej ani nepýtať? :D

floren
2. feb 2022

@oblecenie99 chcela sa pochváliť, zisťovala, koľko by retiazka stála na Slovensku

jaskolka
2. feb 2022

@nominativ panebože, toho Peta si pamätám, tak ten bol iná trúbka..spočiatku ho ešte človek ľutoval ale potom fakt som tiež mala chuť ho preplesnut🙉🙉

viestta
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
2. feb 2022

A toho chlapa, čo mal nick ako sexuálna pomôcka a samé vulgarizmy vypisoval? 🙈🙈X krát ho blokli a stále sa objavil ako nezmar...

jaskolka
2. feb 2022

@viestta ja som normálne premýšľala, že kto mal nick "hlodavec" a potom mi došlo, ako to myslíš (a koho) 😁😁😁

nominativ
2. feb 2022

Inak, mne často ostanú v hlave aj také tie osoby, ktoré majú verejne priznanú alebo očividnú psychickú poruchu alebo chorobu. Zvyčajne 1.maju fotku/veľa fotiek na profile, 2.riešia tu každý prd, 3. Založia milión tém o každom prde v spojitosti s verejne priznanou poruchou... Vtedy sa naozaj pristihnem, že človek nad tými osobami premýšľa v zmysle - kde je nejaká hranica racionálneho úsudku a či by naozaj mal existovať voľný prístup na internet... Potom sa cítim ako fašista, vyhrešim sa a zabudnem na to... Kým sa opäť niečo nezjaví.

viestta
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
2. feb 2022

@viestta preboha .. to aj taki hlupi ludia sa najdu ? 😂😂😂

ibrunova
2. feb 2022

Mne sa páčil zamilovaný army vojak 😂

jaskolka
2. feb 2022

Teraz mi napadla aj ta diskusia, kde autorka písala, že napadla muža od žiarlivosti, vytrhala mu vlasy, doskriabala ho a nakoniec ešte postriekala slzakom...

ibrunova
2. feb 2022

@viestta kde je ten vozík? Slepá som

jaskolka
Autor odpoveď zmazal