Naj diskusie na koníku
Poďme si trošku pospomínať, pobaviť a podeliť sa.. aké sú také naj diskusie, ktoré vám utkveli v pamäti? 😁
A adusik, ktorú jej muž ovalil latou tu už bola? Silou mocou s nim chcela byť tehotná, potom zase s nejakým novým. A mysli ze keď ma exekúcie a nebude chodiť na súdy, tak sa problém nejak vyrieši aj sam.
@martinkatinka ja som zase naopak (napriek mojej profesii ) až tu pochopila tú vysokú rozvodovosť na Slovensku….
Jaj a ešte tu bola téma, že si nabrali kopec poziciek, neplatili, malu exekúcie a rodicia bolu svine, lebo im nedali peniaze
A ten chlap, čo tu písal romány na tú ženskú, čo ho stále podvádzala? Peťo, či ako? To bol vážne človek, čo som mala chuť ho zbiť.
Mňa pobavila diskusia s americkým vojakom Nelsonom len škoda že je už zmazaná.Možno nás ale pride strážiť ako ozbrojená zložka z usa armády a konečne sa s vyvolenou aj stretnú😀
Teraz je super tema na stene 😉 ta retiazka nema chybu
@martinkatinka môžem poprosiť link na tú tému s retiazkou? Neviem to nájsť :D
@viestta áááá do kelu :D zmeškala som to... o čom bola? Či sa radšej ani nepýtať? :D
@oblecenie99 chcela sa pochváliť, zisťovala, koľko by retiazka stála na Slovensku
A toho chlapa, čo mal nick ako sexuálna pomôcka a samé vulgarizmy vypisoval? 🙈🙈X krát ho blokli a stále sa objavil ako nezmar...
Inak, mne často ostanú v hlave aj také tie osoby, ktoré majú verejne priznanú alebo očividnú psychickú poruchu alebo chorobu. Zvyčajne 1.maju fotku/veľa fotiek na profile, 2.riešia tu každý prd, 3. Založia milión tém o každom prde v spojitosti s verejne priznanou poruchou... Vtedy sa naozaj pristihnem, že človek nad tými osobami premýšľa v zmysle - kde je nejaká hranica racionálneho úsudku a či by naozaj mal existovať voľný prístup na internet... Potom sa cítim ako fašista, vyhrešim sa a zabudnem na to... Kým sa opäť niečo nezjaví.
@viestta preboha .. to aj taki hlupi ludia sa najdu ? 😂😂😂
Mne sa páčil zamilovaný army vojak 😂
Teraz mi napadla aj ta diskusia, kde autorka písala, že napadla muža od žiarlivosti, vytrhala mu vlasy, doskriabala ho a nakoniec ešte postriekala slzakom...

@malinoismum ja som si donedavna myslela, ze zeny su vseobecne inteligentne.... Naozaj. No tu som sa presvedcila o tom, ze som bola velky optimista a ze to tak vobec nie je. Niektore tie otazky su neskutocne primitivne. Vzdy ma nieco dokaze prekvapit.