Najatraktívnejší muži slovenského šoubiznisu
Oddychová téma na nedeľu. Kto je to pre vás? Môže ísť o speváka, herca, politika, influencera, hviezdičku reality šou, moderátora.
Adekvatne mojmu veku Nikodym a Kobielski, neadekvatne Kolenik. Ale aj Igonda a Majesky mozu byt 🙂
Kobielski a kolenik
Valabik
Bardy
Richard Autner, Jakub Švec za mňa topky 😍😍😍
@pokojvdusi9 trosku daj ako ho vnimas ty.Hlas ma velmi velmi ,,oohh,,🙂
@pokojvdusi9 fakt?? 🙈🙈 a tak ja zase niesom až tak náročná 🤣🤣
@sylvia217 🤣🤣🤣spytam sa jeho zeny ci ti ho prepusti 😉
@dulazh Hlas ma prijemny Ked ho stretnes tak ti pripada velmi plachy akoby vodu nevedel zamutit.Nehovorim zeby mal byt extra nahodeny no vypada vzdy akoby vykradol kontajner s humanitarkou
@hlinka77 Ten je samec veru
@jana_eyre_2 napr on? 😀 z českych 😀
https://vm.tiktok.com/ZNd1afE4o/
@papver12 Minuly rok som citala clanok kde sa pisalo.ako su nasi herci velmi obsadzovany v ceskej televizii z dovodu ze oni moc nemaju strednu generaciu hercov a ze nasi maju velku charizmu
Za mňa Martin Hoffman
A kedysi Ján Pasiar, raz som s ním čítala rozhovor a veľmi na mňa zapôsobil. A myslela som si., že Mitaš sa páči len mne 🤣
@pokojvdusi9 tak nejak som si ho predstavovala😂
@pokojvdusi9 🙈🙈🙈🤣🤣
@jana_eyre_2 ak z ceskych tak kuk Jan Kopečný, spevak a muzikalovy herec 😍🤤🤤
Kde ja žijem? Nepoznám ani jedného spomenutého 🤣
No pre mňa jednoznačne Róbert Fico 😁
@lubka2510 bože Dana ja poznam od detstva :D ale uznavam má niečo do seba :D
@kvietok1992 Ty máš ale šťastie 😉
@pokojvdusi9 Práveže mne príde, že Česko ma mnoho krásnych hercov - Vladimír Polívka, Václav Neužil, Jan Nedbal, Vojta Dyk, Robert Urban, Marek Lambora, Vojtech Kotek, Stanislav Majer, Ondrej Veselý, Marek Neměc a mnoho ďalších. Som až prekvapená, koľko som ich dokázala vymenovať. :D
Preto mi príde zvláštne, že musia volať tých našich.
@balerina2025 Tiež sa mi Marián Mitaš veľmi páči.

Ivan Tásler 😍