Najlepšia rada, ktorú ste kedy dostali
Tá moja bola úplne jednoduchá a stále sa nej držím „Nevysvetľuj ľuďom, ktorí ťa aj tak nechcú pochopiť.“ Kedysi som mal potrebu všetko vysvetľovať. Prečo som sa rozhodol tak, prečo som niečo odmietol, prečo mi niečo nevyhovuje... Dajte vaše, možno to niekomu - možno aj mne - pomôže🍀
@balerina2025 Mám takú svagrinu, ostatní to nevidia...Usmeje sa, ale nech ti to tak...je to hrozne
@lea513 falosni ludia sa maju v tomto dobre , lepsie ako ti uprimni.
Seď na takom konári, ktorý ťa udrží
byt radsej sam ako vo falosnej spolocnosti.
@balerina2025 nemyslím si toto. Lepšie byť vo falošnej spoločnosti a nebyť sám myslím ale dlhodobo, keď nemáš byť naozaj s kým.
@balerina2025 nemyslím si toto. Lepšie byť vo falošnej spoločnosti a nebyť sám myslím ale dlhodobo, keď nemáš byť naozaj s kým.
@mimi2018 tak je to myslene obrazne. malo kto je naozaj v zivote UPLNE sam
moja rada znie: vzdy sa vycikat pred odchodom z domu
@mimi2018 tak je to myslene obrazne. malo kto je naozaj v zivote UPLNE sam
@balerina2025 tak obrazne áno to je pravda.
moja rada znie: vzdy sa vycikat pred odchodom z domu
@lija22 aj vykakat

@balerina2025 uz ako komu treba 😀
@lija22 to je pravda. alebo opacne, vykakat sa az doma
@lea513 falosni ludia sa maju v tomto dobre , lepsie ako ti uprimni.
@balerina2025 V čom sa podľa teba majú dobre?
Radšej prísť neskoro, ako škaredá 🙂
najlepšiu radu mi dala psychologička na sedení počas rozvodu: "ste inteligentná, tak nebuďte sprostá a dajte mu striedavku keď chce, však Vy by ste boli tá matka čo nastavuje pravidlá a on ocinko s ktorým je tak dobre a taká veľká sranda raz za dva týždne" mala pravdu, a druhá od kolegyne " stále som taká mladá aby som robila čo chcem, a tak dospelá aby mi bolo jedno čo si kto o mne myslí"
Zakryvaj sa takou perinou na akú máš
Nikdy nepapaj žltý sneh ☝️
Co mas, to si vaz. Co nemas, za tym nebanuj
Nie každé miesto na ktoré zapadáš je to na ktoré patríš.
Ked hladam na nieco odpoved: ta najednoduchsia a najpravdepodobnejsia odpoved je vacsinou ta spravna
Jedna katechetka na náboženstve dala jednu radu na základe príbehu: pred tým ako si vezme žena muža, treba ho opiť. Vtedy sa ukáže jeho pravý charakter. Praxou som sa naučila, že tí čo sa opiť nechcú znamená, že niečo skrývajú. Ja som sa tou radou riadila 😊
@staromodna vacsiu blbost som este nepocula prepac.
Na ceste musis davat pozor iba na par aut. Na to pred tebou, na to za tebou, na to z prava, na to z lava. Ale hlavne na to, ktore sa vynori odnikadial
Co si nemal a nemas ti nechyba
Čo sa financií týka, tak sa vždy riadim dvomi a vždy sa mi to vyplatilo.
Jednu mi dal starý olašský Cigán pred kúpou: "Čavo, ty temu nerozumíš; ked si nevážiš malé peniaze, k velkým nedojdeš."
A druhú som dostal tiež veľmi dááávno od nejakého černocha, ktorý predával tretky na pláži v Taliansku, keď som mu v posledné dovolenkové dni vysvetľoval, že prečo tam len tak vylihujem, nič od neho nenakupujem a neutrácam:
"Tak keď nemáš peniaze, prečo tu len tak nadarmo ležíš?! Veď choď si nejaké zarobiť, aby si si ich potom mohol užiť."
Pre svet nie si nikto, ale pre niekoho si celý svet
Bože,daj mi jasnú a pokojnú myseľ, aby som prijal to, čo zmeniť nemôžem, odvahu, aby som zmenil to, čo zmeniť môžem, a múdrosť, aby som to rozoznal.
Čo ťa nič nestojí, za nič nestojí.
Dopraj iným, bude aj tebe dopriate.
Vždy sa musíme rozhodnúť medzi tým čo je ľahké a tým, čo je správne.
Dostala som mnohé už spomenuté ale napadla ma ešte jedna, ktorú hovorievam synom a to:"Nikdy nešti proti vetru!" 🙃
@lija22 to je pravda. alebo opacne, vykakat sa az doma
@balerina2025 ...a preto má toľko ľudí problémy s črevami a trávením vôbec 🤷🏻♀️ To s tým "kakaním len doma" je pre naše črevo nesmierne škodlivé 😏
Ak mi niekto niečo radil, tak väčšinou blbosti 🫤 Subjektívne názory, ktoré odrážali len ich potreby. Skôr som k rôznym záverom postupne sama došla. Vlastnými skúsenosťami 🤷🏻♀️ Rada by som prežila život s múdrymi a ešte k tomu starostlivými ľuďmi okolo seba, ktorým by naozaj záležalo na tom, aby som ho prežila lepšie a vyhla sa trápeniu. Väčšinou sa len snažili podkopnúť ma, zosmiešniť, zhodiť. Ak teda máte v živote niekoho, kto vám aspoň raz dobre poradil, vážte si to. Dobrá rada nad zlato.
Snaž sa aj z tej najhoršej situácie vyťažiť to najlepšie. 😉

problém nie je problemom ked ma riešenie
netráp sa nad tým, kto si čo o tebe myslí, pokial ti na nich nezáleží