icon

Najlepšie legíny

zuzzka358
16. feb 2021

Chcem poprosit o radu ake su vase oblubene leginy. Cierne, nepriesvitne, na bezne nosenie s detmi von. Lelosi? Pika luka? Litex? Dakukem vopred za nazory.

Strana
z2
maximilie
16. feb 2021

@cookie29 wtf????😅😅😅🙈🙈🙈

halci
16. feb 2021

Mam vyborne z decathlonu, no uz ich nemaju. Skoda, ze som si ich vtedy nekupila do zasoby, lebo tieto uz su dost zodrate. Nosim ich aj do teplejsej zimy, lebo su hrubsie.

evaachesa
16. feb 2021

@tyrkysova_kobyla áno presne tak..legíny máš buď na cvičenie alebo ako spodné prádlo...no tie na cvičenie sú vyrobené z trochu iného materiálu. Jasné že si nevezmeš sukňu do fitka 😅 túto to ale mnohé ženy nosia ako normálny kus oblečenia a pritom je to spodné prádlo tak ako silonky 😂 tie hrubšie čo už vyzerajú skôr ako nohavice sa volajú jegginsy a tie už nie sú spodné prádlo 🙂

tyrkysova_kobyla
16. feb 2021

@evaachesa no napriklad do mesta alebo do prace by som v leginach nesla 😅 citila by som sa tak, ze vsetky oci na moju rit 😂 ale zase obcas vybehnem narychlo do obchodu v leginach, este ze teraz sa nosia bundy, ktore to trosku zakryju 😅

0silvia0
16. feb 2021

@tyrkysova_kobyla keby len vsetky oci na moju rit, ale mne minule padli oci na leginovy obtiahnuty predok mladej damy... Ja neviem, mne to nepripada vkusne...

malinoismum
16. feb 2021

@0silvia0 ja keď mám legíny, neviem prečo vždy mam dlhšie tricko alebo mikinu... pod zadok...
- je mi to tak pohodlnejšie 🙂

0silvia0
16. feb 2021

@malinoismum urcite je to vhodne mat zakryty zadok aj predok. Ja nosim leginy len do fitka, nenosim to ani na doma. Nie je to moj oblubeny kus oblecenia, citim sa v tom ako v pancuchach.

tyrkysova_kobyla
16. feb 2021

@0silvia0 na to som aj zabudla, ano, predok v uzkych leginach, fuuu 😅

gigie24
16. feb 2021

@zuzzka358 Calzedonia legíny s bavlnou - kvalitné, pohodlné, skvelé 😊

evaachesa
16. feb 2021

@tyrkysova_kobyla áno veď to je úplne v pohode...smeti tak kľudne vyhodím v rýchlosti...ale ja teda nemám priesvitné legíny 😂 minule som išla k lekárke a akosi som sa pozabudla že pod dlhou vetrovkou mám krátky sveter a legíny 🤦 teda dosť blbo som sa cítila 🙄

janicka1988
Autor odpoveď zmazal
janicka1988
Autor odpoveď zmazal
sunbelly
26. máj 2021

@marytesss
Dobrý deň, nerobia sa na nich zmolky?

marytesss
26. máj 2021

@sunbelly dobrý deň, záleží od toho na akých 🙂 tie čo mám, žmolky zatiaľ nemajú. ale lepia sa na ne chĺpky, prach.

enoula
26. máj 2021

Aj Zajo ma teraz veľmi pohodlné leginy

veronikakatka
19. aug 2021

Lelosi. Sú fakt super 😁

luci550
20. sep 2021

@veronikakatka a nie su lelosi velmi kratke? Je to vhodne aj pre zeny s vyskou 178?...a nie su velmi tenke napriklad na zimu?

vtacatko3
2. nov 2021

@enoula dnes mi prisli leginy od froggywear "brestova". Nebudu sa mi casom zmolkaviet? Hlavne v oblasti stehien. Neboli najlacnejsie, tak si to chcem overit o niekoho, kto ich pozna. Dakujem za odpoved

enoula
3. nov 2021

@vtacatko3 neviem povedať, ja mam ine, Terchova, tie maju ine zlozenie, menej merina, viac umeliny a tie teda nemaju po 2 rokoch zmolky

221girl
3. nov 2021

za mňa HM, lepsie ako lelosi aj myprotein

vtacatko3
3. nov 2021

@enoula za tú cenu hadam aj tieto nieco vydrzia.

enoula
3. nov 2021

@vtacatko3 recenzie maju dobre, tak hadam ano 🙂 hlavne nech je v nich teplo

luckars
22. nov 2021
Strana
z2