Najlepšie legíny
Chcem poprosit o radu ake su vase oblubene leginy. Cierne, nepriesvitne, na bezne nosenie s detmi von. Lelosi? Pika luka? Litex? Dakukem vopred za nazory.
Mam vyborne z decathlonu, no uz ich nemaju. Skoda, ze som si ich vtedy nekupila do zasoby, lebo tieto uz su dost zodrate. Nosim ich aj do teplejsej zimy, lebo su hrubsie.
@tyrkysova_kobyla áno presne tak..legíny máš buď na cvičenie alebo ako spodné prádlo...no tie na cvičenie sú vyrobené z trochu iného materiálu. Jasné že si nevezmeš sukňu do fitka 😅 túto to ale mnohé ženy nosia ako normálny kus oblečenia a pritom je to spodné prádlo tak ako silonky 😂 tie hrubšie čo už vyzerajú skôr ako nohavice sa volajú jegginsy a tie už nie sú spodné prádlo 🙂
@evaachesa no napriklad do mesta alebo do prace by som v leginach nesla 😅 citila by som sa tak, ze vsetky oci na moju rit 😂 ale zase obcas vybehnem narychlo do obchodu v leginach, este ze teraz sa nosia bundy, ktore to trosku zakryju 😅
@tyrkysova_kobyla keby len vsetky oci na moju rit, ale mne minule padli oci na leginovy obtiahnuty predok mladej damy... Ja neviem, mne to nepripada vkusne...
@0silvia0 ja keď mám legíny, neviem prečo vždy mam dlhšie tricko alebo mikinu... pod zadok...
- je mi to tak pohodlnejšie 🙂
@malinoismum urcite je to vhodne mat zakryty zadok aj predok. Ja nosim leginy len do fitka, nenosim to ani na doma. Nie je to moj oblubeny kus oblecenia, citim sa v tom ako v pancuchach.
@0silvia0 na to som aj zabudla, ano, predok v uzkych leginach, fuuu 😅
@tyrkysova_kobyla áno veď to je úplne v pohode...smeti tak kľudne vyhodím v rýchlosti...ale ja teda nemám priesvitné legíny 😂 minule som išla k lekárke a akosi som sa pozabudla že pod dlhou vetrovkou mám krátky sveter a legíny 🤦 teda dosť blbo som sa cítila 🙄
Aj Zajo ma teraz veľmi pohodlné leginy
Lelosi. Sú fakt super 😁
@veronikakatka a nie su lelosi velmi kratke? Je to vhodne aj pre zeny s vyskou 178?...a nie su velmi tenke napriklad na zimu?
za mňa HM, lepsie ako lelosi aj myprotein

@cookie29 wtf????😅😅😅🙈🙈🙈