Najlepšie slovenské speváčky
Čaute Baby, podľa Vás, ktoré slovenské speváčky su najlepšie? Lebo podľa mňa je ich strašne málo a priznám sa že jediná moja najobľúbenejšia je Barbora Švidraňová podľa mňa ona je najlepšia slovenská speváčka?
Osobne Vám sa ktoré speváčky vôbec páčia na Slovensku?
Je strašne málo kvalitnej hudby a strašne ma sere že málokto spieva fubky, rb, gospel, soul atd.
Podla mna pop je úplne zbytocny zaner....
@marienka1989 napísala som, že nespieva falošne, vytiahne aj výšky. Čo sa týka nejakej čistoty spevu atď ok. Ale PRE MŇA je jej hlas nudný. Rovnako ako hlas Gombitovej, vytiahla vysoko, ale pre mňa to bol škrekot a jej farba hlasu sa mi teda vôbec nepáčila. Pre iných pani speváčka. A to je v poriadku, každý máme iný vkus. Odoslala som to omylom anonymne.
@anonym_64da21 áno, plne súhlasím, 1000 ľudí = 1000 chutí, skôr som to myslela tak, že jej oficiálne piesne, alebo vystúpenia v komerčných televíziách, či na playback, či naživo sa (pre mňa osobne) nedajú porovnať s tým, čo predvádza na divadelných doskách...vždy, keď som mala tú česť, mi stáli pri jej partoch vlasy a chlpy aj tam, kde žiadne nemám 😅 proste pre mňa spevácka dokonalosť, technicky aj emocionálne👍
Mne sa pacia pesnicky Dominiky Mirgovej- ma krasne texty a aj hlas🙌
Emma Drobná za mňa top
@mk1111111111 Gabca je uspesna v zahranici, najma v rockovej a metalovej scene. Spievala s Kenom Tamplinom, s Trans Siberian Orchestra a aktualne spieva s metalovou skupinou Ghost. Vsetko su to zname mena vo svete. Zhliadla som ju aj v nejakych videach Rock meets classic, kde tiez spievali aj ine zname mena svetovej metalovej sceny. Podla mna jej sedi spievanie s kapelou, nie solova draha.
Mne sa napr. aj Lucka Bila pacila viac, ked spievala s Arakainom, nez ked spieva solo. A pri Gabike by to bolo podobne, keby zacala spievat solo, mozno by sklzla do takych nezazivnych veci.
@diewcatqoo to ja viem, kde Guncikova spievala, pisem, ze skoda, ze sa nepresadila ako solova spevacka
Na Slovensku chce byt kazdy druhy clovek spevakom.
A urobila to najmä superstar.
Frci dlhe roky a chrli akoze spevakov.
Je to len biznis,ale popravde nemame ani jednu jedinu taku, kde clovek povie-uau,ta vie...
Ano,napisu si piesne ,melodie.,cosi zaintonuju...
Ale technika a prejav ziadny...
Sima Hegerova???
Vsak to je priserne nieco.ja ked ju vidim,dostavam normalne amok....lacne najivne umenie a o vizazi ani nehovorim...
A napokon..vsetky su take nijake..este Nela v muzikaloch aspon vie nahodit grády..
A teda napr.Sklovska-ako osobu ju nemusim,ale ta vie co robi.
Ta zdvihne vietor a ukaze to vsetkym,este aj teraz vo svojom veku.
Nie tieto mlade prispate..ledva to pidi hlasok vypusti......a tie piesne...no kde by sa mohli presadit?
Este Celeste-ta to vie roztocit.
Skoda, ze koli par kilam naviac sa musela stiahnut....pritom taku prostoduchu Ewelyn ludia zeru-to nechapem...
Nie,na Slovensku je pop musik na tom dost zle.
Aj keby som chcela,ak hladam v novych mladych...nemam si co pustit.fakt...
Mna kedysi celkom zaujala Dennyiah... ale uz ju nejako nesledujem ze co ma nove
@presyteny_20002 Jana Kirschner, Katka Knechtová, Barbara Haščaková, Maria Čírová, Zuzana Smatanová, Marika Gombitová.
Nazvite ma kľudne hluchou, ale nemôžem vystáť Kirschnerovej spev. Ten prejav - otras, absolútne nechápem, ako to môže niekto počúvať alebo sa mu to dokonca páčiť.
Mladšie speváčky nepoznám, tak to sa nemôžem vyjadriť, ale posledná slovenská speváčka s dobrým hlasom, ktorú som zaregistrovala bola Haščaková, škoda jej….
No a ešte ma napadla ta Martausová, totálne nevýrazný prejav, radim do kategórie “umri Mara”, nuda 🥱
Ja počúvam väčšinou zahraničné kapely, v poslednej dobe sa mi páči Sara Rikas.
Najčastejšie počúvam : Para, Korben Dallas, Helenine oči, Noc a deň ich mám veľmi rada.
@presyteny_20002 Marika Gombitová a Zuza Smatanová
Nazvite ma kľudne hluchou, ale nemôžem vystáť Kirschnerovej spev. Ten prejav - otras, absolútne nechápem, ako to môže niekto počúvať alebo sa mu to dokonca páčiť.
Mladšie speváčky nepoznám, tak to sa nemôžem vyjadriť, ale posledná slovenská speváčka s dobrým hlasom, ktorú som zaregistrovala bola Haščaková, škoda jej….
No a ešte ma napadla ta Martausová, totálne nevýrazný prejav, radim do kategórie “umri Mara”, nuda 🥱
@sisaka Súhlasím , že Kirschner nie. Haščáková tiež bola medzi top - nádherný, precítený spev a prejav. Prenádherný
@presyteny_20002 Nemôžem vystáť Mariu Cirovu - jej afektovaný prejav a hru na dokonalu rodinu. Zviedla zenateho - za mna koniec. To zena s chrbtovou kostou nespravi.
@presyteny_20002 Nemôžem vystáť Mariu Cirovu - jej afektovaný prejav a hru na dokonalu rodinu. Zviedla zenateho - za mna koniec. To zena s chrbtovou kostou nespravi.
@anonym_a0a98d Nebol rozvedený? Bez deti?
Mne osobne všetky slovenské speváčky znejú rovnako
@anonym_a0a98d Nebol rozvedený? Bez deti?
@bubuska Nie. Ma este 1 dieta z prveho manzelstva.
Mne sa páči menej známa Monika Ližbetin

Kto je najlepšia speváčka je veľmi subjektívny pohľad, každému sa páči niečo iné. Aj v Superstar sa podľa mňa mihli zaujímavé hlasy speváčok ktoré by som radšej počula v rádiu ako niektoré stále dookola čo majú 2 pesničky ale hrajú ich 5x za deň.