Nákup a reklamácia cez www.sportsdirect.com
Objednala som si prvýkrát cez tento internetový shop tašku a nie som spokojná...po prvom použití, mala som tam len peňaženku, vreckovky a slnečné okuliare sa mi začali párať ušká, na ktoré sa taška vešia a tiež som si všimla, že už od nova je vnútorná podšívka deravá....dala som za tašku skoro 12€ ale je to riadny aušust...čo mi poradíte???
Ahojte. Prosim poradte. Obejdnala som cez SD a uz vyse 2 tyzdnov cakam. Poslali mi cislo pod kt. mam sledovat zasielku v DHL. Lenze od toho dna ziadny pohyb. Pisala som do DHL, kde mi napisali ze SD si objednal prepravu mojho balika ale nikde v DHL nie je. Tzn. ze este musi byt v SD, asi niekde zastrceny 😠 😖 😖 😖 😖 Pisem do SD ale ziadna odpoved. Kontakt na nich telefonny nie je , tak mozem len vypisovat. Dakujem za akukolvek radu.. 😒
..baby ako to je s postovnym ? myslim ked pride uz balik na Slovensko plati sa este nejaky poplatok?
@marion ahoj, prisiel ti uz balik? my sme tiez objednavali v novembri, uz je to 3 tyzden a tovar nikde....uz som zufala....
@evulka2203 my sme tiež objednávali, pred týždnom v nedelu, balík by mal byť na ceste sledujeme to cez to číslo čo nám napísali ale ke´d sme si pred rokom objednávali tak prišiel za 5 dní a teraz ostáva len čakať ale balík je písaný že pristál v Ba tak dúfam že zajtra príde inak ma porazííííí 😠
@evulka2203
@marion dnes mi prišiel s SD balík tak som rada že šťasne dorazil dúfam že aj Váš balík príde tam kde má ... 😉
Baby, mozem sa opytat,ktora z vas ma skusenosti s tymto obchodom? prosim ozvite sa mi cez IP..dakujem krasne...
Chcem sa spýtať, SD som objavila len teraz, sú tam pre mňa fantastické ceny, ale je to zrejme tým, že je výpredaj. Behom roka sú aké ceny? Kedy bývajú výpredaje počas roka? Je tam super oblečko aj na jar a leto, ale neviem, či objednať teraz, alebo až neskôr. Zimné som objednala teraz.
@seba1 a ked si platila, zobralo ti platbu hned? alebo mas transakciu na spracovanie ... bo nerozumiem, ale mne zobralo hned a teraz mi pisu, nemaju tu polozku, nemaju tu polozku a ja som ohromne zvedava, ci sumu vratia... ☹ chcela som zrusit preorder, ale vobec nekomunikuju.. ☹ a uz som tam aj volala...aj pisala a nic... tak teraz som momentalne bezradna.. ☹
@dadak Zobralo mi hneď peniaze. A na stránke píše, že čaká sa na kuriéra. Zaujímavé informácie, ako reklamovať sú tu.
http://topobuv.sk/obsah/internetový-obchod-spor...
Snáď ti pomôže aspoň toto. Potom daj vedieť, ako si dopadla.
@seba1 vidis, aj mne zobralo hned peniaze...a terz uz piaty den, mi zrusili piatu polozku...ja teda uz pockam na ten preorder, a potom, ak mi peniaze nevratia, to zacnem riesit a reklamovat...sice este neviem ako, lebo mi ani neodpisuju a ani nezdvihali telefon...ale tak snad to bude dobre... aj ty sa ozvi, ci tovar bol v poriadku a ci si spokojna..hej? dakujem
Caute.Ja nakupujem uz 2. rok vcelku som spokojna.Objednavame viaceri,tak nas kazdeho vyjde mensie postovne.Som prekvapena,ake mate problemy.Asi mam stastie. 😵 😵

taška sa dá reklamovat a ked nechceš výmenu vrátia ti peniažky.