Nákup a reklamácia cez www.sportsdirect.com
Objednala som si prvýkrát cez tento internetový shop tašku a nie som spokojná...po prvom použití, mala som tam len peňaženku, vreckovky a slnečné okuliare sa mi začali párať ušká, na ktoré sa taška vešia a tiež som si všimla, že už od nova je vnútorná podšívka deravá....dala som za tašku skoro 12€ ale je to riadny aušust...čo mi poradíte???
maminy nebude niektora objednavat teraz tovar odtial?
Neviete niekto aký je cenovo sportdirect v Bratislave v avione?
veci z tohto obchodu sportdirectu hmmm..navstivila som niekolko tychto obchodov, BA, anglicko.. a sa cudujem, ze vobec niekto sa cuduje, ze maju smejdy. Predavaju najnekvalitnejsie veci vyrobene niekde za 5 korun..zbytocne vyhadzovanie penazi...
@beasi na to ze su to smejdy, dost drahy podla mna
depko@wannda Najnizsia sadzba pre nas je 10,99EUR.Ale naozaj.cim viac poloziek.tym viac kg a aj vyssie postovne,myslim,17,90EUR.Ked budes objednavat,na konci sa ti zrataju vsetky polozky,ukaze sa ti celkova suma spolu aj s postovnym.Takze postovne sa da takto regulovat.Vyhodis mozno 1 ci 2 veci a mas to za 10,99EUR 😵 😵 😵
stalo sa niekomu pri objednávani zo SD, ze balik podla SD odovzdali kurierovi avsak kurierska spolocnost tvrdi, ze ho neprevzala?? ???
ahoj žienky, zapájam sa do vašej konverzácie keďže tiež objednávam zo sportsdirectu a chcela by som sa spýtať na reklamáciu, lebo mi prišli tenisky a obe ľavé, neviete, čo stým, vyreklamujú mi to??? 😒 prosím poraďte mi ☹
@dada595 moj pripad bol, ze mi poslali cislo zasielky ale balik nebol nikdy zbaleny a ani dodvzdany kurierovi. Nastastie mi v UK zije kamaratka a vdaka nej sa tovar ku mne dostal po 2 mesiachoch. Kedze ale za ten cas cast veci uz bola vypredana este musela aj vymahat ostatne peniaze. Takze ja neobjednam nikdy viac 😠 😠 😠 😠 😠 U mna stop SD... 😎 😎 😎 😎
Baby, objednávate niektorá zo stránky Sportsdirect.com aj oblečenie pre dospelých? Manžel by chcel viac kusov tričiek značky Pierre Cardin, ale nevie, akú veľkosť si objednať. V niektorých recenziách sa uvádza, že treba objednávať o číslo menšie, ako človek nosí bežne, v iných presný opak - že treba objednávať číslo väčšie. Nemáte náhodou skúsenosti s touto značkou?
prosim vas chcela by som sa spytat ako reklamovať zakupený tovar ,zo sportdirectu cez internet. Za odpoveď vám velmi pekne Dakujem
@veronikaxxx napis im mail, hned priloz fotografie toho co reklamujes
posielaj z mailu, ktory mas ako prihlasovaci a cislo objednavky napis
o 2-3 dni im ten isty mail posli este raz, ze ako to riesia
standardne na prvy mail nereaguju, az na ten dalsi
maju to tak nastavene v systeme 🙂
reklamovala som hodne drahu bundu, prisla narezana (narezuju sacky, aby vytlacili vzduch)
ponukli mi, ci som ochotna si danu vec nechat a oni mi poslu polovicu penazi spat
suhlasili sme, bundu opravila profi krajcirka (nic tam absolutne nie je vidiet, nejake specialne outdorove materialy na to mala)
ahojte, budem objednávať 20.1.2014, ak by niekto mal záujem, prosím IP 🙂
Viete mi poradiť potrebujem objednať dcére tenisky chcem len nike a adidas u nás čislo 29. a pre syna 33. neviete mi niekto poradiť aká je to veľkosť u nich.
ďakujem pekne za radu, pozriem si. ste zlatá. 🙂
baby prosím o pomoc ☹ dnes mi prišiel balík zo SD a namiesto 3-dielneho kompletíku mi poslali len 1 časť, čo mám robiť? ako to mám zreklamovať? vo faktúre píšu, že mi poslali 3komplet, tak teraz neviem ☹ prosím poraďte mi ☹ ide o túto súpravičku http://sk.sportsdirect.com/lazy-town-3-piece-se... a ja z nej mám len ten nátelník ☹
Najde sa tu niekto, kto reklamoval veci zakupene v kamennej predajni v Avione? Su ferovi?
@wendy62 ja som reklamoval v Eurovee, spokojnosť nadmieru
baby ako to je s predobjednavkou?Objednala som aj tricka a su na 30.6.To dojde samostatne ako druhy balik?A postovne je rovnake ako objednavka,ci sa zdupluje,kedze dojdu dva baliky?Dakujem
@kakakina: Možno už balík dorazil, ale ak nie, tak píšem moju skúsenosť: Pri objednávke, v ktorej bol aj tovar ako predobjednávka sa mi predlžilo dodanie tovaru ale asi len o týždeň. Vo väčšine prípadov takýto tovar už majú na sklade. Ale nestalo sa mi ešte, že by to posielali na dvakrát.
@wewericiak ,dakujem za nazor.Nam este nedorazilo nic.Tak pocitam ze az po tom 30.6.Naviac nam napisali ze jednu detsku bundu uz nemaju,a peniaze zatial nevratili.Tak ja uz nikdy nebudem brat nic na predobjednavku,lebo do terminu mi uz poslu len tie predobjednavkove veci 😠 !

@dadak za 3 dni, sleduj si to cez sd stránku, tam uvidíš presne pohyb balíka, klikni "sleduj objednávku". Tak to vyzerá pozitívne 🙂 .