Nakupovali ste cez otto.sk?

elka25
6. máj 2015

ake su vase skusenosti s dobou dodania, pripadne reklamaciou? a ake velkosti objednavate? sedia tie velkosti?

anuska74
6. máj 2015

objednávam, dodanie máš napísané v podmienkach, je to z De tak niečo cez týždeň, máš tam hneď štítky s adresou ak chceš vrátiť.

magdus999
6. máj 2015

Objednávam už roky iba cez nich, inde oblečenie ani nekupujem, je tam prehľadná tabuľka, stačí sa premerať, vždy mi veľkosti sedeli, iba raz som jedny rifle vracala, úplne bezproblémovo.

simsalabim
6. máj 2015

Objednavam, velkosti sedia, dodanie rychle, uz aj za 3 dni sa mi pritrafilo. Akurat ma hneva dost dlha lehota, kym vratia peniaze ( tak 3 tyzdne). Stalo sa mi, ze som tovar vymienala za iny - novy uz bol doma a za vrateny som este nemala peniaze.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marika007
22. jún 2015

@simsalabim @miriam11 Baby, takze ked chcem plavky tak velkost aku nosim by mi mala sediet? A posielaju do postou ci kurierom? dakujem

siouxk
23. apr 2016

čerstvá skúsenosť: objednala som si kabát, nesadol, vrátila som ho ešte 6.4, dnes je 23.4 a na dotaz, kedy mám čakať peniaze my odpísali, že oni moju zásielku nemajú. Zisťujem, že je u nich na pošte Lieskovec, z ktorej nemá balík kto z firmy vyzdvihnúť ? Vráti sa mi teda o 3 dni späť a ja buď znovu zaplatím ďalších 3,70 Eur a pošlem im to druhý raz s rizikom rovnakého výsledku? Alebo mi nechcený kabát za 100 Eur ostane ? No zatiaľ nie som nadšená. Ak máte skúsenosti s vrátením tovaru tejto firme uvítam 😒

ajdika
23. apr 2016

@siouxk Pošli im zo stránky pošty odfotenú obrazovku s mailom. Možno im pošta nedala vedieť, neviem ako to teraz je, teraz je rozdiel, či pošleš na adresu alebo zaplatíš menej a pošleš na poštu a oni to musia vyzdvihnúť. A ak to šlo na poštu, a nedali odtiaľ vedieť, nemajú to ako prebrať a toto sa zo strany pošty stáva a mám pocit, že čoraz častejšie ☹ . Ja si tiež objednávam a aj som vracala a nikdy nebol problém, takže toto je zrejme výnimočná situácia a určite sa nemusíš báť, veď máš doklad o odoslaní, kedy si to vracala a určite, ak sa ozveš, budú to riešiť.

mmooly
25. apr 2016

ja som spokojná takisto.. objednávam roky od nich.. a radšej voliť menšiu veľkosť ako sa prikloniť ku väčšej

lujzastoyheova
10. nov 2017

Zdravim proism viete mi poradit ked chcem vratit kabelku co mam spravit ci km treba pisat aj rmail alebo len to odoslat na ich adresu ?