Nakupovanie cez bazoš
Ahojte. Baby idem prvýkrát nieco kupovat z bazosu a pani vyzera ze nema velky zaujem predat tovar. Ked predavate vy nejaky produkt ako dlho trva kym to predate ked mate kupcu? Ci sa mi to len zda ze musim všetky informacie ohladom produktu z nej tahat ako z chlpatej deky. Ako chapem ze nie kazdy ma cas sediet za MK. Ale raz za den odpisat dva krat za den odpisat????... Ako to normalne funguje baby co predavate castejsie? A prosim naozaj pytam sa lebo objednavam prvykrat tak neviem ci je to normalne alebo nie. Neukamenujte ma tu hned 😌 dakujem vám
@0silvia0 @sebastianmichal Znizena. 🙂
Tak baby rozhidla som sa idem pokikovat po inom inzerate. Je mi to blbe ale fakt som myslela ze to pojde trosicku rychlejsie. Keby dala aspon vediet o sebe ze odpise vtedy a vtedy alebo co. Takymto tempom straca na dôvere a neviem ci by som jej poslala peniaze na ucet. Ako jej to mam napisat aby to zobrala pekne. Nechcem byt svina ani nic podobne. Dakujem
a to kolko mas prosim ta otazok, na ktore ti ma akoze urychlene odpovedat? predpokladam, ze zakladne veci ma v inzerate. zvysok mam obvykle vybavene dvoma spravami (z ktorych mi je hned jasne, ci sa niekto len vypytuje, lebo nema co robit alebo to naozaj chce).
@maris5 nemyslíš vážne 😵😵😵 tak toto by mi nenapadlo ...to sa dá hneď zrušiť platba? Omg...a nevieš ich dopátrať nejak cez adresu? Daj tu kľudne ich Nicky nech vieme....ja stále posielam dopredu keď majú dobré hodnotenie...ale napr minule taký čudný obchod sa mi zdal tak som radšej počkala kým dôjdu peniaze....budem si teda dávať veľký pozor...ďakujem že si napísala ❤️
@kiwi3 ved prave ze som mala iba dve a to len o velkosti. Posledna sprava odo mna bola ze ok, chcela by som od nej kúpiť a dako sa neozyva.
Ja tu veľa nakupujem a pomenej predávam...
Stalo sa mi párkrát ze som mala povedzme 10 veci dohodnutých a boli podobne sumy...A niekomu som zabudla poslať peniaze, resp úplne zabudla ze som aj niečo ďalšie chcela...ale zasa keď sa človek pripomenie...posielam peniaze obratom...
Mne trvá odpovedať tak do 24 hodín, lebo som na materskej a maily si kontrolujem denne.
Mam ale "otvorený" nákup kde sa mi pani na inzerát neozyva už mesiac. Alebo...poslala som adresu, ze niečo chcem...A pani se dobre, poslala IBAN, a ani nepockala do pondelka na platbu, predala to inej. To ma nastvalo...
Jaj,vies,ja som tiez taky lajdak - konecne sa dokopem na fotenie a zadavanie inzeratov "toho co doma uz nepotrebujem" a ked uz konecne cinkne zaujem,som leniva sa tomu venovat..🤔 som tazky pripad kupcu

@sebastianmichal no zaujemkyna vyuzila prilezitost, ale tak nenapisala, ze posiela, medzitym si mohla byt dohodnuta s niekym inym...