Nakupujete v Dráčiku?
Ahojte, voeme dobre, ze majitel dracika vypisuje na svoju stranku, nonsensy, z toho sudim, ze ma vela casu a ma sa dobre.
Avsak, dracika som mala rada, ale po tychto ho nechcem financne podporovat....
Kde nakupujete este hracky v kamennych predajniach?
ja nakupujem v draciku,absolutne ma nezaujima co si vypisuje na svoju stranku.
Nepatram po svetonazoroch majitelov. Ty si myslis ze ini kde nakupujes maju ake nazory? Ako to zistujes?
Ja nenakupujem a neobchodujem u profi odrbavacov, u panov podnikatelov urcitych konkretnych, ktori sa spravaju ako stoka k obch.partnerom aj k zamestnancom.
Ale ich politicke nazory su mi ukradnute.
Aj ja mám nejaký názor a aj napriek nemu ľudia odomňa nakupujú :D nepozerám na predajcu ale na cenu a kvalitu a ak je to v dráčiku tak mi úplne u prdele čo si tam nejaký blbeček píše
Naďalej nakupujem v dráčiku.Takisto ako u tety v malých potravinách,ktorá ide voliť Fica.Lebo majú to,čo potrebujem
Mne sa posledné razy podarilo kúpiť hľadanú hračku v Tescu a ešte v super cene 😄 a teda v Draciku už nenakupujem, lebo si môj a manželov čas strávený zarábaním peňazí vážim natoľko, že mi nie je jedno, kde končia.
áno nakupujeme. Absolútne nás nezaujíma kto tam čo vypisuje.
To pri kazdom nakupe riesi nazory majitela a ked su ine tak tam nenakupis 🤷♀️akurat ze tento majitel sa neboji/nehanbi svoje nazory aj odprezentovat - podotykam na svojej stranke
Ja v Alltoys. Uznávam, že majiteľ obchodu aj každý človek môže mať svoj názor, ale ak ho pretláča cez stránku, kde sa predávajú hračky pre deti, nebudem to už z princípu podporovať a dávať mu svoje peniaze. Na to slúžia súkromné účty a tam nech si to prečítajú podobne pochybne zmýšľajúci fanúšikovia.
Nie nenakupujem
Nenakupujem. Je choré tlačiť takéto názory na stránke s hračkami 🙈
Nenakupujem lebo po staršej mame hracie dosť občas tam behnem a kúpim maličkosť len,,, nekupujem napríklad seditu už ale nie kvôli názorom co majiteľ mal ale ze už sú to není tie výrobky co bývali 🤷♀️asi toľko k tomu
Nevyhladavam dracik,ale zas ked nieco surne potrebujem tak nejdem cez po cele mesto zamerne aby som sa vyhla draciku. S tymi dristami co si tam vypisuje samozrejme nesuhlasim,ale bohuzial asi kazdy pozname nejakeho cloveka co veri tymto "mudrostiam",nuz musime v nasej spolocnosti aj s tym zit.
Respektujem kazdeho nazor, sj majitela dracika, aj ked mam iny.
V Daraciku nenakupujem, viem kupit aj inde a kvalitnejsie a bezne kupujem horalky zo Sedity (ked uz sme zasli az sem) 🙂
@viestta a teraz to tu bude zas veselé
Už nie .nie je to ten ozajstný dráčik ako bol
Presne ako ty ignorujem Dracik, nakupujem casto cez Mall, preskoly.sk, atd., hladam inspiracie napr. na babyknihy.sk a potom snorim kde take hracky/knihy maju za lepsie ceny 🙂
Ja nenakupujem hračky skoro vôbec, jediné do čoho investujem sú montessori drevené hračky, to sa malému páči. Do dráčika mierim veľmi sporadicky, avšak je mi jedno, čo majiteľ píše na svojej stránke.
Kupujem kde pride. Vyhladam kde sa najviac oplati a kupim ci objednam. Majitel dracika ma nezaujima kazdy ma svoj nazor.
a naozaj ťa zaujíma, kde nakupujeme hračky alebo zisťuješ zastúpenie dezolátov na koňovi? 😀
Vyhybam sa tomu obchodu. Je to vnutena reklama na osobne nazory a manipulacia. Manipulatorov nepodporujem. Sranda. Ked ma niekto manipulatora doma, tak preboha hned rychlo prec, rozchod, rozvod. Manipulacia inde nevadi.
Nakupujem tam dlhé, dlhé roky a nemienim s tým prestať. Nech si píše čo chce, nestarám sa. Keby len toto bol jediný problém na SVK, ako dobre by bolo.
@zuzulka558 seditu nekupujeme ani my doma, ale preto, že obsahuje palmový tuk. A to sa snažíme aj u iných výrobkov. Ak má palmový tuk, radšej nekúpim. Našťastie situácia je z roka na rok lepšia a čím ďalej tým viac sa prestáva palmový tuk dávať do výrobkov.
@btus ja radšej upečiem, môže byť ako keby v hube prach zostaval
Uz 2 roky vobec nie... nastastie mame slobodny trh a ziadne sankcie a teda mozem sa rozhodnut kde a co nakupim. Zozeniem vsetko, omnoho viac a vyhodnejsie aj inde...
Samozrejme že nakupujem. Škoda že na Slovensku nemôže mať človek vlastný názor. Rešpektujem názor každého, len nech mi nevnucuje ten svoj ako jediný správny.
Ak si majitel nejakej siete obchodov, (ktorych je vo svete na mrte plno) mysli, ze jeho zakaznicky su tak blbe a tak ich podcenuje, ze potrebuju pocut, poradit a prebrat jeho anti system nazor, tak nech sa jemu, aj jeho zakaznickam paci. Proti vkusu ziaden disputat.

v All Toys. Alebo si pozriem v Dráčiku a kúpim cez net. Presne z tohoto dôvodu so začala ignorovať Dráčik.