icon

Nakupujute v čínskych obchodoch?

8. aug 2023

Baby rýchla diskusia nakupujete v čínskych obchodoch ak áno čo najčastejšie kupujete ?

Strana
z2
zofizulka
8. aug 2023

Ja kupujem synovi sandále. Veľkosť 37/38, navyše potrebuje s klenbou... skúšala som všetky možné obchody, pochodili 2 mesta a nenašla som. Cez net sa bojím objednať, on si to potrebuje vyskúšať, má komplikovanu nohu 🙂 takže bez hanby u Číňana som našla výborné. 👍 A ešte tam kupujem kroksy slovenskej značky 😁

saxana000
8. aug 2023

@aurora33 ale na take tie prkotinky mi to staci

suge
8. aug 2023

Ako Huawei alebo tak?😉 Ale chápem, čo myslíš. Priamo u "číňanov" nenakupujem.

thereisabear
8. aug 2023

Nie, ani neviem, kde by som taký obchod tu v okolí našla 😅

basska_b
8. aug 2023

Ja si inak tiez myslim, ze skor o Vietnamcoch tu ide rec... len pre zaujimavost, Babisove EET pokladne ich dost vytlacili z Ciech, aspon v svokrinom meste. Inak oni su podnikavi a pracoviti. Ale tie veci smrdia a su nekvalitne

tiezjedna
8. aug 2023

nenakupujem, strašne mi to tam smrdí...

asia83
8. aug 2023

Áno, pretože už sa to kvalitatívne vyrovná bežným značkám. Topánky však nie.

nevenka
8. aug 2023

Napriklad v BB je jeden super, ked potrebujem jednoduche nohavice z takej tkanej latky elastickej, idem tam. Strih mi sedi najlepsie, nerobia sa mi vejariky v rozkroku, som nizka a potrebujem take vacsie, lebo mam siroke boky a nadvahu kusok este, okolo 12-15 eur tam boli. Ale uz som tam davno nebola, tak neviem, ci to neslo hore.
Tricka uz o nicom a najnovsie ani gatky uz neviem kupit.

lalilla
8. aug 2023

@stanulienkat haha asi tak 😀 vsetko je z ciny
Ale autorka teda priamo v tych cinskych raz za sto rokov ked potrebujem daku blbinu, napr teraz vejar.
Ale sem tam sa tam rada prejdem a pokukam, ale na oblecenie ci obuv si tam nic nekupujem

lenrol001
2. jan 2025

V poslednom čase nakupujem. V Kosiciach pri Astorii majú Číňania - vietnamci obchod.. celkom dobré veci... ináč nakupujem hlavne v Auparku...Ale ti Číňania sú obchodníci oni majú tovar aj z Talianska aj Poľska..

Strana
z2