Nakupujute v čínskych obchodoch?
Baby rýchla diskusia nakupujete v čínskych obchodoch ak áno čo najčastejšie kupujete ?
Ako Huawei alebo tak?😉 Ale chápem, čo myslíš. Priamo u "číňanov" nenakupujem.
Nie, ani neviem, kde by som taký obchod tu v okolí našla 😅
Ja si inak tiez myslim, ze skor o Vietnamcoch tu ide rec... len pre zaujimavost, Babisove EET pokladne ich dost vytlacili z Ciech, aspon v svokrinom meste. Inak oni su podnikavi a pracoviti. Ale tie veci smrdia a su nekvalitne
nenakupujem, strašne mi to tam smrdí...
Áno, pretože už sa to kvalitatívne vyrovná bežným značkám. Topánky však nie.
Napriklad v BB je jeden super, ked potrebujem jednoduche nohavice z takej tkanej latky elastickej, idem tam. Strih mi sedi najlepsie, nerobia sa mi vejariky v rozkroku, som nizka a potrebujem take vacsie, lebo mam siroke boky a nadvahu kusok este, okolo 12-15 eur tam boli. Ale uz som tam davno nebola, tak neviem, ci to neslo hore.
Tricka uz o nicom a najnovsie ani gatky uz neviem kupit.
@stanulienkat haha asi tak 😀 vsetko je z ciny
Ale autorka teda priamo v tych cinskych raz za sto rokov ked potrebujem daku blbinu, napr teraz vejar.
Ale sem tam sa tam rada prejdem a pokukam, ale na oblecenie ci obuv si tam nic nekupujem
V poslednom čase nakupujem. V Kosiciach pri Astorii majú Číňania - vietnamci obchod.. celkom dobré veci... ináč nakupujem hlavne v Auparku...Ale ti Číňania sú obchodníci oni majú tovar aj z Talianska aj Poľska..

Ja kupujem synovi sandále. Veľkosť 37/38, navyše potrebuje s klenbou... skúšala som všetky možné obchody, pochodili 2 mesta a nenašla som. Cez net sa bojím objednať, on si to potrebuje vyskúšať, má komplikovanu nohu 🙂 takže bez hanby u Číňana som našla výborné. 👍 A ešte tam kupujem kroksy slovenskej značky 😁