Napísali by ste zlé hodnotenie mamičke?
Mamicka prejavila ´´vazny´´ zaujem o bundicku s tym,ze mi do tyzdna uhradi peniaze,aby som jej rezervovala.2 dni na to,chcela na dobierku,ked som odmietla,napisala ,ze posle peniaze za bundicku,ale postovne uhradi az ked bude mat peniaze 😒 .
Potom sa viac ani neozvala 😠
a prečo by jej nemala napísať zlé hodnotenie, nech si na zábavku nájde niekoho iného keď sa nudí a nie ju naťahovať, ja som už dala dve negatívne hodnotká, zakaždým si tovar rezervovali poslala som údaje k platbe, napísali že kedy posielajú a neprišla ani platba ani vysvetlenie, vlastne jedna napísala citujem : "jááááj prepáčte ja sem málo chodím už som si kúpila iné šaty", ale hlavná vec že za tri týždne nevedela zrušiť rezerváciu, inak sa tu ostatné mamičky nedozvedia s kým majú tú česť keď sa tu budeme hrať na milučké a takého osoby nás budú oberať zbytočne o čas
@pickwick cloveka to nasrdi riadne poznam to.. tiez vzdy zvazujem ci dat zle hodnotenie alebo nie.. ja ho vacsinou napokon nedam predycham, ale parkrat som dala.. mne sa stalo, ze mamicka si rezervovala nieco na mesiac!, a potom nic ani bu ani mu.. hlavne dychaj nenechaj si pokazit den nezodpovednymi ludmi 😉
@gubcikova napíš také neutrálne hodnotenie... že si zarezervuje tovar a týždeň od vypýtania údajov k platbe sa neozve...
inak, aj mne sa to nedávno stalo... po troch dňoch ... ale mne sa po troch dňoch (keď som ju ako záujemkyňu vymazala) ozvala, že ... "ak som tovar neposlala, tak ho ani nemám posielať, lebo si to s kúpou rozmyslela"... 😅 ... takže, len ma utvrdila v mojom presvedčení, že veci posielať až po nabehnutí peniažkov na účet (aj keď to bola malá sumička euráčikov...) ... a po dvoch dňoch bez správy vymazať záujemkyňu o inzerát ... 😉
@pickwick ak niekto chce rezervovať, nie je problém, dohodnem sa na nejakom dátume, ak sa potom neozve, posúvam ďalej... nerobím rezervácie na pol roka, takže ak sa aj vyskytne iná záujemkyňa tak tých pár dní nemám problém počkať...ale aby som písala negatko, tak to nie, bolo by síce fajn, keby dotyčná dala vedieť, že už nemá záujem, ale beriem to tak, že ľudia sú rôzni a moje prežitie nie je závislé od predaja na bazáriku...

@pickwick obchod neprebehol, nemas jej za co pisat neg. hodnotenie. nemozes si vynucovat kupu tvojich veci, pokial si to ona medzitym z akychkolvek dovodov rozmyslela.
proste ju zmaz ako zaujemkynu a vybavene