icon

Náročné deti. Aké sú?

register
4. mar 2010

Náročné deti. Aké sú?

mobilo
22. aug 2010

v tejto téme je taký kľud vždy cez deň 😵 😵 😵 😵 čím to bude 😅 😅 😅
mne je tak zle našťastie prišla mamina a išla s drobcom von, keď ma videla...je mi tak blbe ..nedokážem rozprávať čaju som vypila na litre 😒 už mi ani nechutí tečie zo mňa ako po sprche...ach jaj. ale určite to bude každým dňom lepšie urobím jednu vec a som úplne mŕtva tak radšej nerobím nič i keď ťažko sa odoláva ..ale urobí sa práca neujde-.
no idem asi do sprchy kým sú ešte vonku 😉 😉 😉idem si wellnes pobyt urobiť 😀 😀 😀

sanym
22. aug 2010

mobilo: chúďatko, nech ti je čím skôr lepšie. Skús nejaké homeopatiká.

mobilo
22. aug 2010

@sanym veď skúšam ale mne ešte nikdy nepomohli...
teraz mám homeovox a nejaký stodal sirup..ale určite najhoršie je už za mnou...
aspoň moje šťastíčko teraz tak fajn zaspáva 😵 už buva- netypické u nás 😅

renika80
22. aug 2010

mobilo-skus panthenol cmulacie tabletky

mobilo
22. aug 2010

renika80 díky za radu zajtra bude aj mm doma tak uvidím, či aj k doktorke nevybehnem..
už mi to až smiešné príde, toto tehu...ty kokos všetko ma chytá....sme sa smiali minule s mm...že so starším synom som mala tehu ok a potom prišlo veľké bum....a teraz mám veľké bum tehu tak hádam príde trošku pokoja 😅 😅 😅 😅
a ty ako renika? dlho si tu nebola...

suzik77
22. aug 2010

@mobilo hahaha, ked pises o tom klude v tejto teme, to akoby si mi brala z ust... asi to o niecom svedci. sice sa zapajam aj do inych tem, ale som tu skutocne sporadicky, ak sa dostanem na MK 2-3x denne na 5-10 minut, som rada. niekedy sa nedostanem vobec...

mobilo
22. aug 2010

veď to ja sa na tom smejem..
ale zase vedia ťa zhodnotiť vedia všetko teoretický, ja som sa sem tam zapojila do nejakej takej témy a vyšla som z nej ako nejaká krava ...a som si povedala, že nie proste do iných tém nechodím nech sa hádajú maminky deti v ohradke no nie? ja dávam svojmu synovi maximum a už to na ňom aj vidím 😉 a nechýba mi že tu nemožem toľko byt raz dvakrát za deň sem mrknem keď drobec buva inak sa nedá, lebo mi vypína pc a hybaj 😀 😀 😀 😀

mobilo
22. aug 2010

to hrdlo trdlo tak bolí 😀 😀 😀

mobilo
22. aug 2010

už som tu dlho takto večer nebola...čo? hádam to uspávanie bude takéto ok aj keď ma chorobka prejde 😅 😅 😅 😅

bonaquaba
22. aug 2010

@mobilo vecer si nakrajaj cibulu, daj do nej cukor a rano tam budes mat stavu tak to daj na lyzicku a zjedz urcite to pomoze a potom vecer znova, popripade svedskke kvapky a hrdlo na noc aj den maj zabalene v plienke alebo satke to pomaha najviac

mobilo
22. aug 2010

bonaquaba díky tú cibuľu poznám mm mi to robieva...ďakujem za rady musím niečo robiť so sebou veď aby aspoň hlas som mala nie?
no idem sa potiť za mojím anjelom aspoň jeho choroby obchádzajú za to som vďačná...veď ja znesiem..
brú nocku všetkým 😉 😉 😉 😉

suzik77
Odpoveď bola odstránená
suzik77
22. aug 2010

idem spat, aspon jeden den trosku skor, dobru noc!

matova
22. aug 2010

ahojte 😉
ja chodím pravidelne do jednej témy a už sme tam veru prebrali kadečo, už to dobojujeme do konca-kým malému nevýjdu všetky zuby...ale veru, mám ja niekedy veľký problém podočítavať po celom dni, a to tam majú žienky viac detí, takže my sme takí exoti 😀
mobilo: švédske kvapky sú fajn ale nebojíš sa? ja neviem, kadejaké byliny v tom sú...Aj klotanie s morskou soľou niekomu popmáha....Minule som nahliadla večer do témy nedonosené deti a takú paniku som chytila že som všetko vypla a išla radšej spať 😕 😲 . Ja už tiež meliem z posledného, mám pocit že nevládzem ani stáť a dýchať, mm som párkrát spucovala a proste večer musí behať s malým on, konečne chodí už len do 1 práce 😵 . Stále si vravím že ten 8 mesiac vydržať!!! a tašku furt s mi baliť nechce 😅

njonja
23. aug 2010

@suzik77 je to len o time managmente...

zucana
23. aug 2010

@suzik77 ze nezhody ved normalne komunikujeme....a hovorime svoje nazory...a tym si pomahame....to uz clovek aj zavidi ze sa nehadame na fore????
bud rada ze mas zdrave babo a place a nie sa tesit ked tu vyrastie potom verim ze sa budes opat na nieco ine stazovat 😉 uzivaj si materstvo 😵

zucana
23. aug 2010

a neohovaraj nesvedci ti to 😀

sanym
23. aug 2010

Ahojte. Pozerám, že sa tu nejak odbočilo od témy.
njonja: neviem či máš tiež náročné dieťa, ale asi nie - pri našich deťoch je časový manažment ako aj iné postupy nanič - pri nich proste naozaj nie je na nič čas (samozrejme píšem za seba - svoju skúsenosť)
zucana: veď suzik tiež len povedala svoj názor a samozrejme, že sa všetky tešíme z toho, že máme zdravé deti, ale táto téma je o niečom inom. Ja vlastne netuším o čo ide, keďže do žiadnych tém, ktoré sa ma netýkajú nechodím. Ale toto bola vždy taká pokojná a priateľská téma, tak dúfam, že takou aj ostane. 😉

olifcek
23. aug 2010

osobne si myslim, ze pre kazdeho je narocne cosi ine x;o) a kazdy to inak zvlada...@njonja patri medzi tie, co maju narocne deticky, ja tiez...ako vela mamiciek, nielen z nasej temy x;o))

zucana
23. aug 2010

@sanym neboj ja som len nakukla lebo vela bab u nas ma narocne deti a pozname tuto temu a sem tam sem zabludim po radu ale nepisem lebo si myslim,ze narocne deti su upne ine ako mam a aj ako maju podaktore v tejto teme a tak som len objasnila co zusik poznamenala 😉
pekne si pomahajte a postazujte 🙂

mobilo
23. aug 2010

je mi ľúto, že máte pocit, že sa to týka Vás...ja som tým len myslela to, že proste v nejakej téme si príde mamina pre radu a niektoré nehovorím, že vy ju zhodnotia a pourážajú...sú aj iné témy kde je všetko ok len je smutné že maminy čo nemajú čo robiť čítajú kade tade a kde možu tak veľmi radi zaskočia 🙂 ale veď to je jedno..
je veľa náročných detí aj veľa živých my sa nesťažujeme my sme radi, že máme naše poklady a hovorím za seba urobila by som aj omnoho viac..len je smutné, že maminy spolu nedržia ale sa len urážajú tým nemyslím Vás..
a určite so mnou súhlasite 😉

sanym
23. aug 2010

zucana: nebojím 😉 a dúfam, že tá posledná veta nebola irónia

mobilo
23. aug 2010

dnes sme inak zažili krásny dník 😉 😉 😉 😉 s mojím zlatíčkom...letím ho vybrať z vane a uspať tak pekný večer 😵 😵 😵

olifcek
Odpoveď bola odstránená
suzik77
23. aug 2010

ahojte dievky, dnes opat hotova katastrofa. od rana plac, plac, plac..... ideme na prechadzku, vravim si: bude sediet, kukat, bude ticho... figu borovu. zas len plac a plac... opat mi spala dopoludnia 20 min. a okolo druhej 20 minut, hovorim si: uz hotova klasika u nas.... a teraz este stale nespi. podla poslednych 3-4 tyzdnov usudzujem, ze mojmu dietatu staci spat denne 10 - 11 hodin, co je mozno uz realne v tomto veku, ale mrncat zvysnych 14 hodin????? ☹ ☹ ☹
normalne padam na usta.

@matova ale snad sa nechystas na volajaky predtermin? 😖 hadam bude vsetko OK, neboj. A necitaj take temy, lebo to nerobi dobrotu. ja som chvilu citala volajaku temu o ockovani a normalne som sa bala dat malu zaockovat, co tam take veci popisali, ze mi az rozum stal..... potom som tam radsej prestala chodit a bol pokoj. mala sice ockovanie znasala velmi zle, ale nastastie ziadne take ucinky, co tam popisali, nemala.... 😉

@sanym dik, pekne od teba 😉 ja sama nemam problem priznat, ze oproti vam (ty, matova, mobilo, olski, ale i ine baby) mam ovela menej narocne dieta - no zatial ma len 6 mesiacov, ja netusim, co bude, ked bude mat rok-dva. avsak nieco o "narocnosti" deti a casovom obmedzeni chodenia na net svedci mozno aj pocet prispevkov, ktore tu popiseme...
😎

sanym
23. aug 2010

mobilo: 😉 😉 😉 pekne si to napísala
U nás dnes celkom v pohode, celý deň sme boli v záhrade - tam sú chalani najspokojnejší. Som zvedavá čo prinesie noc - tá minulá bola dosť zlá, čo teda u nás nie je žiadna novinka.
Dobrú noc všetkým. 🙂

njonja
23. aug 2010

@sanym ja netusim, podla coho vy charakterizujete narocne dieta, takze neviem ti povedat, ci je to moje narocne, alebo nie, ale s istotou viem, ze sa mi budi v noci kazdu hodinu uz dva mesiace, cez den spi max jednu hodinu a nic nerobi v rovnakom case. Ah, zabudla som - neplace, lebo raz mi jedna stara pani porodna baba povedala, "aka matka, take dieta - ak chces mat srdiecko moje , kludne dieta, musis byt stonasobne kludna ty, nech sa deje cokolvek". Tak to dodrziavam, aj ked uz nevladzem,neviem, ci je to tym, ale aj moje dieta je zatial kludne....
No za nazorom, ze je to casovy management si stojim.

olifcek
23. aug 2010

@suzik77 vies preco mam vela prispevkov? lebo moje dietatko spinka len pri mne...cize ja sedim, kojenecky na nohach a ona na nom...ale pocas dna sa hrame, ideme aj von, ale nie, ked je vypek, lebo sme len v manduce, v ergonomickom nosici, v kociari sa jej nepaci...spinka s nami, a tiez su noci, ked mi cucka kazdu hodku...cez den spi ako kedy...ale nestazujem si...je usmievava, pokojna, spolocenska...preco? lebo aka matka taka katka, podobne ako vravi @njonja ..

suzik77
Odpoveď bola odstránená
matova
23. aug 2010

Ahojte, aj ja som veľmi rada že malý je inak zdravý, ale idem sa zas posťažovať 😅 - nevládzem 😝.Večerné zaspávanie zas hodinu, proste san už bojím ako to celé bude o dva mesiace. Keď nieje unavený nedostanemho domov, keď už padá z nôh aj tak ho musím nasilu odniesť a potom celé všetko až do uloženia je samý plač... 😔

njonia: ja milujem kľud a vyhľadávam ho, aj malý je v podstate kľudný- keď sa vkuse okolo neho deje niečo nové 😀.
Moja mama (kľudná dobrosrdečná osoba) mala prvého syna stále zaplakaného, cez deň vôbec!!!nespal, všetci spomínajú že sa zaprisahávala že už nikdy nechce ďalšie dieťa...Druhý brat sa narodil roka pol po prvom- vraj stále bola v pohybe okolo prvého, nervózna, nevyspaná...a ten druhý vraj vkuse spal, dokonca ho sama na mlieko budila lebo sa bála že nebude dosť priberať 😅. Tie temperamenty ostali aj prvému aj druhúmu bratovi doteraz- prvý-vrtuľa v zadku, zcvedavý na všetko, rýchlo vznetlivý....druý total flegmatik. Tak sme usúdili že nie vždy to platí aká mama také dieťa.
suzik: nie, radšej už nenazerám, len som chcela vedieť čo a ako keby náhodou skôr, no lepšie nečítať. Dnes som si uvedomila koľko problémov zdravotných má napr. mobilo a ako pozitívne myslí a ja- troska- hrozne unavene sa cítim, pulz stále okolo stovky, nevládzem pomaly stáť, nieto pobehovať za malým, všetko doma sa nám zas kopí- kopa žehlenia, kopa neporiadku.....