Náročné deti. Aké sú?
Náročné deti. Aké sú?
Baby želám krásny,aj ked trochu upršaný výkend ☹
Je tu niekto,kto má v tejto teme aj nejaké staršie "náročne"dieťatko?Myslím školáka.
ahojte🙂 mame novy zvuk v repertoari😀 sa tu skerim ako blazon pritom je to pomaly na zaplakanie... mala jaci ako diva ked sa jej nieco nepaci trva to uz par dni a je to o drzku... dnes ma uz tak boli hlava ze asi idem spat ... proste akoby sme ju z koze drali ked ju prebalujeme,alebo obliekame,alebo ked ju nezdvihnem hned ako si zmyslela,alebo ju nevyberiem z kocika v tom momente ako jej to napadne... alebo ked jej nukam jedlo a ona nechce... no zazitok 😝 ona neplace nevyroni ani slzu a ani to neznie ako plac.. je to proste jakot.... dufam ze ju to rychlo prejde,lebo fakt ten zvuk nie je nic prijemne🙂
Zuzkat1, Tvoja mala neplace, to len vyjadruje nevolu 😒 . Nas to robi velmi rad a velmi casto. Dokonca mam niekedy dojem, ze ho to bavi..... 😝 . S tym prechadzanim Ti drzim palce, nasho to zatial uspesne drzi...
@janzurka ved aj ja mam pocit ze ju to bavi...pozera na mna takym spokojnym vyrazom akoze "dobre ta stvem vsak" a je taka rada z toho... skuma moju reakciu a prisahala by som ze to robi naschval... no nestve ma v tom zmysle ze sa na nu hnevam,ale ten zvuk je fakt hrozny a bolela ma z toho uz priserne hlava...snazim sa ju zabavit spevom, to na chvilu pomaha,inak sa snazim ignorovat ten zvuk nereagujem jej, nech nema pocit ze to treba robit dalej
Ten zvuk je naozaj des aj u nas, uplne Ta chapem s tou hlavou. U nas niekedy pomoze, ked ideme na chvilu von, ale kedze Artura dlho nebavi sediet v kociku, tak v tom potom zase pokracuje 😒 . Dalej zabera vyhadzovanie do vzduchu a tancovanie. Keby sa na nas niekto nezainteresovany pozeral, tak si mysli, ze sme total blazni.... 😉
Zuzkat1, ani my vonku netancujeme 😉 , myslela som tiez vnutri. Ked sme si kupovali kocik, tak ma jedna znama varovala nad tym ktory sme chceli, ze ma malu vanicku a dieta tam bude max do 5 mesiacov. My sme nasho museli uz v styroch dat do sportovej a to len preto, aby v hlbokom neplakal od nudy. Sportovy ho sice bavi 10 min, ale aspon tolko 😀
@janzurka moja presne v 4 mesiacoch zacala v kociku plakat,mala som taky ze sa dal trochu vyvysit (asi pre deti s refluxom) tak trochu videla a to bolo chvilu OK..do sportaku som ju dala ako 5 mesacnu ale nebavilo ju to aj jej bol veliky takze sa tam smykala...tak isla do satky na asi mesiac a potom som kupila golface...a to uz je o nieco lepsie,.ale tiez nic moc... no v zime bude zas v sportaku aj s fusakom tak sa tesim na to divadlo ktore bude predvadzat ked bude mat obmedzeny pohyb🙂
Ahojte.
Ja Vas len tak obcas precitam,no chcem sa pochvalit,ze mala je ovela lepsia,ako sa rozchodila okolo nabytku a tak,uz sa asi tak nenudi,jasne,ma stale svoje muchy,malo spinka cez den,no akurat som konecne nasla zubok,co pomalinky vyrasta,konecne 🙂 tak hadam bude uz len a len lepsia. Uvidime este neskor. Kupili sme satku na nosenie, nenormalne sa jej tam paci v nej,cely cas sa tam smeje,tak lutujem trosku,ze som ju nemala hned od zaciatku,ked tiez nechcela byt v kociku. Stary kocik sme inak vymenili za golfac a v tom sa jej tiez paci - mozno ze len v tom druhom jej bolo zle? 😲
No jednoznacne prajem Vam vela sil pri Vasich detickach a hlavne vela radosti 🙂
@mamusia ahoj🙂 jej babo cakas🙂 gratulujem🙂 aj ja chcem ale zacneme sa snazit az od januara ked bude mat mala rok🙂
inak baby, dnes som zostarla o 10 rokov... vobec nespala... niezeby spavala inak vela ..zvykne spat po pol hodine 3x denne a predchadza tomu hodinove uspavanie ale dnes nic..ani tuk... a stale ked som ju nechala samu co len na sekundu hned plakala akoby som ju z koze drala... to tu uz davno nebolo... prvykrat som sa najedla o 6tej ked uz bol manzel doma a napila som sa az na obed a to mi uz islo hlavu roztrhnut... tak snad to zajtra uz bude ako zvycajne🙂
@janka
@zuzkat1 No veru už sme normálne premýšlali,či nemáme doma nejaku "zlu zonu",že jej bráni spinkať či čo...Aj sme jej premiestnili postielku atd...Nič nezabralo.
No a ked začala jedno poobedie celé plakať a videla som,že má vela známok refluxu,išli sme na pohotovosť a do nemocky.
Tam bola už potom sranda,lebo vždy ku nám na izbu prišiel iný dr.s tým,že chce stery (čo jej nemohol vziať,lebo spinkala),další chcel krvičku (čo nemohol,lebo spinkala),další urobiť sono (čo nemohol,lebo spinkala) a napokon další,čo zakričal vo dverach:
-A kde je to dieťatko,čo nič nespí ???
😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@zuzkat1 To ano. 😅 Ved práve preto mi potom ponukli domov monitor dychu a možnosť tam zostať byť hospitalizovaná,ked sa doma VRAJ bojim.(nevyužila som ani jednu ponuku samozrejme)
Ale ja som sa nebála.Prisaham.Len ona bola doma fakt uplne iná 😅
Dokonca akonáhle sme prešli prah bytu už z tej hospitalizacie domov.tak revyyyyyy-no psycho............ 😖 😅

@cikyta moja uz vstala, tak idem off, napapame a snad vybehneme vonku trosku. i ked je zima a ona je nachladena, ale aspon trosku, lebo je na nevydrzanie dnes to dietatenko moje 😉