Naturálna rodina
čím viac sa ponorím do stránok "Modrého koníka" tým viac s vami žijem a chcela by som sa podeliť o moje vnímanie novej úlohy, nového naplnenia, zodpovednosti, krásy z bežného života.... Rozmýšľala som ako nazvem túto diskusiu. Zložité...Túžim po tom, aby sme sa rozprávali o svojich objavoch prirodzenej rodiny, jednoduchých riešeniach, o možnosti ako si ušetriť korunku, ako žiť svoj život spokojne a pekne. Sú to témy, ktoré môžu byť na úplných názorových protipóloch, preto Vás prosím aby sme sa naozaj „počúvali“, vymenili si rady a skúsenosti a zobrali si z tejto témy, to najlepšie pre svoju rodinu.
Keď som zistila, že čakáme bábo bolo to nádherné a zmätené zároveň. Začali sa mi zbiehať myšlienky z každého smeru a začala som cítiť, že mnoho budúcich otázok ma určite prekvapí, ale mnohé z nich môžem ovplyvniť. Zacítila som túžbu vychovať zdravé a šťastné dieťa. V mojom vnútri sa rozbehol pulz, spadli mi klapky „klapky“ dnešného sveta a pomaly každým týždňom zisťujem kto vlastne som a ako chcem žiť. Najdôležitejšie akú tvár a akú cestu chcem ukázať môjmu dieťaťu. Je úžasné koľko vecí vieme („nevieme“) vyriešiť samé. Koľko nástrah a problémov nám prináša, úplne zbytočne, dnešný okolitý svet. Mne záleží na rodine, zdraví, prírode a skutočných hodnotách a cieľom mojej výchovy je ukázať Ivanke jej slobodu, samostatnosť a kreativitu, ukázať jej možnosti.
Môj život sa začal meniť...z rýchleho podnikateľského prostredia, denne pracujúca na rozvoji firmy, efektivite obchodu a kvalite tovaru. Som prešla na rozvoj môjho života, efektívne trávenie voľného času a kvalitu rozhodnutí s vyšším cieľom. Mám veľké šťastie, že súčasťou nášho života sú moji starí rodičia, ktorí si ešte pamätajú inú dobu a môžu nám dať návod ako mnohé vyriešiť. Je skvelé, že existuje stránka ako koník, kde sa môžu maminy stretnúť a vymeniť si svoje názory, skúsenosti, upevniť sa v smerovaní „svojej rodinnej lode“. My ženy sme predsa nositeľkami vzdelanosti a zdravia národa a máme možnosť a silu smerovať osud svojich detí.
Vývoj zastaviť nevieme, ale určite si môžeme vybrať lepšiu cestu.

zienky, pouzivate niekto kozmetiku Weleda,Lavera alebo Alverde? zaujima ma denny krem, nemaju vzorky a rada by som vedela, ci su dobre, nie moc mastne. Dakujem.
ahojte. prosim vas, neviete mi poradit nahradu kvaseneho chleba pre 10mesacne dieta?
Ahojte! Chcem si začať sama vyrábať krémy a potrebovala by som info kde sa dá za naj cenu zohnať bambucké maslo. Ďakujem!!!
@bubulka722 nevím jestli ti to pomuže, dobrá stránka http://www.essential.cz/www-essential-cz/eshop/... 😉
@petra2184 nemyslím, si že cukrovku možeš dostat len z toho, že nadmerne konzumuješ sladké..su 2 druhy cukrovky a toto vyšetrenie ti nejak neublíži , takže by som na neho išla... mna čaká v pondelok 🙂
@petra2184 Nemusíš nič a ak vnútorne čítiš, že to nepotrebuješ, jednoducho to odmietni. Mne príde viacero vyšetrení počas tehu viac ako zbytočných. Ja som tomu hovorila, že zase na mne idú hľadať chyby a dosť vyšetrení som počas tehu aj pôrodu odmietla hlavne pre ochranu zdravia dieťaťa a aj môjho. Prajem všetko dobré!
@lucyvivien Super, si zlatá. Objednala by som to, ale neviem či je to bude možné poslať aj na SK. Myslím, že ceny sú prijateľné, čo povieš?
@bubulka722 Myslím si, že by sa to mohlo dat aj na SK zaslat 🙂 Daj potom vediet 🙂
môj recept na repelent - alpa + klinčeky (30ks), nechať lúhovať 24 hodín, prelejem do rozprašovača aj s klinčekami a je to🙂 postrekujem oblečenie
na opaľovanie je dobrý avelánový olej
@bubulka722 zasielaju aj na SK 🙂 pytala som sa ich kedysi mailom. Bambucke maslo ale zozenies aj na www.murumuru.sk napr. 🙂
@ivanka.7 ĎAKUJEM!!!
@mirinka114 tento repelent je vhodny aj pre male deticky? moj syn ma 11mesiacov ideme na dovolenku do bulharska
@loralo to neviem posúdiť, moje majú 2 a 8 a postrekujem na oblečenie, na telo by som to nedávala
Ahojte dievčata...mam na vas otazku nemate niektora overeny neaky box na desiatu z eko plastu? Moja mladšia nastupuje do školky a potrebujem niečo take 😉
@martinka1981 pozri album hajanka, ona má
@oscarka3 dakujem. Uz som ju oslovila.

dakujem za odpoved, zajtra mam vysetrenie, chcem to tiez odmietnut.