icon

Návštevy blízkych počas Vianoc až do 9. januára nebudú povolené

anonym0001
8. dec 2021

Jak dobre, nie? Mozeme sa ockovat do aleluja, necestovat, dodziavat vsetky opatrenia a 💩💩💩 z toho!! Nie ze by sa robili opatrenia tam, kde sa nedodrziavaju, radsej potrestajme tych, co ich dodrziavaju!!!!! Mali by v osadach narobit poriadok, skupinky pubertiakov po uliciach a house party riesit! Nie slusnych ludi trestat... Pardon za vylev, ale nasr.💩💩💩 som.
Prosim, povedzte mi niekto, ze som tu tlacovku len zle pochopila... Dakujem.

Strana
z2
anonym0001
autor
8. dec 2021

3500 covidov v nemocniciach, ale potrestajme zvysnych 5,4M, ktori dodrziavali opatrenia. Super.

mironka
8. dec 2021

byvame s mamou...a trepat sa mi so 4 detmi teraz popravde nikam nechce. To vobec nie je oddych,len stres navyse. Mne to vyhovuje. Navstevy nech pridu. Mne sa von nechce. Jedine by som sa premohla a navstivila svokra. Nech sa tesi. Ale ked sa nebude dat,dobre aj tak.

alison11
8. dec 2021

Ja od vlani skôr chodím pred sviatkami všade medzi sviatkami pracujem a cez sviatky chcem byť so synmi a z mužom doma pred telkou odychovať 🙂 Takže mne je to fuk,sme očkovaní okrem práce,školy a potravín,max. lekárne beztak nikam nechodíme.

jana_eyre_2
8. dec 2021

Školy nezavriet na dva týždne, otvoriť kostoly, obchody a vleky, ale napr. 3x ockovanu mamu na Vianoce ani nevidieť, lebo "najväčšia hrozba"..

Ja sa nerozculujem hlavne preto že aj tak budeme v karanténe, keďže už mám pozitívnu dcéru, od dnes som ja (našťastie som s mužom ockovana), už zalahol najstarší syn.. kým nám príde termín na PCR, kým nám všetkým doma skončia karantény a príznaky aj tak bude po vianociach... Takže tento rok kašlem na to, už len chcem nech celá táto J*****A doba skončí, nech sme zdraví, nech je leto, nech ideme k moru a budeme míňať prachy na každu možnú atrakciu čo uvidíme..

annie6
8. dec 2021

no neviem,ale my sa s rodinou stretavame stale bez toho aby nam niekto cudzi diktoval ci mozme 😀

alison11
8. dec 2021

@jana_eyre_2 Skoré uzdravenie prajem.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
8. dec 2021

@alison11 ďakujem ♥️

meluela
8. dec 2021

@zdenka11081983 na tu tretiu davku radsej chod ak ti mam dobre poradit .. sa tam natrepu dochodcovia navalovo kvoli tym euram co dostanu a teba odlozia na neskor .. do par tyzdnov je tu omicron a chytis to takmer naisto aj vo vchode panelaku ci pri nakupe, kedze je to nakazlivejsie a ty uz mas nizke protilatky. Kaslat na vladu a akoze vyhody/nevyhody, zariad sa pre bezpecnost svoju a svojej rodiny.

luccija
8. dec 2021

@jana_eyre_2 držím palce nech ste rýchlo fit

luccija
8. dec 2021

@anonym0001 nech idú do riti minulý rok som bola doma mamu mám 5 km od seba odmietam už tak žiť.Pomaly 2 r sa stretávame dosť obmedzene roky ubiehajú a 2 r po 60 tke stratiť je dosť.Prestava ma to celé bavit.Teraz otvorme obchody nech sa ľudia do nich natlačia, potom nech si užijú lyžovačky a v januári tu bude peklo.Lockdown o hovne a celý systém tiez už je to naozaj fraska

jana_eyre_2
8. dec 2021

@luccija ďakujem moc 🙂

zuzuliennka1
8. dec 2021

@anonym0001 posilnovali kontroly aj s armadou aj min. rok😂 prosim ta, klud, dali sme sa ockovat, aby sme boli safe a videli sa cez sviatky, nejaki papalasi z nasej cirkusantskej vlady mi nebudu rozkazovat, ze syn nebude moct stravit pol dna u starych rodicov na sviatky

mandarinka555
9. dec 2021

@elisse247 Si zabila teraz...."prejsť sa do obchodu a do nákupného centra" 😂 Do obchodu máš ísť na nevyhnutné veci, nakúpiť a vypadnúť !!! Ani sa nedivím, že sme tam, kde sme....pozatvárali obchody, tak sa poďme "prechádzať" po potravinách dpc 👎

basska_b
9. dec 2021

@fajnova Keď zistís tu krajinu, daj vedieť, lebo čo tak pozeráme, všade rovnaký marazmus... snáď ešte nejaké ostrovy v tichomorí

basska_b
9. dec 2021

@vierka82 Ja čakám na presnu vyhlášku okolo tých vlakov. Koľko hodín bude platiť test od odberu, ako s deťmi atď. Teraz som čítala vyjadrenie železníc, že buď budú s nimi chodiť policajti, alebo že oni to nemajú ako kontrolovať, lebo to by museli na vstupe do vlaku a potom nedodržia grafikon.

basska_b
9. dec 2021

@marsmykkok Ja si inak myslím, že ten omikron pokiaľ je slabší, tak je to nádej na koniec. Aj som čítala nejakých vedcov sa k tomu vyjadrovať. Mnohé vírusove epidémie skončili tak, že to zmutovalo na neškodnú verziu a bolo dobre. Premorime sa a bude snáď po tom... nikto netuší kedy a či. Ani tí naši tajtrlíci

sante81
9. dec 2021

@jana_eyre_2 skóre uzdravenie celej rodine a aj napriek covidu prajem pokojné Vianoce s rodinou ❤️🍀

zdenka11081983
9. dec 2021

@meluela dakujem za radu. Na 3 davku sa veru nechystam. Staršia generácia v nasej rodine je zaockovana. Ja uz pockam co bude. Som zhnusena z tychto opatrení.

anonym0001
autor
9. dec 2021

@basska_b ja presne na toto cakam, kym ten bacil zmutuje do bezneho sopla. Ale nasi pani maju ine plany - ockovat kazdy rok. Dufam, ze ten virus im to prekazi skor, nez toto stihnu zaviest.
https://www.irishtimes.com/news/health/covid-va...

basska_b
9. dec 2021

@anonym0001 Dúfajme 🙏 vyzerá to zle s tým očkovaním, musíme vydržať.inak celkom osviežujuce fórum po tých všetkých témach, kde sa hádajú pro-očko a proti-ocko

jana_eyre_2
9. dec 2021

@sante81 ďakujem 🙂

makova333
9. dec 2021

@ninusa221 pockajme si na vyhlasku od hlavneho hygienika. Tak moze byt vsetko uplne inak 🙈

zuzuliennka1
9. dec 2021

@makova333 do 23.12. este moze byt vsetko tisickrat inak a uz sa v tom aj tak nikto nevyzna 😅

makova333
9. dec 2021

@zuzuliennka1 netreba to sledovat, treba pouzivat zdravy rozum, chranit sa, ockovat a spravat sa zodpovedne.

elisse247
9. dec 2021

@mandarinka555 no či budete veriť alebo nie ale sesternica mi robí v kaviarní v Tescu teraz ako výdajne okienko a mi vravela že dôchodcovia sa tam chodia len tak prechádzať. Jeden pár dôchodcov jej povedal keď si brali koláče že však už boli aj v Kauflande sa pozrieť aj v Lidli a nakoniec ešte šli do Tesca lebo sa doma nudia.

simonah73
9. dec 2021

@anonym0001 pred 11 minutami Sulik dal na fb toto: "Za zákaz stretávania sa s rodinou počas sviatkov sa na včerajšom zasadnutí vlády nehlasovalo. Navrhnem takéto nariadenie prehodnotiť." z toho vyplyva, ze to nie je schvalene.

luccija
9. dec 2021

@elisse247 verím tomu starí ľudia sa nudia a sú nepoucitelni

Strana
z2