icon

Návštevy blízkych počas Vianoc až do 9. januára nebudú povolené

anonym0001
8. dec 2021

Jak dobre, nie? Mozeme sa ockovat do aleluja, necestovat, dodziavat vsetky opatrenia a 💩💩💩 z toho!! Nie ze by sa robili opatrenia tam, kde sa nedodrziavaju, radsej potrestajme tych, co ich dodrziavaju!!!!! Mali by v osadach narobit poriadok, skupinky pubertiakov po uliciach a house party riesit! Nie slusnych ludi trestat... Pardon za vylev, ale nasr.💩💩💩 som.
Prosim, povedzte mi niekto, ze som tu tlacovku len zle pochopila... Dakujem.

Strana
z2
lasona
8. dec 2021

A ako to teda schválili? Nejdem sa to dočítať...v rámci okresu môžeme, alebo ako?

simonah73
8. dec 2021

nechapem na co sa nad tym vzrusujes. dnes je 8.12., pri nasej vlade sa to este minimalne dvakrat zmeni... mali sa testovat deti od dvoch rokov, ked chceli ist do nakupneho centra. kolko to vydrzalo, tusim az tri dni. takze nadych, vydych a nestresuj. ja uz tie tlacovky ani nepozeram.

basska_b
8. dec 2021

Aaale, sak to bolo aj minulý rok. Žiadne kontroly neboli. Jedine žeby susedia žalovali. Ja už tieto výkvety inteligencie a elitu národa nesledujem v rámci zachovania psychického zdravia.

anonym0001
autor
8. dec 2021
anonym0001
autor
8. dec 2021

@basska_b vraj to chcu tentokrat sledovat, ze posilnia cez vianoce policiu aj armadu pouziju.

zdenka11081983
8. dec 2021

@anonym0001 zbytocne sa hecujes. Mne prave pipla sms na tretiu davku a veru nejdem... Deti doma, skoly zavrete. V podstate mam asi dnes uz depku. Ale tak ked sa aj otvoria obchody nepojdem, nepojdem ani na lyze. Pojdem na skialp, ale kašlem im na cele vleky, platit nehorazne sumy a este aj sa preukazovat ako pako. Vzdy som dodrzovala co treba, dodržujem uz len rúška kde treba a to je vsetko.Teraz chodime do Polska. Uz mi tie ich nezmyselné opatrenia idu hore krkom.

vierka82
8. dec 2021

Prosím kto vie či testy vo vlaku budú kontrolovať aj deťom?či len dospely

enoula
8. dec 2021

Ale ved do prírody sa da ist. Treba ist na výlet, pohyb prospeje, zobrat cosi na zahriatie a je to. A aspoň bude menej stresov zo sviatkov, vyvarania a upratovania 🙂

basska_b
8. dec 2021

@anonym0001 To je bububu furt. Keď sa budete presúvať autom, treba mať pripravený platný dôvod a tak by to asi stačilo... alebo sa presunúť v noci. Tak to robila kamarátka. Medzi 1-5 nie je zákaz vychádzania, lebo by to bolo protiústavné, keby to bolo 24/7 🙂

ninusa221
8. dec 2021

Odkedy som prestala pozerat spravy tlačovky a s prepáčením kktiny po internete. Tak sa mi žije ovela lepšie chodim si kam chcem aj sa ako rodina normalne navštevujeme…

basska_b
8. dec 2021

@ninusa221 Že, mne sa úplne lepšie žije 😀ešte toho koňa vypnúť a budem úplne šťastný človek 😁 lebo tu sa vždy nepriamo dozviem, čo sa rieši

ivik4
8. dec 2021

Nasrat 😃 este to tak aby mi Vianoce kazili 🤮🤮

ella_price
8. dec 2021

Na čo to čítaš? Zbytočne si len zdvíhaš tlak 😁

oli18
8. dec 2021

To sa ešte zmení. V min. roku sme neboli očkovaní a bolo možné sa v bubline navštíviť. T.r. sme očkovaní a nebudeme môcť? To zrušia určite.

anonym0001
autor
8. dec 2021

Ako nevidim dovod, ze ked sa otestujem a som negativna, preco by som nemohla ist za rodinou? Na ktoru p* tie testy su? A ockovanie? Ved to je v mojom zaujme, to urobit, ja tiez nechcem rodinu nakazit...

fajnova
8. dec 2021

@anonym0001 ale prosím ťa, tých bláznov už snáď nikto neberie vážne. Jeden deň niečo platí, na druhý deň ráno už je všetko inak. V poslednom čase, viac ako kedykoľvek predtým, premýšľam, do ktorej krajiny sa odsťahovať. Kde ma nebudú šikanovať, segregovat a vydierať.

janka1011
8. dec 2021

@anonym0001 ty potrebuješ k návšte rodiny povolenie od vlády? Ja teda nie a preto ma to vôbec netrápi ☺

marsmykkok
8. dec 2021

Vieš čo, ja mám najbližšiu rodinu v jednom dome, takže toto ma netrápi. Ale už mi skazili úplne Vianoce, nemám chuť ani zdobiť stromček a kupovať, lebo už vidím že história sa opakuje a lockdown s nezmyselnymi pravidlami ktoré každý deň skoro menia a držia nás v strese a sme len bábikami ktorými posúvajú ako chcú tu bude zase do apríla-mája. Teraz vrchol 3 vlny, potom príde omikron a nič sa nezlepší.

sante81
8. dec 2021

@anonym0001 som neockovana, a ani sa očkovať nedám. Nikam zbytočne nelabzujem, keď treba, nechám si vytret nos. V obchode si dám respirator. Ale na Vianoce mi nikto neprikaze, aby som nešla za rodičmi. Nikto 😉

nana8989
8. dec 2021

Môžu mi fúkať práškový cukor vieš kam 😂😂 mne zakážu navštíviť rodinu cez sviatky a papaláši si otvárajú hotely a vleky? Tak to určite 😂😂 to už väčšiu debilinu nemohli vymyslieť 🙈

janka1011
8. dec 2021

@nana8989 no presne a nechápem ako to niekoho môže rozčuľovať, však ak chcem ísť na návštevu tak idem.

elisse247
8. dec 2021

@ninusa221 preeesne tak, akurát mi dnes mamka volala že aký mám názor aj na tie motivačné odmeny a ja sa pozerám že čo odo mňa chce lebo ani neviem o čo ide.
Čo sa týka cestovania za rodinou určite pôjdeme, všetko dodržiavame osobne keď nemusíme chodiť medzi ľudí nechodíme vôbec. Niekto to berie až smrteľne vážne že sa nemôže ísť prejsť dakde do obchodu, obchodného centra alebo na kávu. Ešte ani po toľkom čase si mnoho ľudí neuvedomuje mnoho vecí. Samozrejme sú aj veci ktoré dosť "zabolia", niekto sa proste nedostane tam kam sa má. Ale verte každý policajt a vojak je človek čo má rodinu a po tom všetkom tiež majú toho dosť.

makova333
8. dec 2021

@anonym0001 tak povies, ze ides lyzovat 😀

anonym0001
autor
8. dec 2021

@makova333 👏🏻👍 😂

janba
8. dec 2021

Toto som teraz večer čítať ani nemala, lebo som sa naozaj iba nasrala.
Ja, aj celá moja rodina, už dva roky dodržujeme všetky opatrenia, všetci sme očkovaní. (Inak kde sú tie akože výhody pre očkovaných??)
Ale aby mi niekto "nariadil", že do 9.1. nemôžem ísť k rodičom, môj syn k starkým, že ich nebudeme celé sviatky vidieť.. tak to už je veľa, naozaj.
Pre mňa za mňa nech zavrú aj všetky obchody, ale nemôžu zakázať nikomu, aby išiel za mamou!

To naozaj sa idú tváriť, že oni do 9.1. nikam nepôjdu?
Akože, u našich doma byť nemôžeme, ale keď pôjdeme všetci do hotela, to bude v poriadku?

ninusa221
8. dec 2021

@makova333 inak ako to je stymi lyžiarskymi strediskami? Len očkovaný alebo ako?

nttnnt
8. dec 2021

@anonym0001 :D :D pre boha ved ani oni sami to nebudu dodrziavat, ved uz neblaznite :D urcite tak mi bude nejaky panak ludmi voleny(kto je to on aby mi hovoril co ja mam robit) zakazoval navstevy s rodinou...ved ludia majte uz rozum!!! opatrnost je na mieste to je vsetko v poriadku, ale srat na hlavu si nenecham a urcite nie od tej vypatlanej bandy co tam je

janka1011
8. dec 2021

@janba aaale však si z toho nič nerob, pochybujem, že oni sami veria tomu, že to niekto bude dodržiavať 😅😅

babalenka
8. dec 2021

Ja nechápem ako toto môže niekto takúto chobotinu vymyslieť.Tak zatvoria školy ale otvoria kostoly hotely lyžovačky.zakazu mi nevidieť rodinu ,ale do prírody môžem.Sice očkovana nie som dodrzujem všetko čo treba ,ale s týmto má dojali.Rodicov som si nevidela dlho brat prišiel s cudziny je tu už mesiac a ešte som s ním riadne nebola.Byva pri našich a kým deti chodia do školy som moc nechcela sa s nimi stretnúť ,aby sme dačo nezavliekli im ,že budeme cez prázdniny s nimi a toto vypustia 😱.Už serem na všetky ich príkazy a zákazy.Dva roky stačilo už koronu sme ešte nemali všetko sme obmedzili s nikým sa veľmi nestretávam a čo mám z toho veľké nič.Teraz sme mali robotu zavretu okrem obchodu som ani päty nevytiahla z bytu deti mali karantény aj tie boli doma a zas mám prd z toho

ivik4
8. dec 2021

My ideme kazde covidove Vianoce cez 3 okresy a mozu ma bozat, aj tento rok pojdeme

Strana
z2