icon

Názor na prvé tetovanie

24. jún 2020

Dobrý deň idem si po radu a názor na tetovanie.
Mám čerstvých 18 a rada by som si dala tetovat môjho psíka s dátumom odkedy ho mám (plánujem tak že hlavička psíka a nad to alebo pod dátum a maličké srdiečko, proste také malé aby to bolo) chcem si to dať už od 15 rokov lebo naozaj veľa pre mňa psík znamená... len mama mi to nedovolila ale teraz by som už naozaj chcela a nemám v pláne sa s ňou o tom baviť zarobila som si cez brigády nato..ale chcem vedieť aký máte nato názor vy plus ako to bolí a čo všetko to obnáša budem vďačná za každy komentár 🙂

Strana
z2
tripetta
24. jún 2020

Niekomu vadia potetovaní ľudia, mne zasa ľudia, ktorí sú hlúpi a nevedia písať. Je to vec vkusu. 😉

nyusika
24. jún 2020

ja mam uz vyse 25 rokov take male tetovanie, teraz to lutujem, ale odstranovat si to nedam.
mne osobne sa to vobec nepaci, ludi vsak podla toho neposudzujem.
hoci - mnohokrat sa mi moj odhad potvrdil, najma co sa "lacnych" tetovani typu cervenofialove kvety na stehne potvrdil.

tenerifka
24. jún 2020

@nyusika dobre robis, ze si to nedas odstranit. Ked sa ta farba "rozbije", uvolñuje sa do lymfatickeho systemu a je tam este vacsie riziko lynfomu ako len pri tetovani. Aj ked 100-ne studie este k dispozicii nie su, davaju aj jedno aj druhe do suvislosti s touto formou rakoviny, precitala som si o tom dost clankov ( najma v AJ)

daganov
24. jún 2020

@tripetta zaprdené názory? Prečo by každý mal ísť s davom? Ži a nechaj žiť. Ja by som si v živote nedala vytetovať nič, lebo sa mi to protiví, ak by som to mala na sebe, aj u partnera by mi to vadilo, našťastie má rovnaký názor, ale u iných mi to nevadí, veď je to ich telo, nech si s ním robia, čo chcú. Neposudzujem ľudí podľa vzhľadu, ale podľa toho, ako som sa v ich spoločnosti cítila a je mi úplne fuk, či sú potetovaní, majú dredy, alebo účes spred 50 rokov a la karfiol.

staronova
24. jún 2020

Niektoré kerky sú až ohyzdne. Divím sa, že si také čary mary niekto vyberie ako obrázok na telo. Ja som zatiaľ videla iba na jednej ml. dáme krásne tetovany chrbát. Fakt som cumela. Decentné a teplé. Je to ako korona, chytľavé to tetovanie.

medeaa
24. jún 2020

Ak by si o tom sama bola presvedcena, nepytala by si sa. A ak este celkom presvedcena nie si, tak s tym pockaj, alebo si daj vytetovat iba nieco naozaj malicke a nenapadne a nie rovno hlavu psika. Nie vzdy tie podobizne vyzeraju dobre... Skus radsej niekde iba malu psiu labku s datumom alebo menom psika... Ja sama tetovania mam a nelutujem ich, prve mam od 20tich rokov. Dnes ozaj nie je doba, ze by tetovania v praci prekazali a tateri robia naozaj krasne prace, tak drzim palce 🙂

danica2711
1. júl 2020

@tripetta názor, ktorý sa nezhoduje s tvojím, je hneď "zastaraný a zaprdený"? Moje deti - vysokoškoláci - nie sú staré školy a tetovanie sa im nepáči rovnako ako mne a manželovi. Nejde o zastaranosť alebo zaprdenosť, len proste o iné estetické cítenie. Inak nech si každý robí so svojím telom, čo sa mu páči, ale mne sa nemusí.

dadus841
21. okt 2020

Ahojte aj ja by som chcela tetovanie na ruku viete mi povedať približne ako sa to pohybuje v cenách? Viem ze všade majú ináč ceny ale nak aspoň viem orientačne..daco také by som chcela ako je na fotke aj veľkost takú približne ďakujem ☺️

mirka414
10. aug 2023

A že ja som prísna mama 🙈moja chcela tetovanie na 16 narodeniny ,povedala že keď bude mat 18 tak či tak si tetovanie da spraviť a tak sme súhlasili .

hladamematku
10. aug 2023

ja mam inicilaky blizkych tvorov (ludi zvierat) vytetovane tiez

lenkasalonka
10. sep 2024

Táto diskusia už asi aktívna nie je, ale veľmi som sa pobavila na niektorých názoroch typu: žena má byť jemná a nežná, alebo že tetovanie evokuje spodinu 🤣🤣🤣 ja som potetovaná celá , začala som v 19tich rokoch a ešte som ani zďaleka neskončila. 😅 A nedá sa povedať, že by som patrila k nejakej spodine, pohybujem sa vo veľmi zaujímavých kruhoch. A najlepšie je, že ľuďom na tých najvyšších pozíciách sú väčšinou nejaké tetovania ukradnuté, ide im o úplne iné kvality. A ani jedno tetovanie neľutujem. Drvivá väčšina sú to nádherné umelecké diela a som hrdá, že môžem niečo také nosiť na svojom tele nosiť. Mám aj rozmerné tetovania aj maličké "kraviny" ale ani jedno z nich by som si nedala odstrániť. Jednoducho tetovania idú ku mne a 99% mojich známych si ma bez nich už nevie predstaviť. Môj otec bol tiež "stará škola" a dnes? Už sa len usmieva, že nech mu ukážem čo mám zas nové na sebe. Je to každého telo, každého rozhodnutie. A kto má niečo proti tomu, veľmi rada si ho vypočujem, usmejem sa a poprajem krásny deň. 😊 Ja sa nikomu nestarám do toho, že tetovania nemá, tak by občas mohli byť ľudia tej slušnosti a ostatným sa nestarať do toho, že ich majú. ✌️ Ale inak veľmi podarená diskusia musím povedať, už dlho som sa takto dobre nepobavila 😅

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2