Nebojíte sa na Slovensku nových zákonov?
Citam a citam, co chcu v trestnom zakone fico a spol. Znizit tresty, za kradez napriklad.. Akoze... Toto co je? Zrusit NAKA v sucasnom stave? Specilnu prokuraturu? Wtf?
Ja sa normalne zacinam bat. Vykradnu aj stolicku pod mojim zadkom. Toto je mega strasne. A ked este vyhra pelle, lebo urcite vyhra, tak to uz bude absolutna katastrofa, ziadne vetovanie zakonov... Vsetko tym hajzlom prejde, kocnera pustia po par rokoch von a dovi. Rozkradnu este aj to mlo, co mame. :(
Cakaju nas tazke chvile.....
Normalne je to hrozostrasne. 😪😪😪😪😪
Čo sme si zvolili to máme.
Dobre si nastudujte CO SA IDE V AKOM ZNENI SCHVALIT A POTOM TU VYPISUJTE SVOJE IRACIONALNE FOBIE 🙉🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@dafe3 zrejme to musis precitat ty viackrat, aby si pochopila, do akeho nebezpecenstva nas taha fico a spol. Neplac, ked ti vykradnu dom, zoberu ti aj posledne, ale pachatel dostane iba podmienku. Treba aj sedliacky rozmyslat, a nepapat ficove vykaly.
Veď to robia pre svojich kumpanov. To ešte len bude kriminalita na Slovensku. Vrátila sa nám sem mafia. Ficiak si kúpil byt a ešte sa ide chváliť, že veď tam bývajú mladé rodiny s deťmi a ako je to super, že si môžu dovoliť kúpiť byt.
Musím povedať dcére, že čo aky problém kúpiť byt za milión z učiteľského platu.
@niekto2hy Kuciak sa v hrobe obracia.
Ja by som sa bál viac v Prahe ako na Slovensku po tej streľbe. Teda bál by som sa viac v celej "civilizovanej "západnej Európe ako na Slovensku.
Autorka v tomto sa Fico opici po USA teda Floride. Tam keď niečo ukradnú a nestojí to 900 či 1000 dolarov tak to polícia nerieši. Možno keď spoluobčania začnú rabovat v reťazcoch tak si obchodné kartely vydupu aby to upravili naspäť.
Nuž, čo nám zvolili, to máme. Ale ak bude prezident z tej istej sorty, ako vláda, to bude koniec. Schvália si všetko bez starosti, či im to niekto vetuje
@vlado818 ti by bolo krasne
@dafe3 nezer blahoviny a ficoviny...pouzi tu sivu hmotu v hlave, hovori sa tomu rozmyslanie...
Nebojí sa len ten, ktorému je naša spoločnosť ako celok totálne ukradnutá..
@jana_eyre_2 ja sa nebojim, lebo verim v silu lasky, spoluprace, rozumu a strednej a tiez mladej generacii, ze to zvladneme 🙂 Klobuk dole pred starsimi, ktori sa zucastnili demonstracii
@jana_eyre_2 prečo by mi mala byť spoločnosť ukradnutá, ak sa nebojím?
Pozyvam vas diskutovat aj do skupinky Politicka situacia vo svete (Slovensko patri k svetu)
Ak pozvanie nie je vhodne, prosim o zmazanie.
https://www.modrykonik.sk/group/7754/
@gab1sol pretože sa tieto problémy týkajú celej spoločnosti a ohrozujú ju..
@eva8 dúfam že máš pravdu 🍀
@jana_eyre_2 spolocnost ohrozoval covid a tiez sa mnohi ludia nebali. Ludia by sa prave nemali bat, ked necitia strach robia lepsie rozhodnutia
@jana_eyre_2 takže lepšie je báť sa? Lebo vačšinou tí, ktorí sa boja stiahnu chvostík a schovajú sa do kúta. Daj si to napr. na týranú ženu - tá, ktorá sa bojí, nechá sa otĺkať a bude to skrývať pred verejnosťou. Tá, ktorá sa nebojí, sa vzoprie a bude to riešiť, napr. útekom, či ohlásením na polícii.
Rozmohnu sa tu kdejaki spekulanti. My mame skusenost. Chalan od nas vzal 300eur za robotu, ktoru neurobil. Policajti to uzavreli ako "mala skoda". Nikdy sme uz peniaze nevideli. Teraz to bude 700. Ak mate 700 pre kdekoho, mozete poslat i mne. Vyska skody musi zavisiet od zivotnej urovne, nemozme sa porovnavat s ostatnymi statmi, ci ako? Budu vznikat rozne spekulantske firmy na oberanie ludi. Zivotne prostredie - to je tiez na plac. Drevarske firmy a pytliaci idu chranit tatry a ti bezmozgovia im na vsetko pritakavaju. Ostane tu spalena zem. Vsetko pouteka, co moze. Uz teraz to nie je ruzove s lekarmi. Je to doslova pohroma. Vsetko v rodine riesime len cez znamosti. Toto je to vase vysnivane svk? A to je len zaciatok. Ako sa hovori, s jedlom rastie chut.. co zatial urobil pre ludi? Napiste niekto, prosim

@mima1608 jj to je az smiesne