Nechcem na tento svet priviesť dieťa
Nechcem mať dieťa v tomto svete plnom nenavisti, LGBTI, zvrátenosti, je doba keď takmer každému ide len o sex, polonahe ženy, politika, malé platy, vysoké ceny za byty. Rozhodla som sa dieťa nemať. Nechcem aby sa trapilo na tomto svete. Podľa mňa je to sebectvo priniesť dieťa na svet len preto že chcem dieťa.
Dobrí ľudia vychovávajú deti správne. Ostáva už len dúfať, že potom stretnú rovnako vychovávané deti ... Keď tak bude robiť väčšina, svet bude hneď lepšie miesto. Takže nemať deti nie je riešenie, ale ich vychovávať správne a venovať sa im 😉
Bojis sa snad ze by tvoje buduce dieta skoncilo ako terc jedneho z tvojich vymenovanych veci?....stale mas na vyber dat dietatu len tie najlepsie zaklady a co tam po sk mentalite ved nemusi sa potom rozhodnut zit v tomto zapadakove 🙂 svet je ma mnoho krajin a kutov aj pre lepsi zivot ale vsetko ma svoje pre a proti
..zasa tema "na kolene napisana"
Nastuduj si historiu a zbadas,ci sa mame dnes tak velmi zle. Je to tvoja volba,ale aby si nelutovala o par rokov. Sex a nevery tu boli vzdy,kriminalita klesa. LGBT tu bolo vzdy. Len nastastie sa uz nemusia hanbit za svoju orientaciu,preto mas pocit,ze je toho tolko.
@slovakboy Akceptujem Tvoj názor. O Tvojom živote či postoji sa tu však nediskutuje. Nepáči sa mi to, čo píšeš autorke diskusie o tom, že zmení názor o 10 rokov a ešte iné veci v Tvojom príspevku. To považujem za nátlak na ňu. Keď si človek za niečím stojí, tak názor nezmení ani po 10 rokoch. V tomto vidím to neakceptovanie jej postoja...
Napíšem len to, čo jedna stará skúsená p.doktorka povedala. Ono vlastne nikdy nie je vhodná doba😉
Ďakujeme, že si nám to povedala. Je to tvoja vec, povinnosť oznámiť to máš len svojmu mužovi keď volakeho budeš mať.
Ja si žijem v inom svete ako ty. Ale čo sa mi páči je myšlienka mať deti práve preto aby mali šancu urobiť tento svet lepším !
Prosím skús vysvetliť bližšie svoje dôvody, prečo nechceš mat deti.
👍👍👍👍😂ale sex máš keď už každému ide len o to v tejto zvrátenej dobe
@mamina0078 nemáš zaco 🙂
Hádam si môžem vyjadriť svoj názor nie ? Čo ste hneď prchke. Nič vám nehovorí rešpektovať názory iných? Tu na modrom koniku si mamičky nie len radia ale vyjadruju aj svoje pocity, čo ich trápi, netrápi a pod. Alebo len to chcú proste dať zo seba von a vidieť či je niekto na tom podobne ako oni 😍
@annm81 Ja vacsinou pouzivam anglictinu a v anglictine je to bilion. Tu sa miliarda nepouziva. Taktiez aj merac populacie sveta je v bilionoch. Ale dakujem za mudru odpoved
https://en.wikipedia.org/wiki/World_population
@meredith83 Viem, je to trochu zmätočné, lebo bilión sa používa aj v slovenčine. V slovenčine je to tisíc násobok miliardy. Ale už aj väčšie matematické kapacity ako my dve dokopy sa v tom pomýlili 🙂