Nechcem sa ho vzdať
Ahojte
Chcem sa vám zveriť s mojim problémom mám priateľa no skôr milenca, ktorý je ženatý ma deti rodinu a ja som do neho zamilovaná a on sám povedal, že sa nikdy nerozvedie, ale ja si život bez neho už neviem predstaviť viem si predstaviť, že je ťažko opustiť tri deti, aj keď to s manželkou už neklape dlho. Ja som bola ochotná, aj s jeho deťmi žiť neviem, čo mám robiť
Není reálna, pretoze sa opäť potrebovala rozprúdiť konverzácia na koni. Ktorá normálna baba napíše babám, väčšinou zadaným,manželkám, mamičkám na koni,že nejaká spáva so ženatým a k tomu aj otcom 3 detí? No len pubertacka,či vyrývačka,alebo téma na zvýšenie príspevkov 😏. Taká blbá by snáď nebola,aby sa hodila do jamy s levicami matkami-manželkami🤭😁. Či?
@zuzanockamt ale kdeže, je leto, dovolenky, prázdniny, je to len ďalšia z vymyslených tém
Nájst muzovi milenku na konikovi by bol iny extrem. 😂😂😂
Zena pri troch detoch leniva 😂
Dievca teba realita zivota este prefacka.
@sitex ty si ochotná z jeho deťmi fungovať? A čo si myslíš že tá príjmu z otvorenou náručou? Ja by som ťa ako ich dieťa nenávidela,pohrdala by som tebou,nechcela by som s tebou tráviť čas. Ach,keby takéto flandry neboli a tiež taký idioti chlapi....a.ze im to neklape?a čo ti má povedať?? Že žena je super len si chcem vrznut inde??
@richardalexej no dufam,ze to nie je tvoj muz

Ja na tvojom mieste by som si zo zenacom užívala a popritom si písala s inými nezenatymi bez záväzkov ....a potom keď by prišiel ten správny tohto idiotka poslala kade ľahšie nejakým argumentom ako ty dal on ,,že už máš iného a nikdy sa s ním kvôli nemu nerozides"
@sitex Zahodíš svoj život kvôli niekomu, kto ti narovinu povedal, že s tebou nikdy nebude mať plnohodnotný vzťah? Ty si nezaslúžiš manžela a rodinu? Prečo sa takto ponižuješ? Je to zbabelec. Ak by mu bolo naozaj v manželstve tak strašne zle, už je dávno rozvedený, Proste na to ,,nemá gule", tak by si ich mala mať aspoň ty a dať mu zbohom.
@sitex a je to jasne. Len sa cudujem, kde pomiektore slecny do 25 rokov nechali odlozeny tozum. Z teba krici taka naivita az to dverami plieska a hlupost keby kvitla, tak si sama ruza.
Cita to jeho manzelka a ty zvesela dalej komentujes.
Vies co je to starat sa o 3 deti este aj , ktore mamu maju 🤣? Urcite by ta milovali. Predpokladam ze najstarsie by mohlo byt tvojim surodencom podla veku.
A pan sikovny by urcite staval dom v nestastnom manzelstve.
Ak je to co pises pravda, tak haleluja. Ty dostanes takych par do drzky od zivota a mozno aj od pani manzelky osobne 😁 Tak teda zlom väz.
@matullienka velmi vidtizne 😂 a nie len na vikend nech skusi, ale taku striedavku na dva tyzdne. Po tych dvoch tyzdnoch by bolo aj po laske aj po mileneckom vztahu.
@svetlonos ja som myslela, že ich bio mama by si ich bralae každý druhý víkend a zvyšok ona
@sitex - 🍿🍿
Nuz, myslim ze sa obe spominane damy, autorka a manzelka, uz neozvu. Kazdopadne je to na pukance 🤣🤣
@sitex hm, uvediem ta na spravnu mieru. Uz ked toto povedal, ze sa nerozvedie, mas to beznadejny pripad pre teba. Ozaj sa nerozvedie. Mali aj 4 deti, a rozviedol sa...... pri inej sa ten tvoj mozno rozvedie. Neviem, kolko ste spolu, ale ak sa do isteho casu neprelomi, musis sa naucit zit bez neho. Krocik po krociku. Nebude to lahke, ale klamat samu seba je ovela horsie. Ver tomu, ze dakde tam za rohom na teba caka taky, co by sa rozviedol, alebo co ani nemusi, je slobodny a hned pre teba. Je ich plno, len ty ich teraz nevidis. A ano, rozvody sa konaju. Kazdy den. A presne aj za tychto okolnosti, ze jeden alebo druhy si najde....., takze nie je to nemozne. Ale z uvedeneho to nevyzera byt zrovna zatial tvoj pripad. Zelam vela stastia uz s kymkolvek, kto by tu stal iba pre teba. 🧡
@sitex "ja by som bola ochotná aj s jeho deťmi žiť..."
Uprimne...už len na teba čakajú. Nikto z nich ta v ich živote nechce, ani len ten chlap, sluzis mu len ako matrac. 0 sebaucta a sebectvo zároveň z tvojej strany. Ničíš seba a zároveň rodinu. A kvôli čomu??? Aby ta čas od času pretiahol a potom si dostala studenú sprchu? A znovu čakala s psím pohľadom kým ti znovu dovolí mu ho vyf***ť???
Sebareflexiu a sebaúctu, to je to čo potrebuješ.
@matullienka 😁 tak to so este tvrdsia ako ja 😂
@sitex rozísť sa a povedať to jeho manželke....rozbijete manželstvo a rodinu....ale ktorá žena by chcela byť s takým mužom a klamárom? Ja nie aj keby mi spravil 10 deti a by bol posledný muž na zemi ...vlastná skúsenosť....som rada že som sa to dozvedela včas a nepremenila ďalšie roky v takom úprimnou vztahu
@sitex a ty vieš odkiaľ aká je ona? Iba z jeho rozprávania? A ty si myslíš že on ti ju bude chváliť, ked ťa chce do postele? A to že im to nefunguje? Aby si nebola prekvapená keď zistíš, že ona o žiadnych problémoch nevie
@richardalexej vydrž, možno uvedie jeho meno, alebo ti napíše 😉
Moja sestra spoznala tiež ženatého muža, sadli si ... lenže tu nastáva ten zvrat v tom, že on naozaj zo ženou dobre nevychádzal ,aj keď mali 8r dieťa. Do dvoch mesiacov sa žene zo všetkým priznal a požiadal o rozvod, bez ohľadu nato ci zo sestrou zostane alebo nie, už sú spolu 8 rokov. Takže muž, ktorý si zo ženou nevychádza a nerozumie, podľa mňa, nemá problém sa rozviesť... ten druhy prípad sú tí chrapuni, čo sú tu už x krát spomenuti. Takže tak. Ale aj tak si myslím a dúfam ze toto je len vymyslená téma.
@tehotna40 presne takto si to myslim aj ja, ze to v zivote je.

Až je táto téma reálna, tak si očividne dotrtk..a a maš po probléme. Môžeš hľadať iného.
Ako čítam niektoré témy, tak pomaly, ale iste najstaršie remeslo zanikne, keď je toľko moderných prostitútok, čo dajú aj zadarmo.