Nedošla mi zásielka - list
Ahojte.. vedeli by ste mi prosim poradiť, aký je postup, ak som cez slovenskú poštu poslal ako obyčajný list taký malý drevený výrobok ako hračku pre dieťa do 100g čo som ručne týždeň vyrábal a poslal to spolu s dlhým listom čo som ručne písal dva dni. Malo to prísť do dvoch dní, prešli 4 a stále to neprišlo. Zistil som, že som to neposlal doporučene, v pondelok. Čo môžem prosím teraz robiť?
Takze k sluzbam posty:Vazene mamicky posta prepravi rocne niekolko milionov listov posty,ak chcete mat doklad ze ste zasielku podali,nech sa paci potvrdenku Vam pracovnicka vystavi.Po obycajnej zasielke je mozne zahajenie reklamacie,ale patra sa ci zasielka bola dorucena adresatovi.Mate zaujem zasielku sledovat na internete,nech sa paci sluzba doporucene.Zasielka ma vyssiu hodnotu,moznost poslania ako balik,poisteny list alebo Expres kurier.Ano kazda z nas setri,tak najlacnejsie obycajne.Ale ak chcem zasielku sledovat musi byt podana doporucene,alebo ako balik ci Expres Kurier.
A aj v obchode,ked nemate doklad,ze ste tam tovar kupili a ucet tak sa s vami nikto bavit o dakej reklamacii ci vymene tovaru bavit nebude.A posta nie je draha,skuste zasielku poslat kurierom nie cez postu ale cez konkurenciu...myslim ze pod 2 eura zasielku aji neodoslete.
Nielen že sa neoplatí normálnu zásielku posielať, ale zaplatím si doporučene s dorucenkou a dorucenka sa mi nevráti.
Dôležité pre mňa dokumenty a sťažovať na lamparni sa môžem akurát, človek nevie či to ozaj bolo prevzaté alebo co sa stalo, ci sa len doručenka zapatrošila.... drbnuta Slovenská pošta
Nuž ani po 3 týždňoch nebola zásielka doručená a nikto nikdy o žiadnej nepočul, nevidel , neevidoval ... nabudúce to donesiem asi osobne, než používal poštu...
Čakám list čo mám robit

Nestracaj nadej,. Mne bola 10/12/17 odoslana zasielka obycajne 2tr ...obe posty preskumane a, nic. Ozelena, zabudnuta. Postarka ju doniesla 31/1/18 :D