Nejaké fórum so slobodnými ocinkami?
Ahojte, velmi rada by som sa vas opytala ci existuje nejaky forum so slobodnymi ocinkami alebo nejake zoznamko..Som 23 rocna mamicka s 2 rocnou dcerkou a rada by som sa zoznamila s milym a rodinne zalozenym ocinkom, ktory chape vyznam rodiny a hlada tiez slobodnu mamicku..a pravdaze dietatko nie je prekazkou 🙂Dakujem za informacie.Pekny den prajem
treba si hladat eunucha tomu nejde o sex 🙂
na partneri.sk som si nasla manzela teda skor on mna potom sme sa premiestnili na pokec potom mIRC a napokon nastojil na stretku slovo dalo slovo..alebo pusinku a mame dve deti 🙂 vyskusaj viac chatov a uvidis pri ktorom panovi ti srdiecko podskoci
@sarzan no celkom nerozumiem co pises, myslienky ti idu asi rychlejsie ako pismo. Kto vie, ze sa clovek prihlasi z druheho nicku? admini? tym je to jedno. Ja hovorim o sofistikovanejsom preklepnuti. nehovorim, ze druhy nick treba zalozit v ten isty den. Moze sa zalozit o dva, tri tyzdne, alebo ako prvy nick, ktory sa nepouziva, tak aby nevzniklo podozrenie a pod druhym zacat rozhovor. Moze sa tzv.preklepavaci nick pouzit az po prvom, druhom rande, ak uz zacal nejaky vztah. Ja som si takto preklepla toho mojho a kedze na moj druhy nick nereagoval, tak som bola spokojna. Dokonca sa druhemu nick (mne) priznal, ze uz ma priatelku... 😅
@lulu_7872 ano, ale da sa najst, aj ked na to treba asi viac stastia..., este som zabudla na dalsiu kategoriu tzv. zajacikov...t.zn. su mladsí od teba min. o 10 rokov a chcu aby si ich zaucila do sexu. Aj ked v tvojom pripade a veku to asi nehrozi..(takí chlapci hádam este hrajú pc hry ) 🙂
ale nerataj s tym ze sa ti to podari na prvy pokus. Kto hlada ten najde treba si dat urcite podmienky a podla nich otukat chlapov.ja som si dala podmienky:musi byt z rovnakeho mesta nesmie nadavat fajcit na zaciatok to stacilo po prvom stretnuti sme si padli do oka a bolo po podmienkach 😀
my sme si napr. pol roka iba pisali, nikto nechcel vztah, len sme sa rozpravali. Po pol roku si vypytal odo mna cislo, ci ma moze aj pocut. Nakoniec som suhlasila aj so stretkom a sme spolu
chcela som az po svadbe ale nedalo sa vydrzat 😀 😀

@sisaha v tomto mas pravdu...ja som to tam uz skusala viem ako to tam chodi...a 9 z 10 chcu len sex...a tam skor pozeraju vyzor na fotke ako to co mas v sebe...ja si myslim ze kto si nasiel cez pokec ako ty partnera-svoju polovicku- tak mal najvacsie stastie... zato si myslim ze pokec je len na zabavu a nie na hladanie si partnera...