icon

Nejaké fórum so slobodnými ocinkami?

lulu_7872
10. júl 2011

Ahojte, velmi rada by som sa vas opytala ci existuje nejaky forum so slobodnymi ocinkami alebo nejake zoznamko..Som 23 rocna mamicka s 2 rocnou dcerkou a rada by som sa zoznamila s milym a rodinne zalozenym ocinkom, ktory chape vyznam rodiny a hlada tiez slobodnu mamicku..a pravdaze dietatko nie je prekazkou 🙂Dakujem za informacie.Pekny den prajem

lulu_7872
autor
10. júl 2011

@sisaha v tomto mas pravdu...ja som to tam uz skusala viem ako to tam chodi...a 9 z 10 chcu len sex...a tam skor pozeraju vyzor na fotke ako to co mas v sebe...ja si myslim ze kto si nasiel cez pokec ako ty partnera-svoju polovicku- tak mal najvacsie stastie... zato si myslim ze pokec je len na zabavu a nie na hladanie si partnera...

sarzan
10. júl 2011

treba si hladat eunucha tomu nejde o sex 🙂

vejinka
10. júl 2011

na partneri.sk som si nasla manzela teda skor on mna potom sme sa premiestnili na pokec potom mIRC a napokon nastojil na stretku slovo dalo slovo..alebo pusinku a mame dve deti 🙂 vyskusaj viac chatov a uvidis pri ktorom panovi ti srdiecko podskoci

sisaha
10. júl 2011

@sarzan no celkom nerozumiem co pises, myslienky ti idu asi rychlejsie ako pismo. Kto vie, ze sa clovek prihlasi z druheho nicku? admini? tym je to jedno. Ja hovorim o sofistikovanejsom preklepnuti. nehovorim, ze druhy nick treba zalozit v ten isty den. Moze sa zalozit o dva, tri tyzdne, alebo ako prvy nick, ktory sa nepouziva, tak aby nevzniklo podozrenie a pod druhym zacat rozhovor. Moze sa tzv.preklepavaci nick pouzit az po prvom, druhom rande, ak uz zacal nejaky vztah. Ja som si takto preklepla toho mojho a kedze na moj druhy nick nereagoval, tak som bola spokojna. Dokonca sa druhemu nick (mne) priznal, ze uz ma priatelku... 😅

sarzan
10. júl 2011

@vejinka tak ty si už prišla na to,že bocian deti nenosí 🙂

sisaha
10. júl 2011

@lulu_7872 ano, ale da sa najst, aj ked na to treba asi viac stastia..., este som zabudla na dalsiu kategoriu tzv. zajacikov...t.zn. su mladsí od teba min. o 10 rokov a chcu aby si ich zaucila do sexu. Aj ked v tvojom pripade a veku to asi nehrozi..(takí chlapci hádam este hrajú pc hry ) 🙂

sarzan
10. júl 2011

@sisaha mna by si s tymto nedostala 🙂,ale dobre-tak nech si to preklepava ak chce-ta moznost tu je

vejinka
10. júl 2011

ale nerataj s tym ze sa ti to podari na prvy pokus. Kto hlada ten najde treba si dat urcite podmienky a podla nich otukat chlapov.ja som si dala podmienky:musi byt z rovnakeho mesta nesmie nadavat fajcit na zaciatok to stacilo po prvom stretnuti sme si padli do oka a bolo po podmienkach 😀

sisaha
10. júl 2011

@sarzan nic proti tebe, ale ani ta nechcem dostat 😀. Ja by som s tebou konverzaciu na temu vztah ukoncila po absolvovani tvojej prvej zalozenej temy 😀

lulu_7872
autor
10. júl 2011

@vejinka dakujem za radu 🙂

sisaha
10. júl 2011

my sme si napr. pol roka iba pisali, nikto nechcel vztah, len sme sa rozpravali. Po pol roku si vypytal odo mna cislo, ci ma moze aj pocut. Nakoniec som suhlasila aj so stretkom a sme spolu

sarzan
10. júl 2011

@sisaha lebo si zbrklá vieš 😝

vejinka
10. júl 2011

@sarzan 🙂

sisaha
10. júl 2011

@sarzan mozno zbrkla, ale zatial ma moj siesty zmysel este nesklamal.... 😵

sarzan
10. júl 2011

@vejinka a dlho to trvalo kým sa ako pokusal o vieš čo 🙂-

vejinka
10. júl 2011

@lulu_7872 bude sa ti lahsie vyberat a ozaj vyberaj si s fotkou mne sa ozval chlap super sa s nim pisalo neskor telefonovalo mal sexi hlas a ked prisiel tak niesom nejako vyberava ale dotycny bol kustik pod dlhodobym priemerom bezdomovcov.

sarzan
10. júl 2011

a ja mam zase tretie oko 🙂 OOO
@sisaha

vejinka
10. júl 2011

@sisaha heh ja ze po prvom sexe po telefone 🙂
Mimochodom ktovie ako vyzera 😀

vejinka
10. júl 2011

@sarzan stretko bolo o mesiac..sex pred zasnubami na silvestra

sarzan
10. júl 2011

@vejinka to je kolko? 6 mesiacov?

vejinka
10. júl 2011

chcela som az po svadbe ale nedalo sa vydrzat 😀 😀

vejinka
10. júl 2011

@sarzan ee rok.a ozaj to bola dalsia podmienka sex az po roku chodenia to malokto vydrzi co? 😀

sarzan
10. júl 2011

@vejinka to dobre,že nie az po 50ke 🙂

sarzan
10. júl 2011

@vejinka tak ty si mala rocny celibat a mala si priatela? ti usiel rok 🙂

vejinka
10. júl 2011

@sarzan kedze som chcela deti do 30tky musela som si svihnut 😀

sarzan
10. júl 2011

@vejinka a ten sex chcel aj on alebo si ho znasilnila kedze si to chcela stihnut? 🙂

vejinka
10. júl 2011

@sarzan hm su aj ine sposoby uspokojenia obaja zdrave ruky mne to stacilo a jemu tiez

sarzan
10. júl 2011

@vejinka no ved ano-neodsudzuj sabauspokojenie lebo je to sex s niekým koho máš rad

vejinka
10. júl 2011

@sarzan bol za ten rok nadrzany ako stepna koza 😀 no a hadam uz stacilo o mojom sukromi 😅

sarzan
10. júl 2011

@vejinka dobre neprezradzaj podrobnosti 🙂