Nejaké fórum so slobodnými ocinkami?
Ahojte, velmi rada by som sa vas opytala ci existuje nejaky forum so slobodnymi ocinkami alebo nejake zoznamko..Som 23 rocna mamicka s 2 rocnou dcerkou a rada by som sa zoznamila s milym a rodinne zalozenym ocinkom, ktory chape vyznam rodiny a hlada tiez slobodnu mamicku..a pravdaze dietatko nie je prekazkou 🙂Dakujem za informacie.Pekny den prajem
@sarzan to snad nie je pravda!
V jednej diskusii pises tehotnej mamine, ze sa ma vratit k byvalemu, ktory ju uraza, ponizuje a nadava jej, lebo ostane sama a nebude si moct najst partnera, lebo dieta chlapov odradza 😠 😠 😠 😠 😠 a tu radis slobodnej mamine ako si najst partnera cez internet! 😠 😠 😠
Ty naozaj nie si v poriadku!
@hajanka ja mam pocit ze jedina tema ku ktorej sa nevyjadril je nepravidelna menstruacia 😅
ludkovia nieze sa mi tu este pohadate hehe...sarzan to ma asi tazke so zenami 😀
@lulu_7872 skus sa tu zaregistrovat: http://www.single-kontaktanzeigen.org/
mala by som pre Teba niekoho,je sympatak,ma 1 dieta,byt auto vysokoskolsky vzdelany ,ma pracu atd.ale byva v Zeliezovciach...to by bol asi problem z tvojej strany ,vsak?...inac nechapem ze si single....ved si ako modelka-podla fotiek
no pekne ked sem napise par bab nejakeho osameleho otecka tak to tu nabere celkom iny rozmer.super tesim sa 😵
skoda ze ja ziadneho nepoznam.ale mozem sa spytat na roznych chatoch.neboj samu ta v tom nenechame a skor ci neskor si najdes.
@evickapooh dakujem za kompliment ale ako vidim vyzor nestaci...noo neboo by to problem ak by som v tom videla nejaku tu sancu....mnoo ale samozrejme neviem o kom sa jedna 🙂
@lulu_7872 Ja som rozvedená, po rozvode som bola päť rokov sama s deťmi a potom som sa cez internet zoznámila s terajším priateľom, žijeme šesť rokov spolu a je to super, nikdy som to neoľutovala. Delila nás spočiatku diaľka 55 km, ale vyriešilo sa. Nasťahoval sa do nášho mesta, zmenil zamestnanie, decká ho majú radi...
Takže verím v lásku cez internet, ale treba byť veľmi-veľmi opatrný...
baby, ked ste take rozbehnute, mozete jedneho aj mne najst 😀

@stvura
@stvura tesim tesim ja stastny zemepan 😵