icon

Nejaké fórum so slobodnými ocinkami?

lulu_7872
10. júl 2011

Ahojte, velmi rada by som sa vas opytala ci existuje nejaky forum so slobodnymi ocinkami alebo nejake zoznamko..Som 23 rocna mamicka s 2 rocnou dcerkou a rada by som sa zoznamila s milym a rodinne zalozenym ocinkom, ktory chape vyznam rodiny a hlada tiez slobodnu mamicku..a pravdaze dietatko nie je prekazkou 🙂Dakujem za informacie.Pekny den prajem

vejinka
10. júl 2011

@stvura
@stvura tesim tesim ja stastny zemepan 😵

hajanka
10. júl 2011

@sarzan to snad nie je pravda!
V jednej diskusii pises tehotnej mamine, ze sa ma vratit k byvalemu, ktory ju uraza, ponizuje a nadava jej, lebo ostane sama a nebude si moct najst partnera, lebo dieta chlapov odradza 😠 😠 😠 😠 😠 a tu radis slobodnej mamine ako si najst partnera cez internet! 😠 😠 😠
Ty naozaj nie si v poriadku!

sisaha
10. júl 2011

@hajanka podla mna jemu sa tu u nas paci... a kde vietor, tam kabat.. 🙂

tortelinka
10. júl 2011

@hajanka ja mam pocit ze jedina tema ku ktorej sa nevyjadril je nepravidelna menstruacia 😅

lulu_7872
autor
10. júl 2011

@stvura na sihot? hmm tam nechodievam kedze je to moooc daleko..noo ale skusim... 😀 uvidime...

lulu_7872
autor
10. júl 2011

@vejinka heeeeej kocky ....nevie mozno som si to teraz zle vysvetlila ale chcete mi spravit rande??????

vejinka
10. júl 2011

@lulu_7872 joo rande 😉 na slepo

lulu_7872
autor
10. júl 2011

ludkovia nieze sa mi tu este pohadate hehe...sarzan to ma asi tazke so zenami 😀

lulu_7872
autor
10. júl 2011

@vejinka na slepo??? juuuj noo dobre kedze ste take zlate ze by ste mi chceli pomoct tak jedno rande moze byt 😝 😀

vejinka
10. júl 2011

@lulu_7872 nechces @sarzana? Heh nie to bol vtip takze @stvura ho skontaktuje vybavi miesto stretnutia osobne odporucam detske hojdacky alebo ihrisko ty tam dojdes zoznamite sa a mozno motyka vystreli a padnete si do oka

lulu_7872
autor
10. júl 2011

@vejinka jaaj keby z teba naozaj hovorila pravda by som bolo asi momentalne ta najstastnejsia...nevies si to ani trochu predstavit ako zle to je byt sama... ☹ ☹ ☹

vejinka
10. júl 2011

@lulu_7872 neboj verim ze sa to podari

stardust
10. júl 2011
lulu_7872
autor
10. júl 2011

@stardust dakujem za radu si zlata..a vlastne to je aka stranka? ako citam asi slovenska to nebude.... 😕

stardust
10. júl 2011

@lulu_7872 slovenska, madarska, nemecka, to je fuk, ved sme v Europskej unii 🙂 zoznamovacia stranka, ja som si tam nasla manzela.

lulu_7872
autor
10. júl 2011

@stardust lenze mi tam vyskotakze neviem ako dalejci stranka po nemecky a ja bihuzial po nemecky neviem....

evickapooh
10. júl 2011

mala by som pre Teba niekoho,je sympatak,ma 1 dieta,byt auto vysokoskolsky vzdelany ,ma pracu atd.ale byva v Zeliezovciach...to by bol asi problem z tvojej strany ,vsak?...inac nechapem ze si single....ved si ako modelka-podla fotiek

vejinka
11. júl 2011

@lulu_7872 doteraz som nepozrela ostatne fotky si krasna mamina uplne by stacilo dat fotku do zoznamky a mas co robit do konca zivota vyberat a vyberat.

vejinka
11. júl 2011

no pekne ked sem napise par bab nejakeho osameleho otecka tak to tu nabere celkom iny rozmer.super tesim sa 😵

vejinka
11. júl 2011

skoda ze ja ziadneho nepoznam.ale mozem sa spytat na roznych chatoch.neboj samu ta v tom nenechame a skor ci neskor si najdes.

sarzan
11. júl 2011

@hajanka ved este nebola 100% rozhodnuta ci sa ma k nemu vratit-potom co ste do nej nahucali aby ho nechala tak ho nechala

lulu_7872
autor
11. júl 2011

@evickapooh dakujem za kompliment ale ako vidim vyzor nestaci...noo neboo by to problem ak by som v tom videla nejaku tu sancu....mnoo ale samozrejme neviem o kom sa jedna 🙂

luciaanna
11. júl 2011

@lulu_7872 , ahoj, tak ja som si "našla" manžela na spolu.sk 😅 , keď sme sa stretli, bola to láska na prvý pohľad, no a už sme spolu 4 roky 😉 . Nikdy som neľutovala, že to bolo práve cez net....

claudica
13. júl 2011

@lulu_7872 Ja som rozvedená, po rozvode som bola päť rokov sama s deťmi a potom som sa cez internet zoznámila s terajším priateľom, žijeme šesť rokov spolu a je to super, nikdy som to neoľutovala. Delila nás spočiatku diaľka 55 km, ale vyriešilo sa. Nasťahoval sa do nášho mesta, zmenil zamestnanie, decká ho majú radi...
Takže verím v lásku cez internet, ale treba byť veľmi-veľmi opatrný...

vejinka
13. júl 2011

@lulu_7872 a uz si sa pokusila s nejakym osamelym ocinkom nezavazne porozpravat? Mas problem oslovit muzske pohlavie?mozno by to chcelo iba analizovat a nakopnut 😉

vejinka
13. júl 2011

@lulu_7872 mozno by stacilo ist na STRAND. Zobrat malu urobit si krasny mokry den vycvachtat sa do sytosti a urcite zaujmes nejedneho muza.samozrejme hlavne nezadanych.

hajanka
13. júl 2011

@sarzan tebe asi unika princip! Len taky chory chlap ako ty by radil tehotnej zene nech sa vrati k inemu choremu chlapovi kt. ju psychicky tyra!

lulu_7872
autor
13. júl 2011

@luciaanna dakujem za radu uz som sa tam zaregistrovala ..noo a tak teraz uvidime ako co bude hehe 🙂

lulu_7872
autor
13. júl 2011

@vejinka jasne ze som sa s viacerymi rozpravala ale nejak sme si nesadli takze ...peoblem so zoznamenim nemam problem len problem je najst si takeho normalneho...

nikonka
13. júl 2011

baby, ked ste take rozbehnute, mozete jedneho aj mne najst 😀