icon

Nemám kámošku

kinga116
2. mar 2012

Da sa povedat, ze uz viac ako dva roky som doma, najprv na PN teraz na materskej, kedze som otehotnela hned po skole, moje kamosky sa ako keby stratili. Kazda odisla na vysku a mna uplne odpisali, predtym som bola spolocenska a teraz sa nemam ani s kym porozpravat. Citim sa taka sama. Som mlada mamicka a v dedine skoro nikoho nepoznam s kym by som mohla kocikovat . .

verinka100
2. máj 2012

@miskaska uz mam babatko, pol rocne 🙂 Na Racko chodim dost casto, dokonca pri Sibirskej byvaju svokrovci. A inak tu v okoli sa inde neda, bud tam, alebo este obcas Medicka, Prezidentska, Nam.Slobody...Bola by som rada,keby sme ostali v kontakte, kedze v tejto oblasti je tazkenajst nejaku mamicku, uz dlho hladam a stale nic ☹

alenka600
2. máj 2012

Jej baby, tak ved to nemate take zle 🙂 Ja som sa prestahovala za manzelom do zahranicia, neovladam jazyk krajiny v ktorej zijem (dohovorim sa, vybavim co treba, ale teda spisovne to nie je, ale ucim sa 🙂 Manzel za pracou dochadza (6.30 - 20.00 je mimo), byvame na dedine (600obyvatelov), ktora sa cez den takmer vyludnuje, lebo vsetci odchadzaju za pracou. Deti tu nema takmer nikto, a ak ano, tak u nas sa v 3 mesiacoch konci materska, takze deti su u au pairky. V dedine nemame ani obchod, ani lekara, dopravne spojenie hrozne - da sa k nam dostat autom, alebo lodou.
Ale neklesam na duchu, s dcerkou budem dochadzat na plavanie (cca 40km), rypem sa v zahrade, rada by som vypestovala nejaku zeleninu, ucim sa cudzi jazyk, citam knihy, na ktore som si pred tym nenasla cas a venujem sa svojim hoby(to je dost dolezite, ako pise aj @anjelicek26) (vyrabam nausnice, malujem na sklo, skusam aj nejaku pracu s papierom)

ibajeho
2. máj 2012

@denulka028
No hura, tu som 😀

kata13
2. máj 2012

@miskaska no jasne, mozme dat stretko...ja som to tiez nejak neriesila, automaticky, ze kramare a potom ma v nemocnici zacali odhovarat, ze radsej ruzinov. tak mam v tom zmatok teraz 🙂

tiffany22
4. máj 2012

@kinga116 Ahoj nic si z toho nerob je mi to luto ja som tiez sama nemam tu okrem manzela a mojej malickej nikoho rodinu mam na vychode 500km nemam tu ziadne kamosky nemam sa s kym porozpravat je to hrozne stale chytam depky citim sa osamela manzela mam skoro stale v robote a zavidim tym co tu maju aspon rodicov ze sa maju s kym porozpravat.Ak tu nemas nikoho rada sa s tebou stretnem a pokedcam ak budes mat chut a naladu

graceful9
4. máj 2012

@kinga116 ahoj,,,,cítim sa dosť podobne ako ty,,,nečítala som diskusiu len úvodný príspevok, takže neviem, ako sa to vyvinulo,,,hmm? 🙂

verinka100
6. máj 2012

@tiffany22 Ahoj, aj ja som z BA, sice nie z Dubravky,ale lepsie ako nic,no nie? 😉 Ak chces,mozme pokecat, stretnut sa...

tiffany22
6. máj 2012

@verinka100 ahoj super tesim sa kde presne byvas mas aj deticky ja mam malu tiffany ma rok aj 4 mesiace moje tc je 0908280413 ak budes mat cas tak sa ozvi a mozme dat stretko

maznak888
6. máj 2012

Ach babule veru ešte že je ten net a ked je aj škarede počasie pokecam cen net.a my s krpcom doma ešte sami takže ja nemam ani s kym kecat ani len s mužom kedže robí v zahraničí.ale priznam sa že my sme doma moc ani není/asi by ma šiblo🙂/my stale niekde behame a mame program-neznašam samotu!!!

danteska
6. máj 2012

tak sa pridavam k "osamelym"..s manzelom sme sa prestahovali 150km od mojich rodicov..ja som bola ta co sa prisposobila..zatial si nejak neviem zvyknut..nikoho tu nemam,nikoho nepoznam,chodim s malym von sama,ani na ten byt si neviem zvyknut..a moju mamu presviedcam ako mi je dobre..moj muz pracuje trebars 3 dni a 2 dni je doma a naopak-ked pracuje tak je mimo domu,dochadza za pracou takze tam aj prespi tak sme s malym casto samy..a stale dufam ze si najdem nejaku kamaratku ale zatial nic...a som rada ze aspon net mame,to je suprovy vynalez 😀

janka0007
6. máj 2012

@martina_uk Ahoj,aj ja sa budem stahovat do Krajneho..a tiez tam nikoho nepoznam..dlho tam uz byvas?

fialka821
29. máj 2012

Aj ja sa chcem pripojit k vam dievcata.....My sme sa prestahovali do Serede....Byvam tu skoro 4 mesiace a nepoznam tu nikoho a sem tam mi je aj smutno......Snad,dufam ze tu raz niekoho najdem a budeme kamosky a ked nie tak co uz...snad to nebude az take zle......a neako sa stym vyrovnam.....rada by som si tu niekoho nasla ak by to bolo mozne.......budem cakat...mozno sa aj dockam......

tamara66
11. jún 2012

pridavam sa aj ja k vam:(

zahadka
26. jún 2012

Ja som na tom podobne, prestahovala som sa o 250 km dalej a tzv. kamosky maju svoje zivoty a uz sa ani nikto neozyva...Az na jednu dobru dusicku, ktora je vsak o tych vela km dalej. Potrebovala by som niekoho s kym sa osobne porozpravam, komu sa vyzalujem, potesim. Sice s muzom si perfektne rozumieme, ale je to ine ako so skutocnou priatelkou. Mam tu svagrinu, mame narovnako deti a aj teraz cakame narovnako, ale ja si s nou takmer vobec nerozumiem. Rozpravam s nou len o povrchnych veciach a niekedy je to horsie, ako keby som mala byt sama 😒

majusa4444
28. jún 2012

je tu este niekto?? ja tiez ziadnu kamosku s ktorou by som osobne pokecala nemam .. :/ v dnesnej dobe je tazke najst normalne cloveka ktoremu sa da verit.. som z Ba Ruzinova.. rada by som aspon s niekym pokecala len tak... 🙂

zahadka
28. jún 2012

@majusa4444 myslim, ze v pohode mozes pisat 🙂

vixi
11. júl 2012

Ahojte maminy,
Som mamina na RD, mam dve deti. Skutocne kamosky byvaju dost daleko a tu mam take svoje "ihriskove" kamosky.
Tak mi napadlo, ze by som si rada pisala s nejakou maminou, len tak o zivote, detoch, snoch, muzoch a o vsetkom. Prist na ine myslienky a najst si virtualne priatelstvo, mozno nejake rozptylenie a zabavu 😀
Ak by sa to niekomu pozdavalo, poslite mi internu postu. 🙂
Tesim sa.
Viktoria

yohagolo
18. júl 2012

ahojte,
ja som ani netusila, ye taketo nieco tu najdem ... ze "nemam kamosku" ... ja som myslela, ze som taka jedina ... ja som doma uz skoro 4 roky, mam 3 a pol rocnu a rocnu dcerku a odkedy som s nimi doma, nie som v kontakte takmer s nikym ... teda ak neberiem do uvahy rodinne akcie ... myslim tak, ze nemam v PD ziadnu kamosku, s ktorou by som mohla pokecat o radostiach a starostiach a poradit sa a niekam zajst a zasmiat poriadne a taaak ... vsetky moje kamosky su mimo okresu PD, takze sa stretavame len raz za cas a to ma tak trapi, ze nemam nikoho takeho skveleho tu poruke ☹ mozno je to tak trosku moja vina, lebo ak nemam kamoske doverovat, tak radsej budem nadalej s detmi ... lebo kamosiek chichichi a bla bla bla a vie to cele mesto by bolo .. ale o take ja zas nestojim

majusa4444
18. júl 2012

@yohagolo presne toto... je to nanic nekedy ked muz casto v paci a ja nemam ani s kym len tak poklebetit a vyzalovat sa.. zavidim casto maminam co su aspon dve aj s detmi kecaju ich deti sa hraju.. hadam casom sa to zmeni a najdeme si dajaku kamosku 🙂)ja som mala super na stednej a potom este na nadstavbe.. v robote tiez potom prichodom na matersku a odchodom do BA sa vsetko zmenilo...tesim sa ze mam deticky ale clovek potrebuje aj dobreho kamarata :/

peggi
26. júl 2012

Ahojte.Keď čítam vaše príspevky,ako keby som ich ja písala. Už sú to presne dva roky,čo sme sa presťahovali do nového bydliska a ja si tu nemožem zvyknúť. Prišla som skoro o všetky kamošky a v novom bydlisku som si zatiaľ žiadne nenašla ☹ Vlastne mala som tu jednu,zoznámila nás spoločná známa,aj sme si hneď sadli,ale ona odišla po roku do práce a stretnutia sa veľmi obmedzili. Je mi smutno,celé dni som sama doma s malým,muž v robote,nemám tu ani rodinu. Keby som to vedela, nikdy by som sa nepresťahovala. Každú chvíľu čakáme narodenie druhého syna,takže ma to priklincuje ešte viac. Neznášam to tu,niekedy ma chytajú riadne depky. Je to strašné,keď sa človek nemá s kým porozprávať, zasmiať sa, komu sa vyžalovať. 😢

martinabr
2. aug 2012

Caute baby.
tak ja to mam podobne, do ZA sme sa prestahovali pred vyse rokom, po dlhom case som sa spoznala s 2 kamoskamy.
S 1 cez inzerat, normalne som si napisala, ze hladam kamosku a ozvala sa, teraz sice ma dieta v jaslickach a pracuje, tak sme spolu uz menej a dalsiu som spoznala na pieskovisku, po dlhom hladani na nadvezovani konverzacii. ale zial tato sa ide coskoro stahovat prec.
tiez stretavam par mamiciek na ihrisku, ale je to len take ze ahoj, ako sa mate, ziadne spolocne vylety a akcie.
kolko x vidim casto chodit same mamicky, ale uz ma presla chut sa vkuse pokusat zacat rozhovor, ked mi odpovedaju len jednym slovom najviac vetou a nedaju nejaku protiotazku.
tak zacinam zufat co budeme robit.

hunka
2. aug 2012

@alenka600 obdivujem ta...ja by som to urcite nezvladla...ani keby som velmi chcela, nemohla by som ...klobuk dole pre Tebou!

alenka600
2. aug 2012

@hunka Jej no dakujem, to uz je pekne davno co som do tejto temy prispela . Ale este raz dakujem. Medzi tym sa mi situacia zmenila - znova som tehotna, takze mam 7mesacne dietatko a som v 16tom tyzdni, takze uz to vobec, ale vobec nemam lahke, ale este stale neklesam na duchu 😀 😀 😀

chryse
2. aug 2012

ahojte,,,,ja mam presne taky isty "osud", prestahovali sme sa z KE na dedinu (ku HE) 100 km od kamosiek a rodicov. v dedine poznam len velmi malo ludi, a to len stare babky, ktore sa pristavia pri malej. Kedze este dorabame dom, takze ani na vylety velmi nechodime. Tak sa niekedy stane, ze do mesta (medzi ludi) sa nedostanem aj tyzden dva.....Casto ma chytaju depky, hlavne ked je mm v praci a ja sa nemam s kym porozpravat

hunka
3. aug 2012

@alenka600 tak aspon mas malu princeznu doma, pre ktoru mas cely den a druhe drobca v brusku...musi to byt krasne 🙂,ale ozaj tazke, drzim palce! 😎

hunka
3. aug 2012

@chryse, alenka600 vobec vam to baby nezavidim, musi to byt strasne, ja som z dediny, a teraz s mm byvame v meste, takze je to vsetko pre mna jednoduchsie..ale ten klud mi chyba, no moja vyborna kamoska sa z mesta odstahovalal tiez za manzelom na pomaly vymierajucu dedinu, kde dokonca nadpolovicnu väcsinu tvoria ludia nad 70rokov...a uz teraz ma depku a to este neni na materskej....takze len ked k nej idem na navstevu chyta panika mna....takze Vy chryse a alenka600 to musite mat este omnoho horsie....takze drzim palce,aby sa vam postastilo a dostali ste aspon jednych mladych a spravnych susedov, alebo vela sil! fakt obdivujem Vas! 😀

hunka
3. aug 2012

@alenka600 vobec vam to baby nezavidim, musi to byt strasne, ja som z dediny, a teraz s mm byvame v meste, takze je to vsetko pre mna jednoduchsie..ale ten klud mi chyba, no moja vyborna kamoska sa z mesta odstahovalal tiez za manzelom na pomaly vymierajucu dedinu, kde dokonca nadpolovicnu väcsinu tvoria ludia nad 70rokov...a uz teraz ma depku a to este neni na materskej....takze len ked k nej idem na navstevu chyta panika mna....takze Vy chryse a alenka600 to musite mat este omnoho horsie....takze drzim palce,aby sa vam postastilo a dostali ste aspon jednych mladych a spravnych susedov, alebo vela sil! fakt obdivujem Vas! emoticon

alenka600
3. aug 2012

@hunka u nas je super aspon to, ze to nie je taka typicka "dedina", ale sme na brehu velikanskeho jazera, takze je tu vazne uplne ako pri mori. Mame tu krasny hrad, centrum dediny tvoria stredoveke domy. My sme uz v novostavbe, asi minutu za domom mam polia a lesy a vidim na nadherne hory. Tak aspon to, lebo pre mna je priroda dost dolezita. Kym som nemala dceru, chodila som dost bicyklovat, ale teraz ju jednak nemam ku komu dat a jednak keby som si teraz kupila sedak pre nu, no priznam sa, ze dve deti by som uz neutiahla.... 🙂 V prvom tehotenstve som bikovala do 6teho mesiaca, ale teraz tahat brucho a 7mesacne babo - no taky frajer nie som 🙂

mojka2310
11. nov 2012

ahojte babenky, už som si myslela, že som iná. Ja síce bývam nedaleko miesta kde som vyrastala, ale svoje mládežníctvo som strávila v Anglicku, kde som mala aj naozajstnú kámošku. Ked som sa vrátila, zistila som, že všetky kámošky sú fuč. Ja som sa vydala a mala 2 deti. Natvrdím, že nemám známe, ale takú spriaznenú dušu, tak tá mi chýba. Takú ozajstnú kámošku, ktorá by ma za chrbtom nepoohovárala. Počas materskej som mala viac času na kámošky, teda aspon v lete na prechádzky, ale teraz čo pracujem, tak aj ked by som potrebovala si niekedy výjsť von, tak zistujem, že nie je s kým. Teraz som dosť vela riešila rodinné problémy a nemať sa komu zveriť je strašné. Mám známe aj v rámci rodiny mám v pohode švagrinké, ale to nie je ono.

kociskova
13. nov 2012

ahojte babeny, ja som sa síce presťahovala, ale nie tak ďaleko od rodiny, s ktorou sa možem síce porozprávať aj vysťažovať sa, ale nie je to ono,kamošky teda akože kamošky som mala v práci pred materskou a keď som zistila aké sú tak som radšej povedala, že také nepotrebujem, takže teraz som bez čo mi je lúto, lebo dakedy mi je ťažko a nemám nejakú spriaznenú dušu, čo by mi pomohlo a určite by to bolo rovnaké aj v opačnom prípade. Myslím, že to vyznelo zvláštne, ale chcela som tým povedať, že keď sa niekto nájde kto hladá ozaj kamošku, tak som tu.🙂